היי ../images/Emo13.gif
ולא, לא הפרתי פקודה... הייתי חייבת להיכנס לשם במילא (מראש הייתי בטוחה שאצטרך להיכנס, העניין הוא שלא ידעתי שישלחו אותי לשם (העוזרת של המפקד ביקשה ממני לצלם משהו) לשם ממש קצת אחרי שביקשת
)... וגם מסתבר שכנראה שהדבר הזה בוטל (נדמה לי גם ששאלתי על זה את המפקד ועוד ממתינים אחרים, שבכלל לא שמעו על זה. אולי אחרי שהם הגיעו זה השתנה) כשלא הייתי (כשהייתי בקורס, לפני שחזרתי להמתנה). ולגמרי אין בעד מה!
זה בכלל לא היה ביג דיל... 1. כרגע אני בלשכת הגיוס בחיפה. עדיין עצוב לי כל הטרטור שהיה קודם, אבל זה בעיקר מפני שהטרטור נבע מכך שגילו שאסור לי להיות בשמש... יש סיכוי שזה היה קורה לי במילא. לא יודעת.אז עדיין מציק לי כל מה שהיה קודם, אבל הרבה יותר טוב. כרגע אני דיי מרוצה מהמקום שהגעתי אליו- לא מושלם, זה לא מה שחלמתי שאעשה בצבא (היו לי שאיפות מאוד רציניות
נראה לי שהייתי צריכה להתאמץ יותר כדיי לממש אותן) בכל מקרה- תודה רבה על ההתעניינות!
ממש נחמד שאת שואלת.
2. יש לי הרבה מדרגות בבית, אבל אני משתמשת במעלית. 3. מאוד רציתי כל בעל חיים שהוא (כולל אח\ות קטן\ה שלא קיבלתי), אבל יש לי אחות תאומה.
4) תחביבים נוספים חוץ מגלי? כתיבה (קיבלתי השראה לסיפור חדש! מעניין אם אכתוב אותו אי פעם... הרבה רעיונות שלי לא נכתבו), קריאה (בעיקר פנטזיה), צפייה בסדרות\סרטים (בעיקר פנטזיה) 5) שאלה רנדומלית שאני לא מכניסה כי את תבחרי שאלה שאת רוצה שישאלו אותך. וואו, זה דווקא ממש מתקיל.
הממ, אני יודעת שאני חופרת על זה ומשתחצנת ברמות מטורפות- אבל: מה היה הדבר הכי awesome שקרה לך? דרך אגב, זה גם אחד המביכים שקרו לי... בתקופה שרק נרשמתי לטוויטר לא ממש הכרתי אותו, גום התלהבתי מאוד. גם ראיתי אז את הסדרה דולהאוס בפעם הראשונה. כתבתי טוויט שממליץ על הסדרה וקישרתי לטוויטר של השחקנית הראשית, אלייזה דושקו, עם הערה שהיא מוכשרת. מתישהו אחר כך קראתי על פרוייקט שהיא עשתה לכבוד יום ההולדת שלה- תרומה לילדים שהיו חיילים. כתבתי על זה, שוב- חשבתי שזה ייראה יותר טוב עם אקשר אליה. אבל... שכחתי משהו. ושמתי לב אליו רק אחרי שקצת אחרי זה קראתי טוויט שבמקור נראה לי שחשבתי שזה צירוף מקרים- ראיתי שקצת אחרי היא כתבה טוויט. לא חשבתי שיש בו משהו מיוחד... ואז אני רואה את מה שהיא כתבה בו. מה היא כתבה? קישור לטוויטר שלי עם המילים "you rock! x". השעה הייתה איזה שלוש בבוקר ואני שמחה שלא צרחתי. אני גם מרגישה דיי נבוכה, כי יכול להיות שהיא ראתה גם את הטוויט שבו כתבה את ההמלצה לסדרה, והוספתי שם הערה עליה- אמנם מחמאה, אבל משהו לגביה... ד"א- אחרי זה התחלתי לחייך ברגעים רנדומליים בהם אני רואה אותה. גם אם הם לא רגעים כאלה משמחים וכו' (בסצינות איתה שראיתי אחרי זה) ואני יודעת שאני חופרת על זה ברמות, אבל אני מתלהבת... מצטערת...