בור ועם הארץ אחותך...
אתה חושב שאני איזה מוסת של איזה רב?? מה אני צריך איזה ברכה או משהו בשביל להשתכנע?? סלידתי מאמנון יצחק היא אינסופית אבל כמוה מהשונא טומי לפיד... 3. יותר חרדים פונים לצבא בגלל חילונים??? מה אתה אומר????? אתה מכיר חרדי אחד שפנה לצבא בגלל חילונים?? נראה לך שבגלל אפס כמוך הם ישנו את החיים שלהם?? אם תכפה על מישהו משהו זה יעודד אותו לדעתך לעשות זאת?? מי שהתגייס החליט להתגייס בגלל שהוא הבין שיש לתרום למדינת ישראל, ובגלל שהוא מרגיש חלק ממנו, בלי כפייה. למה אתה לא כופה על הערבים ברמלה-לוד להתגייס?? מה גם הם אזרחי המדינה לא?? אתה כופה על החרדים בגלל שהם יהודים, בגלל שהם אמורים להיות שותפים לדרך שלך לא? אבל אם חלקם לא שותפים אז מה ההבדל בינם לבין ערביי רמלה-לוד?? גם הם צריכים לקבל פטור לא?? יש חרדים שרואים בך כהאדם הכי קיצוני בשבילם, יהודי כופר, אין גרוע מזה ביהדות, נראה לך שאתה תהיה זה שיביא את המהפכה במחשבה שלהם?? אז טיפטיפה מחשבה נעל. 4. אותם חרדים שעובדים בהיי טק הם בד"כ גם אותם חרדים שהתגייסו לצבא. בקשר לנח"ל החרדי, צא מהסרט ומהר! זה מה שאומרים הרבה בתקשורת ואוהבים לנפח את הקטע הזה שכל המגוייסים נודו מהמשפחות שלהם.. אבל זה בכלל לא נכון! הקבוצה בחרדים שמתנגדת לחלוטין לגיוס הם קבוצה קטנה מאוד מהחרדים האשכנזים, מדובר בנטורי קרתא ובאנשי העדה החרדית, הם קבוצה קטנה בציבור החרדי, וההשפעה שלהם אפסית על הציבור החרדי. אותם אנשים קיצונים גם מתנגדים לקיום המפלגות החרדיות, הם לא מקבלים ביטוח לאומי ממדינת ישראל ולא מצביעים בבחירות.. סתם לידע כללי שלך. 5. אין לי מחקר על כך כי לא חיפשתי.. אבל מי שעוקב אחר החרדים רואה בשנים האחרונות שהם הולכים ומתמתנים ביחס למדינת ישראל (אני גר בעיר שיש בה אוכלוסיה גדולה מאוד של חרדים), אגב.. החרדים שאתה כ"כ אוהב לשנוא ידעו ללחום במלחמת העצמאות על ירושלים, ולא מדובר באנשים שנזרקו מהבתים, החרדים פשוט עזרו בלחימה למען העיר ורבים מהם נפלו. 7. אתה קורא לי בור ביהדות ובנושא?? תראה אותך, אדם מוסת, מי פה בור בנושא?? הכר את האוייב אתה ניזון מתעמולה ארסית של פרובוקטור.