שלום!

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifשלום!

תנועת נוער חדשה בהקמה, הנושאת על דגלה את סמל האחדות. אז אם את/ה נער/ה דתי/ת-חילוני/ת-חרדי/ת ואכפת לכם מהמצב החברתי בארץ, מהמצב של שנאת האחים, כנסו לקומונה "נוער מדבר אחדות", דברו עם אנשים שאכפת להם בדיוק מאותו דבר, ואולי נצליח ביחד לשנות... נוער מדבר אחרת-נוער מדבר אחדות! עיזרו לנו ליצור אחדות בעם!!!

מה תעשו בשביל להביא אחדות?

בד"כ שדתיים מדברים על קירוב לבבות ואחדות הם מדברים על כך שהחילונים צריכים להתכופף עוד קצת...

MS6

New member
איזו שנאה.. איזו שנאה...

אתה פשוט שונא אה?! אבל אל דאגה, טומי שלנו יביא לאחווה לא??? טומי שהקים מפלגה שמצעה מסתכם ב"אני שונא את הדת". לידיעתך הדתיים הלאומיים עובדים קשה למען אחווה בין דתיים וחילונים, ובתור אחד שעוסק מעט בנושא תנועות נוער יצא לי לראות כמה תנועות דתיות שפועלות בנושא. המדד שלי לסיכסוך הדתי-חילוני הוא מפלגת שינוי. ככל שהיא יותר גדולה ככה השסע יותר עמוק. מי יתן והמפלגה תיעלם.

Robert Peterson

New member
עוד ממשלת האחדות בלי האחדות ?

בכל ממשלת האחדות שמפלגת העבודה נכנסה החא עשתה את זאת במטרה אחת ייחידה : להרוס את הליכוד מבפנים, לשתק את מדיניותו ולהוכיח שלימין אין דרך משלו. כניסת מפלגת העבודה לקואליציה עכשיו תשרת 2 מטרות אחת: להתפטר ממגבלות "הבנות ציפי ליבני" 2: להכין תשתית להששתלטות במערכת פוליטית ולחזור לשלטון באופן בלעדי בשלב הבא. שרון מעניין אותם כל עוד הוא מוכן לוותר לפלסטינים וכל עוד הוא מסוגל להביא קולות מהימין לאישור אותם הוויתורים . זה כל הסיפור.רבותיי. מפלגת העבודה בקואליציה זה לא מנחם בגין בממשלת האחדות עם עבודה .מנחם בגין התטרף לממשלת האחדות כדי לעזור לעם והמדינה בעת הצרה ומשבר לא כדי לתפוס שלטון ולסיע לשונאנו.

MS6

New member
במעו"ז שלי אני עושה אותו הדבר...

החניכים שלי הם חילונים ודתיים וכולם פועלים למען ערכים משותפים, של תנועת בית"ר.

MS6

New member
תתפלא.. אבל...

המעו"ז שלי מחולק כמעט שווה בשווה בין אשכנזים לספרדים. וגם יש אחוז גבוה של עולים מחבר העמים.. הבעיה שלי היא לא עם האשכנזים הבעיה שלי היא עם עלובי נפש שכמותך.

יש לך בעייה עם מי שלא מתנצל בפנייך

אני מניח שאתה מלמד את החניכים האשכנזים שלך להתנצל בפני כל יוצא עדות המזרח על קיומם :)

../images/Emo41.gifאבל לא ענית לי

מה תעשו למען אחדות? האם תפעלו למען שיוויון בין דם לדם ותפגינו בעד גיוס החרדים? בעד ביטול הקיצבאות המפלגות את החילונים? בעד שחרדים יוכלו לחיות/לאכול/להתפלל/להתחתן לפי אמונתם וחילונים יוכלו לחיות/לאכול/להתחתן לפי צו מצפונם?

האחדות אינה שיוויון

ואף אינה התעלמות אחד מהשני, האחשות היא אכפתיות הדדית, אהבה לזולת. באנה אחי, ע"פ מה שאני רואה, אתה ממש מפחד מ"החרדים", אם תכיר אחד אתה תתפלא לגלות שהוא לא נושך כמו שאתה חושב. ובכלל אני לא חושב שקיים משהו בעמנו שבאמת שונא אותך ורוצה לפגוע בך כמו שאתה חושב. אנחנו נפעל למען האחדות ע"י הסרת דעות מסוג זה מהעם, הפסקת ההכללות, והסתכלות על כל אחד כאילו הוא פרט, אין "הדתיים האלה" או "החילונים האלה" יש עם אחד. יש לכל אחד משהו ללמוד מהאחר אז בו במקום לשנוא את האחר נראה את הערך הטוב שבו נאמץ אותו, ונתחבר אליו. כל ישראל אחים!!!

roniway1

New member
משעמם לך יה רונאל????

איפכא מסתברה מתחיל ללמוד ממך איך לקלל , אבל יש לו עוד זמן עד שיגיע לרמה שלך!! אתה המאסטרו יה רונאל!!! קדימה -תתחיל להשמיץ ולקלל!! אחריך רונאל!

MS6

New member
תראו איך הנכד של הרמב"ם מדבר...

מצביע שינוי טיפוסי.

אני גאה להיות מצביע שינוי טיפוסי

עשיתי צבא, אני עושה מילואים, אני אקדמאי, עובד למחייתי, משלם הרבה מס הכנסה, אני לא מתכופף בפני החרדים, אני לא מתנצל בפני אף אחד על דברים שלא עשיתי ואני תוקף את מי שראוי שיותקף. אתה גם, מצביע ליכוד טיפוסי - מתבכיין על העדה שלך, בור ועם הארץ בכל הקשור ליהדות כזהות לאומית ולפיכך מתרפס בפני החרדים והדתיים, לאומן. ההבדל היחיד בינך ובין שאר מצביעי הליכוד הוא שע"פ הסקרים הדעות שלהם הרבה יותר פרגמטיות ומתונות משלך.

למעלה