למה ?
S simi kaTan New member 6/12/05 #12 וואוו,תודה לך../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif כמו שיעל אמרה,נישמח עם תשוב להיות פעיל בפורום .
R Rey Mysterio13 New member 6/12/05 #13 טים= אחד ממפתחי הסימס. הוספתי עוד הרבה מידע על המשחק שתירגמתי לסימיל, אתה מוזמן לבדוק... אני עכשיו תרגם עוד משהו, אני אוסיף לפורוםא חר כך.
טים= אחד ממפתחי הסימס. הוספתי עוד הרבה מידע על המשחק שתירגמתי לסימיל, אתה מוזמן לבדוק... אני עכשיו תרגם עוד משהו, אני אוסיף לפורוםא חר כך.
L lilOr New member 7/12/05 #22 ../images/Emo99.gif זה הולך להיות להיט../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif תודה רבה רבה תגידו..בסרטון, הילד בולע בועות סבון או מה
../images/Emo99.gif זה הולך להיות להיט../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif תודה רבה רבה תגידו..בסרטון, הילד בולע בועות סבון או מה
M m a y a 333 New member 7/12/05 #23 אני לא מצליחה.. אני לא מצליחה לראות את הסרטון.. הורדתי והכל אבל המחשב אומר שצריך לבחור מתוך רשימה או שהוא יבחר איך להראות את זה (משהו כזה :S) אני רוצה לראות את הסרטון כי אולי קונים לי את עושים עסקים!! יש קישור אחר שאפשר לראות את הסרט?
אני לא מצליחה.. אני לא מצליחה לראות את הסרטון.. הורדתי והכל אבל המחשב אומר שצריך לבחור מתוך רשימה או שהוא יבחר איך להראות את זה (משהו כזה :S) אני רוצה לראות את הסרטון כי אולי קונים לי את עושים עסקים!! יש קישור אחר שאפשר לראות את הסרט?
S simi kaTan New member 7/12/05 #28 יש לך מושג איך אפשר להוריד... קוויק טיים כל פעם ניסיתי להוריד אותו,ומישום מה לאחר שהורדתי אותו,הסרט עדיין לא הופיע לי .
יש לך מושג איך אפשר להוריד... קוויק טיים כל פעם ניסיתי להוריד אותו,ומישום מה לאחר שהורדתי אותו,הסרט עדיין לא הופיע לי .
R Rey Mysterio13 New member 7/12/05 #31 אמממ לא ממש הורדתי לפני איזה שלושה חודשים מהאתר של קוויק טיים, תריץ חיפוש בגוגל
M m a y a 333 New member 7/12/05 #32 אוקיי הורדתי וראיתי! ונהינתי!! אין לי סימס2, אני חושבת לקנות... אני לא צריכה המלצות שמעתי כבר הכל אבל אני רוצה לראות עוד סרטונים... איפה יש??
אוקיי הורדתי וראיתי! ונהינתי!! אין לי סימס2, אני חושבת לקנות... אני לא צריכה המלצות שמעתי כבר הכל אבל אני רוצה לראות עוד סרטונים... איפה יש??