NOAM5317

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo118.gif

בסיור קפוד על האינטרנט מצאתי את האתר האוסטרלי לסימס[איך הגעתי לשם?] והנה מה שמצאתי:
Your Sims Get Down To Business Now your Sims can create their own businesses. They can design their own clothing boutique, beauty salon, florist, high-end electronics shop, bustling restaurant chain, or virtually any other type of business. Hire your staff as the business grows and put talented Sims to work making toys, running the register, crafting floral bouquets, giving sales pitches, or manufacturing robots. But watch out for slacker employees and be prepared to fire them on the spot. From clever tinkerer to master craftsman, develop your Sim’s talents to best suit your business needs. Will they build a thriving business empire or become eccentric entrepreneurs designing the next big thing?​
ובגלל שאין לי כוח לתרגם, אספר במה מדובר הקטע: בקטע מדובר על האפשרות של הסימים שלכם לפתוח עסק פרטי כגון: חנות אלקטרוניקה, סלון יופי וכו'. כדאי להעסיק את העובדים שלך בדברים שהם מוכשרים בהם כגון: להכין צעצועים לתכנת רובוטים וכו'. יש להיזהר מעובדים עצלנים ותהיה מוכן לפטר אותם. פתח את הסימים שלך לצרכים שהעסק דרוש להם. כשהם מפתחים את העסק שלהם הם הופכים אותו לאימפריה, אולי זה יהיה הדבר הגדול הבא. בנוסף לידיעה החדשה של סימיל, טים הוסיף מתנה: 2 תמונות וסרטון. בהודעה הבאה...

Rey Mysterio13

New member
מה?

אמרתיש זה ידוע כי זה באמת ידוע, אפילו כתבתי אל זה בסימיל אז די. ואת התמונות כבר מצאתי רק לא יכולתי לשים

YahavHami

New member
יההההה איזה מגניב../images/Emo70.gif

תודע
ואיזה מעצבן האיש ששבר לילדה את הדוכן

יוווו שאני רואה סירטונים של...

כל התוספות הלב שלי פועם 50 פעם בשניה והוא אומר לי שהוא רוצה את הפתוחים לעסקים ברגע הזה.. זה ונייט לייף הולכים להיות שאיאפשר לתאר במיוחד זה. סקר אוניברסיטה:70% נייט לייף: 90% פתוחים לעסקים:100% איזה משחק שולט ואיזה איכות ואיזה גרפיקה. נכון הבית שמימולם אז זה אומר שיש להם(ליצרן) את הנייט לייף כמובן.

למעלה