Gleek Of The Week

../images/Emo124.gif Gleek Of The Week

שבוע חדש בפתח ואיתו פינה חדשה ... רויטל מפנה את מקומה לקורבן הבא שלנו.. והיא |תופים| Ayelet 363 הידועה גם כ איילת!!! אז שאלות בסיס ומתחילים מאיפה את? דמויות אהובות? שירים אהובים ? והערה קטנה לפני שמתחילים - בשבועיים הקרובים (ראשון הבא וזה שאחריו) אני לא אהיה פה לכן או שהפינה תהיה בחופש או שאם מישהו רוצה לקחת על עצמו לפתוח אותה שיגיד לי
תנקיו
 

shoham95

New member
איילת :)

קודם כל- יש לך שם יפה
שאלות: מהו הדבר המטורף ביותר שעשית אי פעם? מהו הציטוט שמתאר את חייך? מהו השיר האהוב עליך בעולם? והשיר הישראלי? מהי המילה האהובה עליך? והשנואה עליך? אילו היית יכולה לחזור לזמן כלשהו בעבר שלך, למתי היית חוזרת, ולמה?
 

Ayelet 363

New member
תודה ../images/Emo13.gif ולשאלות-

מהו הדבר המטורף ביותר שעשית אי פעם? הממ... אין לי ממש זיכרון של משהו מטורף לגמרי, אז: האמת שקיבלתי השראה משאלה ששאלת למטה. הקלטתי שיר ליום הולדת 15 של אחותי עם עוד שתי חברות. זה אמנם לא נראה מטורף, אבל אחרי ששומעים כמה זייפתי מבינים שזה היה מטורף. אה, ופעם אמרתי להורים שאני נוסעת לחברה שגרה בחיפה ונסעתי לאיזה קיבוץ רחוק (אם כי זה לא היה כל כך שווה את זה. אין פה סיפור או משהו, אבל אני לא חושבת שהייתי עושה את זה שוב). מהו הציטוט שמתאר את חייך? האמת שהתקלת אותי כל כך שהלכתי לקרוא ציטוטים מרוב שלו ידעתי.
(כלומר... לקרוא ציטוטים אני דווקא מאוד מאוד אוהבת, העניין הוא שלא ידעתי
). אחרי מחשבה דווקא דיי ארוכה "The purpose of life is to fight maturity. " של Dick Werthimer. שאר מה שמצאתי יפה, אבל לא מתאר אותי כל כך... אבל נראה לי שאני אמשיך חלפש אפילו בלי קשר לשאלה, מרוב שוהתקלתי.
מהו השיר האהוב עליך בעולם? Defying Gravity. קשה לי לבחור איזו גרסה מבין מה שאני מכירה (ואני עוד מתכננת לחפש עוד). והשיר הישראלי? אני בקושי מכירה שירים בעברית (וגם באנגלית- יש הרבה שירים שאומרים לי שהם מפורסמים ואני לא מכירה. זה דיי מביך), אז אני אבחר בשיר אנה של משינה, כי ממנו אני וחברות שינינו את המילים כדיי לכתוב לאחותי שיר ליום הולדת 15. מהי המילה האהובה עליך? Defying. חשבתי על זה כבר כמה זמן. וכן, זה בהשראת השיר (אני מכורה...). והשנואה עליך? כל מילה שאני לא בטוחה איך הוגים (יש הרבה). XD ואם בעברית- אולי ערס (לא בגלל המשמעות דווקא, יש למילה צליל מעצבן). אילו היית יכולה לחזור לזמן כלשהו בעבר שלך, למתי היית חוזרת, ולמה? הייתי חוזרת לתיכון. היה לי קשה שם, אבל חוץ ממתמטיקה אהבתי ללמוד, ומבתסר שגם הצטיינתי בזה. ואפילו התגעגעתי לתיכון ישר אחרי סיום הלימודים.
|חננהמרובעתלגמרי|
 

Ayelet 363

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מאיפה את? חיפה. דמויות אהובות? מקום ראשון- קורט
(בצפייה הראשונה בעונה הראשונה זו הייתה רייצ'ל עם קורט במקום השני), מקום שני- בליין ורייצ'ל, מקום שלישי- וויל, ובעונה השנייה גם בריטני וסנטנה. שירים אהובים ? יש מלא וקשה לי להחליט מה הכי.
Defying Gravity- גרסת הדואט של גלי, שתי גרסאות הסולו וגרסה שמצאתי מאיזה וידיאו של גלי טור ישן... הגרסה של וויקד, הגרסה של אידינה מנזל וגרסת ההופעה של אידינה מנזל. Glee- Somewhere Only We Know ובכלל כל מה שבליין שר (חוץ מWIGYA שמדכא אותי... בגלל קורט. קשה לי לשמוע את השיר הזה מבלי להיזכר בקטע מהסדרה ולהיות עצובה). Keane- Somewhere Only We Know- אפילו שאני מעדיפה את הגרסה של גלי... קשה לי שלא לציין את הגרסה הזו.
 

5ifi

New member
הוגאד,

את לא מבינה איך WIGYA מדכא אותי... אני כלכך מבינה אותך. אבל בעיקר בגלל שהוא מעולה, והוא לא בשביל קורט...
 

sondheims Dot

New member
היי איילת!!

איזה כיף שעלית- חיכיתי שתעלי כדי לספר לכולם כמה מגניבה את
אז הנה הסיפור- איילת הייתה ממתינה בבסיס ששרתתי בו כמש"קית ת"ש שנתיים. רק השתחררתי, והייתי מאוד עצובה ומתגעגעת וכו'... אז למרות שהיא די פידחה את עצמה, והפרה פקודה כי אסור היה לה להיכנס למשרד הת"ש, היא נכנסה ומסרה להן בע"פ הודעה קצרה ממני. אז שוב תודה
והממם... שאלות 1) אז איפה את משרתת עכשיו? והאם החוויה הזאת תיקנה את החוויות הקודמות מהצבא? 2) איך זה לגור בחיפה? זה לא מתיש, לעלות ולרדת במדרגות כל הזמן?
3) יש לך בעלי חיים (אחים \ אחיות נחשבים)? 4) תחביבים נוספים חוץ מגלי? 5) שאלה רנדומלית שאני לא מכניסה כי את תבחרי שאלה שאת רוצה שישאלו אותך.
 

Ayelet 363

New member
היי ../images/Emo13.gif

ולא, לא הפרתי פקודה... הייתי חייבת להיכנס לשם במילא (מראש הייתי בטוחה שאצטרך להיכנס, העניין הוא שלא ידעתי שישלחו אותי לשם (העוזרת של המפקד ביקשה ממני לצלם משהו) לשם ממש קצת אחרי שביקשת
)... וגם מסתבר שכנראה שהדבר הזה בוטל (נדמה לי גם ששאלתי על זה את המפקד ועוד ממתינים אחרים, שבכלל לא שמעו על זה. אולי אחרי שהם הגיעו זה השתנה) כשלא הייתי (כשהייתי בקורס, לפני שחזרתי להמתנה). ולגמרי אין בעד מה!
זה בכלל לא היה ביג דיל... 1. כרגע אני בלשכת הגיוס בחיפה. עדיין עצוב לי כל הטרטור שהיה קודם, אבל זה בעיקר מפני שהטרטור נבע מכך שגילו שאסור לי להיות בשמש... יש סיכוי שזה היה קורה לי במילא. לא יודעת.אז עדיין מציק לי כל מה שהיה קודם, אבל הרבה יותר טוב. כרגע אני דיי מרוצה מהמקום שהגעתי אליו- לא מושלם, זה לא מה שחלמתי שאעשה בצבא (היו לי שאיפות מאוד רציניות
נראה לי שהייתי צריכה להתאמץ יותר כדיי לממש אותן) בכל מקרה- תודה רבה על ההתעניינות!
ממש נחמד שאת שואלת.
2. יש לי הרבה מדרגות בבית, אבל אני משתמשת במעלית. 3. מאוד רציתי כל בעל חיים שהוא (כולל אח\ות קטן\ה שלא קיבלתי), אבל יש לי אחות תאומה.
4) תחביבים נוספים חוץ מגלי? כתיבה (קיבלתי השראה לסיפור חדש! מעניין אם אכתוב אותו אי פעם... הרבה רעיונות שלי לא נכתבו), קריאה (בעיקר פנטזיה), צפייה בסדרות\סרטים (בעיקר פנטזיה) 5) שאלה רנדומלית שאני לא מכניסה כי את תבחרי שאלה שאת רוצה שישאלו אותך. וואו, זה דווקא ממש מתקיל.
הממ, אני יודעת שאני חופרת על זה ומשתחצנת ברמות מטורפות- אבל: מה היה הדבר הכי awesome שקרה לך? דרך אגב, זה גם אחד המביכים שקרו לי... בתקופה שרק נרשמתי לטוויטר לא ממש הכרתי אותו, גום התלהבתי מאוד. גם ראיתי אז את הסדרה דולהאוס בפעם הראשונה. כתבתי טוויט שממליץ על הסדרה וקישרתי לטוויטר של השחקנית הראשית, אלייזה דושקו, עם הערה שהיא מוכשרת. מתישהו אחר כך קראתי על פרוייקט שהיא עשתה לכבוד יום ההולדת שלה- תרומה לילדים שהיו חיילים. כתבתי על זה, שוב- חשבתי שזה ייראה יותר טוב עם אקשר אליה. אבל... שכחתי משהו. ושמתי לב אליו רק אחרי שקצת אחרי זה קראתי טוויט שבמקור נראה לי שחשבתי שזה צירוף מקרים- ראיתי שקצת אחרי היא כתבה טוויט. לא חשבתי שיש בו משהו מיוחד... ואז אני רואה את מה שהיא כתבה בו. מה היא כתבה? קישור לטוויטר שלי עם המילים "you rock! x". השעה הייתה איזה שלוש בבוקר ואני שמחה שלא צרחתי. אני גם מרגישה דיי נבוכה, כי יכול להיות שהיא ראתה גם את הטוויט שבו כתבה את ההמלצה לסדרה, והוספתי שם הערה עליה- אמנם מחמאה, אבל משהו לגביה... ד"א- אחרי זה התחלתי לחייך ברגעים רנדומליים בהם אני רואה אותה. גם אם הם לא רגעים כאלה משמחים וכו' (בסצינות איתה שראיתי אחרי זה) ואני יודעת שאני חופרת על זה ברמות, אבל אני מתלהבת... מצטערת...
 

Ayelet 363

New member
ופירוט מפורט יותר על התפקיד

מצטערת, אני רגילה לא לפרט כי דיי קשה לי להסביר את התפקיד.
אבל אני אנסה- אני אחראית לקלוט תיקים של מלש"בים וכל מיני לתיקייה בלשכה, לסדר אותם, לעזור לאנשים לחפש תיקים וכו'. קשה לי להסביר. בעצם... אני אחראית על התיקייה (טוב, זה לא מדוייק- אני ועוד מישהו שעומד להשתחרר). זה לא התפקיד הגדול והמרשים שממש רציתי, האמנתי שאוכל להציל חיים (היו לי חלומות דיי בשמים יחסית ליכולות שלי, ובמקום להתאמץ כדיי להגשים אותם, כי יכלתי למרות הכל- לקחתי את זה כמובן מאליו ולכן הייתי דיי פאסיבית ולא עשיתי משהו מיוחד כדיי להשיג אותו), אבל הגעתי למסקנה שזה תפקיד מספיק טוב בשבילי, הרבה מעל למה שציפיתי.
 

X יו יו S

New member
ואי אחות תאומה זה בכטח מה זה כיף

נראה לי אין אדם שלא רוצה בזה חח חוץ מי כאלה שיש להם כבר זה באמת גדול מה שקרה לך עם שחקנית ההיא
 

mich223

New member
באמת שאת צריכה להודות על זה

זוג חברות שלי, גם כן תאומות- פשוט סיוט. אין להם שום דבר מקשר.אם הן לא היו תאומות אני יודעת בדיוק מה היה היחס שלהן אחת לשנייה (אחת שונאת את השנייה והשנייה מתעלמת מהראשונה). .....אחיות למופת. בקיצור,כיף לך
 

Ayelet 363

New member
את מזכירה לי חברה שלי ושל אחותי כשהיינו בגיל

של בית ספר יסודי. כמה שאימללנו אותה מכהמה שרבנו (אין לי מושג איך נהיינו חברות. םשוט הפסקנו לריב)...
 

mich223

New member
הן כן חברות

פשוט...רק מכורח הנסיבות
בדיוק!תתחשבו בחברות שלכן! *מרימה את האף וממלמלת משהו לא ברור*
 

boopy 1

New member
אז איילת...

מה נשמע?
כמה שאלות גליקיות: * מי הזוג הכי טוב בעינייך? * מי 2 האנשים שפשוט חייבים ליהיות ביחד (ועדיין לא היו)? * פינצ'ל או פאקלברי? * מה היה הפרק הראשון שראית? וקצת שאלות לא קשורות- מה את מעדיפה: * שוקולד מריר, חלב או לבן? * גלידה או קרטיב? * יס או הוט? * מסיבה על חוף הים או בבית של חברים? *כריסטינה או בריטני? * מוזיקה בקולי קולות או צמוד לראש באוזניות? * אהבה ממבט ראשון או ידידות של שנים? זהו ...מקווה שיהיה לך כייף לענות
 

Ayelet 363

New member
../images/Emo13.gif

* מי הזוג הכי טוב בעינייך? קליין. * מי 2 האנשים שפשוט חייבים ליהיות ביחד (ועדיין לא היו)? בריטנה. * פינצ'ל או פאקלברי? פינצ'ל. * מה היה הפרק הראשון שראית? פרק 1.13 Sectionals וקצת שאלות לא קשורות- מה את מעדיפה: * שוקולד מריר, חלב או לבן? לבן. * גלידה או קרטיב? גלידה. * יס או הוט? הוט- כי זה מה שיש לי. ממה שידוע לי על יס אני אוהבת גם אותם. * מסיבה על חוף הים או בבית של חברים? בבית של חברים. *כריסטינה או בריטני? אני בקושי מכירה אותן. XD יש אמנם רק שיר אחד שאני מכירה ויודעת שהוא שלה, אבל אני אהמר על כריסטינה. * מוזיקה בקולי קולות או צמוד לראש באוזניות? באמצע. אני מאוד אוהבת לשמוע בלי אונזניות, אבל אני תמיד חוששת שאחרים שומעים את מה שאני שומעת. * אהבה ממבט ראשון או ידידות של שנים? גם וגם. אני לא החלטית, אה?
 
למעלה