Gleek Of The Week

X יו יו S

New member
באמת?

הייתי בטוחה שתכעס או משהו כזה ושוב יצאתי הומופובית (כמו מה שאמרתי בקשר לבחירת של מרפי)

ממש לא...אני מהתחלה אמרתי שהם צריכים

להיות ביחד... ונראלי שאפילו זה תוכנן ואולי בגלל שראו שממש אוהבים את בליין וקורט ביחד שינו את זה..

X יו יו S

New member
לא על זה דברתי

כי אתה הגבת להודעה השנייה שלי בנושא אני שואלת אם זה בסדר מבחינתך התנהגות של דייב או שהיא עדיין בלתי נסלחת למרות שהוא הומו

TwilightFan

New member
לא ראיתי שיש שאלות

בהודעה הראשית.. אז ככה מאיפה את ? רחובות דמויות אהובות: רייצ'ל ופין, אבל בתכלס את כל הדמויות אני אוהבת (חוץ מטינה שמרדימה אותי) שירים אהובים: מגלי? back to black , beth, dont rain on my parade, DSB, כל ה-hello למיניהם, i feel pretty-unpretty, jessie's girl, jar of hearts, it's my life - confessions, no air, somebody to love, somewhere only we know, the boy is mine, you keep me hanging on וגם כל השירים המקוריים
וזה גם לגמרי לפי תקופות, יש שירים שלאחרונה שמעתי אותם בלופים אז עכשיו כבר נמאס לי מהם ולא הכנסתי אותם...

5ifi

New member
טוב, אני גם רוצה שאלות!

את מרחובות! האאאיייייי! הייתי שם אתמול, בחתונה של חברה שלי
ד"ש. אממממ את לומדת ברחובות? אם בא לך לצאת לעיר מגניבה- תל אביב או ירושלים? לקראת סיום החופש הגדול, איפה הכי כיף לטייל- צפון או דרום? ואם כבר טיולים- מהו טיול החולומות שלך? (ואם אין לך אחד כזה, תמציאי עכשיו
) לא סיפרת לנו על תחביבים שלך! או שפיספסתי... אז חוץ מלראות המון סדרות בטלוויזיה... מה את עושה בזמנך הפנוי? היית בתנועת נוער? וקצת שאלות גלי! רייצ'ל בעונה הראשונה או השנייה? my headband או only child? פינצ'ל או פאקלברי?!?! ואולי בכלל סיינטברי? ואלי בכלל רייצ'ל אינדפנדט וומן?
היה רגע כלשהו ששנאת את רייצ'ל? (אם כן- מתי) ובכלל- למה דווקא רייצ'ל? אמממ אינלי כח לחשוב על עוד שאלות, אז תרגישי חופשי לחפור סתם.
אם את מתקשה בחפירות- נעמה תסביר לך

TwilightFan

New member
בוא'נה את רחובותית סמויה

את כל הזמן פה!! איפה היה האירוע?? (לא אליזה!!!!??
) טוב.. לשאלות: את לומדת ברחובות? אכן כן אם בא לך לצאת לעיר מגניבה- תל אביב או ירושלים? ירושלים
לקראת סיום החופש הגדול, איפה הכי כיף לטייל- צפון או דרום? צפון!!! ואם כבר טיולים- מהו טיול החולומות שלך? (ואם אין לך אחד כזה, תמציאי עכשיו ) הממ באמת אין לי. אני בטטת כורסא. טיול החלומות שלי הוא לבית מלון. בטן גב. לא סיפרת לנו על תחביבים שלך! או שפיספסתי... אז חוץ מלראות המון סדרות בטלוויזיה... מה את עושה בזמנך הפנוי? אני בגמילה!! (מסדרות) הורדתי איזה 4 סדרות במאמץ רב... והייתי דווקא מרוצה מעצמי. עכשיו יש לי שוב רגשות אשמה
אולי אני אוריד עוד איזה 2... אממ תחביבים: לקרוא!!! לשמוע מוזיקה. לדבר / לבלות עם חברות... סתם להיות על המחשב
היית בתנועת נוער? כן בבני עקיבא, אבל הפסקתי כבר מזמן. לא התאים לי וקצת שאלות גלי! רייצ'ל בעונה הראשונה או השנייה? השנייה my headband או only child? אונלי צ'יילד אול דה וויי פינצ'ל או פאקלברי?!?! פינצ'ל! ואולי בכלל סיינטברי?
ואלי בכלל רייצ'ל אינדפנדט וומן? גם טוב
היה רגע כלשהו ששנאת את רייצ'ל? (אם כן- מתי) האמת שאני תמיד אוהבת אותה. אני דיי משוחדת בעניין. ובכלל- למה דווקא רייצ'ל? לא יודעת.. אולי כי יש עליה הכי הרבה דגש (יש לי נטייה מוכחת להזדהות עם/לאהוב דמויות ראשיות). אני אוהבת את התחרותיות שבה ואת זה שלמרות שהיא כזאת פייטרית היא עדיין ממש רגישה אמממ אינלי כח לחשוב על עוד שאלות, אז תרגישי חופשי לחפור סתם. אם את מתקשה בחפירות- נעמה תסביר לך אני בטוחה

5ifi

New member
../images/Emo6.gif

כשחברה שלי אמרה לי שהיא מתחתנת ברחובות ישר אמרתי לה:לאאאאא!!! לא עוד רחובות!!! (היא החליפה אולם יומיים לפני החתונה בגלל המצב הבטחוני..) וכןכן, אליזה. למה, הוא נחשב כלכך גרוע? הוא דווקא נחמד. וחוצמזה... ירושלים
! פינצ'ל? רציני? למה?

5ifi

New member
אם תגידי לי שהוא שר להם שיר אני אמות.

הוא חבר של החתן?

TwilightFan

New member
כן הוא חבר של החתן

חחחחחחחחחח ולא הוא לא שר להם שום שיר.. מי הפדחן התורן??

5ifi

New member
הרבה להפתיע.

שלושה חברים שלו שרו... וכאילו... סתמו!!! איזה מצחיק, יואו! אז את יכולה לשאול אוו אם הוא ראה אותי! אני החברה החופרת של הכלה. כלומר, אנחנו ארבע חברות חופרות, אבל רק לי הייתה חולצה ירוקה ושיער אסוף...
... ... ... ועקבי 18 סנטימטר!!! אעאעאע!!

o0Invisible0o

New member
18? די..בבקשה תגידי לי שזה גם עם פלטפורמה

ולא כל הגובה על העקב!
איך עמדת? השיא שלי זה 10 אבל כבר תקופה שאני על שטוח.

5ifi

New member
לא באמת 18...

13 וחצי
עקב סטילטו הרסני. מוהאהאהאאהאהאהא!!!

mich223

New member
אומייגאד יפיי!!

היא רצתה להתחתן באשדוד,נכוןנכון?? חזרתי הרגע מרחובות ._.עולם קטן XD

5ifi

New member
נכוןנכון!

גם את היית שם?!?!?
היינו צריכים לעשות מפגשפורום בחתונה. הייתם רואים אותי מביכה את עצמי בריקוד השכבתי המגוחך!

mich223

New member
לא , אבל דודים שלי היו ../images/Emo6.gif

בדיוק כשהיינו איתם התקשרו להודיע להם ששינו לרחובות :p

Rawsome

New member
כנסיכנסי ~

קצת מוזיקה: שיר אהוב של ביונסה - ושל אבריל - ושל ריהאנה - אם היית יכולה ללכת להופעה של אחת מהנ"ל למי היית הולכת? רק אחת! - קצת גליי: פרק אהוב - פרק שנוא או הכי פחות אהוב ולמה - ושאלת השאלות ~~ למה פין??
- וקצת סתם: שלוש תכונות בחבר האידאלי
- כישרון שהיית רוצה שיהיה לך - אם היית יכולה ללכת לגור בכל ארץ אחרת לשלושה חודשים, לא פחות ולא יותר, בתקציב מחיה נדיב, איפה זה היה? - לילה דבש

למעלה