Gleek Of The Week

Bell J

New member
זה נקרא פאנפיקיישן

פאנפיקיישן זו ספרות חובבים. את יכולה לכתוב מה שאת רוצה עם איזה זוג (או לא זוג, שזה נקרא ג'ן) שאת רוצה, איפה שאת רוצה, כל עוד את נצדמת לאופי של הדמויות, אלא אם כן את עושה דמות מקורית משלך, אבל גם לה יש חוקים - אסור שהיא תהיה מושלמת. יש בכל שיפ שתרצי, ברצינות. את תסתכלי מה שכתבתי ליפי, תראי כמה זוגות מטרידים במיוחד. יש גם הסלשות של בנות, שהן נורא הזויות (ג'יני/לונה שזה עוד נחשב נורמלי, אבל יש ג'יני/פנסי שזה באמת OMFGs!). תכתבי באינטרנט פאנפיקיישן, יש לזה ערך בויקי, זה יסביר טוב הרבה יותר ממני

TwilightFan

New member
אני יודעת מה זה

כמו פיקים? מזמן לא קראתי כאלו
פעם הייתי ממש חולה עליהם

Bell J

New member
פאנפיקשיין זו ההגדרה של פאנפיקים XD (פיקים)

לכי תקראי, זה ממכר
(למה אין בתפוז עיניים מנצנצות?!)

TwilightFan

New member
אממ, בסדר

בלשון ובתנך ובהיסטוריה טוב. טוב מאוד אפילו. פיזיקה ומתמטיקה פחות
(מקצועות כמו: משנה, הלכה, מחשבת, לא נספרים אפילו
) עמדתי לשאול "איך לך?" עד שראיתי שאת בת 22
אז איך הלך למי שפה ועדיין תיכוניסט??? שתפו

Twilight Girll

New member
בדיוק ראיתייי

אממ, האמת שנחמד! תודה לאל על ציוני הגשה! 98 במתמטיקהההה. אבל 79 בספרות :| איך זה קרה :| טוב ואלה הקציוניות. כל השאר באמצע. P:

TwilightFan

New member
וואו איזה שאלון במתמטיקה??

כל הכבוד!!!! ובאמת תודה לאל על המגנים!!

Twilight Girll

New member
שאלון 805, 4 יחידות.

הוא די קל האמת..! השאלון הזה יצא 99 סופי, אז הסופי סופי סופי זה 92, אני בסדר עם זהD:

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif אם את כבר שואלת אז לי הלך מצויין../images/Emo3.gif

הגברת פיזיקה??
או שאת בי' וזה חובה? אם כן את גאון.

TwilightFan

New member
הגברתי

ואני בכלל לא גאונה, סתם עושים מזה כזה וואו. לדעתי ביולוגיה יותר קשה. במה את הגברת? ושמחה שהלך לך מצוין
הלוואי והייתי מאחורי זה

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifביטוכנולוגיה

שזה ביולוגיה וביוכמיה וביולוגיה בוודאות יותר קל... אני כל השנים הייתי ה60-70 בביולוגיה ורק ביב' נפל לי האסימון של המקצוע הזה וסופי בבגרות יש 90+ פיזיקה בחיים לא הבנתי אז כל הכבוד לך! וכן, כיף להיות מאחורי זה האמת
אבל את יודעת מה האבסורד ? שפתאום את מבינה ש 12 שנים לימודים וקריעת תחת של 3 שנים בגרויות שווה לערך מבחן אחד מסכן של 4 שעות שנקרא פסיכומטרי

TwilightFan

New member
וואו כימיה זה ממש מעניין!!

(ביוכימיה זה כמו כימיה רק עם קידומת דרמטית? או שזה משהו אחר לגמרי?) ואצלנו בבית הספר אין את זה. האמת שיש מגוון ממש מעמן - מחשבים, תקשורת, פיזיקה, ביולוגיה וגראפיקה. אה, ולימודי ארץ ישראל. אבל תמיד סוגרים את זה כי אף אחד לא הולך. וואו, פסיכומטרי... יש אצלנו בנות שעושות את זה כבר עכשיו (אני עולה לי״ב) אבל אין לי ראש לזה עכשיו. הכי טוב אחרי בית ספר, לא? מה את אומרת? ועשית כבר? או שעכשיו את לומדת לקראתו?

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif לדעתי הכי טוב אחרי הלימודים...

זה ממש בלתי אשפר לשלב את זה עם בגרויות ואני סוגדת למי שהצליח לעשות זאת... אני עשיתי לפני 8 חודשים...קיבלת ציון לא מפציץ אבל גם לא גרוע... משו באמצע אבל עדיין שוקלת לעשות שוב ורק המחשבה על זה יכולה להרוג בנאדם
בהצלחה בהמשך

למעלה