Gleek Of The Week

TwilightFan

New member
איך יודעים שאתה חופר בתפוז

כשבצ'אט של הפייס אני כותבת | לב |
אז ככה: קצת מוזיקה: שיר אהוב של ביונסה - HELLO !! (לא halo החרוש) ושל אבריל - קשה ממש! אפשר שניים? happy endings ו - everybody hurts ושל ריהאנה - unfaithful
וגם cry אם היית יכולה ללכת להופעה של אחת מהנ"ל למי היית הולכת? רק אחת! - אבריל ללא ספק... למרות שגם ביונסה יודעת לדפוק הופעה, אבל אני פחות אוהבת אותה. קצת גליי: פרק אהוב - שתי הפינאלות. וגם הפרק הראשון של העונה השנייה. פרק שנוא או הכי פחות אהוב ולמה - של רוקי הורור כי לא הכרתי אף שיר... ושאלת השאלות ~~ למה פין?? - הוא דובי מגושם חמוד וטיפש
והוא אוהב את רייצ'ל. מספיק לי! וקצת סתם: שלוש תכונות בחבר האידאלי - כנות (אבל לא מאלה של "כן, השמנת"
). שידע לתת תשומת לב. ושיהיה מעניין, לא צר אופקים כישרון שהיית רוצה שיהיה לך - אם היית יכולה ללכת לגור בכל ארץ אחרת לשלושה חודשים, לא פחות ולא יותר, בתקציב מחיה נדיב, איפה זה היה? - נראה לי ניו יורק... אבל האהבה למקום באה לי רק מגלי. אחרי שחזרתי מפולין הבטחתי לעצמי שאני לא אצא מהארץ יותר בחיים!! טראומתי למדיי (טוב אבל זה פולין אין על מה לדבר...)

5ifi

New member
אני רוצה את החבר שלך../images/Emo88.gif

אבל שיהיה חתיך.

TwilightFan

New member
זה החבר האידיאלי ../images/Emo122.gif

תאמיני לי שאם יהיה לי אחד כזה אשמור אותו לעצמי

o0Invisible0o

New member
אוי. אל תשפטי חו"ל על סמך פולין בלבד.

אני יודעת שאת לא באמת תעשי זאת..אבל באמת, חו"ל זה נהדר. וניו יורק..אחח הלוואי ורק גלי הייתה עושה חשק לניו יורק, יותר מדי סרטים, סדרות ואנשים גרמו לי להתאהב בעיר הזאת..אה, כן והעיר בעצמה לא איכזבה.
טוב די, בא לי חו"ל.

TwilightFan

New member
לא כזה מושך אותי חו"ל

יש אנשים שיש להם חיידק חו"ל כזה. אני ממש לא מאלה.. טוב לי להישאר פה וזהו

o0Invisible0o

New member
גם לא בשביל להחשף לתרבויות אחרות?

להכיר מנהגים, מאכלים, אנשים ומקומות שלא דומים לישראל בכלל?

TwilightFan

New member
אממ. כשאת מנסחת את זה ככה...

אז אולי התשובה שלי תהיה אחרת. אני מבינה למה את מתכוונת. לדוגמא כשהסתובבנו בפולין הייתי בהלם מזה שקיימים כל כך הרבה אנשים, שחיים לגמרי אחרת ממני, שפה אחרת, תרבות אחרת... ואני לא יודעת כלום עליהם והם בכלל לא מכירים אותי, (האמת שכדי להרגיש קצת יותר בבית שכנעתי את עצמי שיש בפולין המון אנשים שאוהבים אותם דברים כמוני, נגיד גלי). המונים המונים של אנשים שעוברים חיים שלמים ובלי ששמעתי עליהם בכלל
(אולי זו הרגשה של ביקור ראשון בחול או שאני סתם מטורפת) ופתאום הרגשתי קטנה כזאת ורציתי לדעת עוד, הרגשתי סקרנות מטורפת כזאת על העולם והבנתי עד כמה ישראל קטנה כל כך ושולית. ואנחנו פה בטוחים שכל העולם סובב סביבנו
אז נניח עכשיו אחרי שכתבתי את זה וחשבתי על זה, זה התעורר אצלי שוב ועכשיו בא לי להיות חוקרת תרבויות
אבל זה בא והולך לפי תקופות.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

נראה לי שאם תטיילי יותר, תדבקי בחיידק ורק תרצי לראות עוד.
וזאת נראה לי הרגשה של ביקור ראשון בחו"ל..אגב מה שאמרת ששכנעת את עצמך שהם אוהבים אותם דברים כמוך - אני לגמרי מבינה.
כשהתנדבתי בארה"ב אז הייתי עם אנשים מכל העולם והייתי לבד והיה לי ממש קשה בהתחלה והרגשתי שאני שונה וככל שהזמן עבר ובאמת הכרתי יותר מהאנשים האלה ראיתי כמה כולנו דומים.

Ayelet 363

New member
רגע, לא אהבת את הפרק של רוקי הורור כי לא הכרת

אף שיר? אני גם לא הכי אהבתי אותו (למרות שכן אהבתי אותו, רק לא מאוד. ולא ציפיתי שאוהב אותו כי לא אהבתי את רוקי הורור). טוב, זה נראה לי הזוי כי אצלי נדיר שאני כן מכירה...

TwilightFan

New member
את רוב השירים

אני מכירה.. במיוחד בעונה השנייה שהם עשו הרבה להיטים. וברוקי הורור גם בלי קשר לזה שלא הכרתי את השירים, לא אהבתי אותם - אחרי שהכרתי.

Bell J

New member
אני כבר הזכרתי שתפוז הוא זבל?! ><"

אמגס, קוראים לך יעל?! אני מטורפת על השם הזה *-* או-קי! אז, כאילו, את מי את הכי אוהבת, את אדי-פו או ג'ייקוב-ל'ה? כלומר ברור שהכי חתיך הוא- אף אחד זה פאקינג דמדומים! זה מטומטם! ההרס הטוטאלי שעשתה מאייר על ערפדים ואנשי זאב *הולכת לבכות בפינה חשוכה* אבל ברצינות, מה מושך כ"כ הרבה אנשים לספרים האלו (או בקיצור, למה את קוראת לעצמך TwilightGirl כשיש מגוון עצום ומדהים של ספרים אחרים)? אוקי, אם היית צריכה לבנות כלי תחבורה, איפה היית מעדיפה אותו: באוויר, ביבשה או בים? אם הייתה לך אפשרות לגדל חיה קסומה (ולא, ערפד זה לא חיה. כנ"ל אנשי זאב (רמוס!
)) איזו היית בוחרת, ולמה?" חוץ מקליין, איזה עוד שיפים את אוהבת? חץ וקשת או חרב? מסולם של 1-10, עד כמה באמת את מצפה להיות בבית הספר? (1 נמוך, 10 גבוה) האם את חושבת שתוכרז מדינה פלסטינית בספטמבר? שלום או צדק? (כאן בל ג'יי, מדווחת לכם מהכוכב שלה, כשהיא מתה מעייפות X-X)

TwilightFan

New member
וואלה? אני לא כזה אוהבת דווקא

שם מבוגר כזה, לא? אז, כאילו, את מי את הכי אוהבת, את אדי-פו או ג'ייקוב-ל'ה? כלומר ברור שהכי חתיך הוא- אף אחד זה פאקינג דמדומים! זה מטומטם! ההרס הטוטאלי שעשתה מאייר על ערפדים ואנשי זאב *הולכת לבכות בפינה חשוכה* אבל ברצינות, מה מושך כ"כ הרבה אנשים לספרים האלו (או בקיצור, למה את קוראת לעצמך TwilightGirl כשיש מגוון עצום ומדהים של ספרים אחרים)? תראי. עשיתי את הניק הזה כשהייתי בת 14. מאז ירד לי מזה לגמרי. (אני דיי שונאת את זה האמת) אבל אני לא עושה ניק חדש.. אין לי עצבים. אוקי, אם היית צריכה לבנות כלי תחבורה, איפה היית מעדיפה אותו: באוויר, ביבשה או בים? באוויר
אם הייתה לך אפשרות לגדל חיה קסומה (ולא, ערפד זה לא חיה. כנ"ל אנשי זאב (רמוס!)) איזו היית בוחרת, ולמה? הממ אני לא מכירה עוד חיות קסומות
חד קרן נחשב? חוץ מקליין, איזה עוד שיפים את אוהבת? פינצ'ל? לא יודעת, מה זה שיפים? חץ וקשת או חרב? חץ וקשת! מסולם של 1-10, עד כמה באמת את מצפה להיות בבית הספר? (1 נמוך, 10 גבוה) המממ 7 האם את חושבת שתוכרז מדינה פלסטינית בספטמבר? אין לי מושג, זה כ"כ מבלבל שלום או צדק? צדק

Bell J

New member
כן, חד קרן נחשב

שיפ מגיע מהמילה רילישנשיפ, כלומר מערכת יחסים. אם זה הט (פרסי/אנבת', פינצ'ל, פאקלברי. כלומר סטרייטס) או סלאש (דראקו/הארי, ג'יני/הרמיוני, קליין וכו'.. כלומר גייז) השאלה שלי היא לא רק בגלי, אלא בכללי.

TwilightFan

New member
וואו חחחחחחח

זה עולם מושגים שלם... איפה לומדים את זה?? אממ בגדול אני בקטע של כל הרגילים (ג'יני/הרמיוני? סירייסלי??): קליין, הארי וג'יני, פינצ'ל.. איזה עוד זוגות יש?

Bell J

New member
זה פאנפיקיישן!

אני חושבת שמצאתי פעם בליין/ג'סי סנט ג'יימס מפני ששניהם מפלצות-צומי. יש מלא הזויים - ראיתי פעם סנייפ/רמוס תיכון (מה?!) ורגולוסיריוס (אל תשאלו... קראתי רק מפני שהיה שמה רמוסיריוס) אני יודעת שפרסי ג'קסון יש פרסי/לוק או פרסי/ניקו. אני עד היום מבכה על השיפים האלו. פרסי הוא 1000000000% סטרייט שמאוהב מעל כל הראש באנבת'! אוי! אם מישהי קראה פעם ארטמיס פאול, אז ראיתי ארטמיס/באטלר. מטריד בטירוף.. לא יודעת, יש מלא מטרידים...

TwilightFan

New member
ארטמיס/באטלר? ../images/Emo5.gif

עשית לי בחילה (או שזה מהציון בפיזיקה
)

למעלה