אנשים!

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif אנשים!

הפורום פשוט.. י-ב-ש. :| נכון שבריטני לא עושה הרבה בתקופה הזאת, אבל אנחנו יכולים להפעיל את הפורום עם פינות, משחקים, תחרויות, דברים כאלה.
אבל! זה ידרוש את שיתוף הפעולה שלכם. צריך שאנשים ייקחו על עצמם את הפינות, ושכולנו נשתתף וכו'. הנה כמה הצעות לפינות [חלק מהן כבר קיימות]: החוליה החלשה [= The Best Song] תמונה לפי בקשתך תמונת השבוע פינת הגראפיקה - לאלו מכם שמתעסקים עם פוטושופ, פפינטשופ, וכל תוכנות העריכה [ויקי, עידן, צחי?] שיר השבוע [= שיר השירים] פינת הרמיקסים [גלעד? אולי תחזור לזה?
] פינת המדיה [צחי, אולי נעשה אותה ביחד?] "הידעת?" שידוכים כל מיני דברים נחמדים כאלה. עכשיו צריך שאנשים ייקחו על עצמם את הניהול של הפינות. אני יודעת ש:
The Best Song - שייך לעידן
שידוכים - שייך ליאנה
שיר השירים - ברבי גירל [סורי, לא יודעת איך קוראים לך
]
תמונת השבוע - מי שניצח.. אני לוקחת על עצמי את פינת המדיה [מקווה שעוד מישהו יצטרף לזה] וצריך מתנדבים לשאר הפינות! ויש פה מ-ל-א גולשים קבועים. אור, שיר, שלומי, ויקי, צחי, גלעד, רעות, דניאל, עדי, אלנה [elena20.. מקווה שצדקתי בשם
], דנה, שירן.. [בכוונה לא הזכרתי את יאנה, עידן וברבי גירל כי להם כבר יש פינות] מקווה שתשתפו פעולה
אגב, אם אני אראה שהקטע של הפינות הולך טוב, אני אארגן תחרות נושאת פרסים
תחשבו על זה

xtina 4 ever

New member
אם זה מה שאני חושבת..../images/Emo210.gif

אם זה כמו בפורום כריסטינה, אז המנצח פותח את התחרות... אבל אתה תפתח אותה ראשון או משו...

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif לא נראה לי שמישהו מתגעגע

לפינת רמיקסים, האמת
אבל אני מתכנן קמבאק שלה בקרוב...

brit18

New member
אני רוצה את

הידעת כל שבוע אביא עובדות חדשו
סבבה

ForeverBS

New member
יאללה, כפרעלייך!!!

כאילו ברצינות! :] ואממ אני חושב שאני בוחר בפינות שיר השבוע, ופינת מדיה
אם אין לאף אחד אין בעיה כמובן :)

אחלה :]

אני חושבת שברבי גירל עושה את שיר השבוע אבל אולי תוכלו להתחלק בזה :] ובקשר לפינת המדיה, אתה יכול להצטרף אליי ואל צחי ואתה יכול לעשות משהו משלך
איך שבא לך!

Shiri from the block

Active member
שירן בצבא../images/Emo3.gif אבל בימי חמישישבת אין לי בעיה לעזור בפינת הגראפיקה :)

xtina 4 ever

New member
חח אבל אין פה מה לעזור!../images/Emo210.gif

דיי, אתם לא מובנים
אם זה כמו בפורום כריסטינה, אז המשחק בנוי על העיקרון של "תמונות השבוע"! המנצח פותח תשרשור!

xtina 4 ever

New member
אממ אוקיי...../images/Emo210.gif

אני אקח על עצמי את הפינה "דרג את התמונה"

למעלה