Gleek Of The Week

../images/Emo124.gif Gleek Of The Week

תודה רבה למיכל על שבוע מהמם בתור הקורבנית שלנו
ועכשיו בפתחו של שבוע חדש מיכל בחרה לנו את הקורבן הבא shoham95 הידועה גם כ שהם בת אז שהם תעני לנו שאלות בסיס ונצא לדרך : מאיפה את? דמויות אוהבות? שירים אהובים?

shoham95

New member
../images/Emo9.gif

מאיפה את? צפון דמויות אוהבות? קורט שירים אהובים? השירים של הוורברלס והמאש-אפ של It's My Life ו- Confessions

hodaya96

New member
שאלות../images/Emo9.gif

מה קורה? ספר אהוב? סרט אהוב? סדרה אהובה? זמר/ת/להקה אהובה? מקום אהוב? צבע אהוב? שחקן אהוב? שיר אהוב?

shoham95

New member
../images/Emo9.gif

מה קורה? נחמד
ספר אהוב? נראה לי שמשחקי הרעב והתלקחות (סוזן קולינס) סרט אהוב? לא יודעת סדרה אהובה? טוב, אני לא צופה בהרבה סדרות, אז יש 2 סדרות מהעבר שלי- אחת משנה שעברה- 15 דקות- שזו סדרה מעולה מעולה (ישראלית). והשנייה, שבטח אין מישהו שלא מכיר- הפיג'מות. כן כן!
ראיתי כל פרק של עונות 1-3 בערך 200 פעם וזה מצחיק ומהנה כל פעם מחדש.
זמר/ת/להקה אהובה? אביתר בנאי ו- Radiohead, אבל יש עוד הרבה אמנים שאני אוהבת מקום אהוב? ירושלים והצפון צבע אהוב? תכלת שחקן אהוב? לא יודעת, אדם סנדלר?
לא ממש מכירה שחקנים, אז נגיד. שיר אהוב? לא יכולה לבחור אחד

Bell J

New member
גאדס הפיג'מות! אני מכירה טקסטים בע"פ!

עד העונה הרביעית, כמובן. אחרי שמגיעה דנה הסדרה מתחרבשת :/

TwilightFan

New member
../images/Emo45.gif אחת הסדרות היפות

עודדי
ונג'י מהאגודה לתרבות הדיור
חייב ללכת, חייב ללכת

Bell J

New member
נאאא, ציטוטים מוכרים - lame!

עודד: "אלוהים, אני יודע שזה לא יום ההולדת של, אבל הייתי רוצה שיהיה לי מזל, לא להרבה זמן אפילו רק בשביל 49 שעות! אפילו אם זה אומר להתחלף עם מישהו במזל, כמו בסרט ההוא.. נו? להתחלף עם מישהו במזל. בבקשה אלוהים, בבקשה." *עודד מכבה את הנר ויש הפסקת חשמל* *אילן נופל* עודד: "היי, מצאתי את היויו שאיבדתי לפני שנתיים! אני עדיין זוכר איך זה פועל." *זורק את היויו ופוגע באילן שגונח(נפסלתי)* (עונה שלישית, מסטיק המזל) אל תקחי אותי במילה, לגביי הכל, אבל זה בערך מה שאני זוכרת בסצנה. זו הסצנה אבל אני לא זוכרת במדויק מילה במילה.

TwilightFan

New member
אוקיי, אני באמת מרגישה עלובה עכשיו ../images/Emo6.gif

ברור שאני יודעת ציטוטים פחות מוכרים מ"חייב ללכת" אבל אני בכלל לא ברמה של לדעת סצנות בע"פ. חחחחח תותחית

Bell J

New member
טנקיוטנקיו!

אני עושה ברמצוות, חתונות, לוויות, טבילות במקווה דברי עם הסוכן שלי אדי גוד טו סי (אני מתה עליו עונה השנייה! עיוותו אותו לגמריי בעונות!) עונה שנייה בפרק M טבעי *בהמבורגרי, נתן נכנס לשירותים מפחד בגלל פרדי* אדי: "צא" *נתן מציץ מהחלון* "צא כי פעם בחיים פוגשים בנאדם כמוני. אני אדי גו טו סיי *קול מוזר*"

shoham95

New member
אני אוהבת את

"עזרא. עז רע מאוד"
לפני כמה ימים אח שלי ראה את הפרק הזה (מלון קליפורניה) אז הצטרפתי אליו וזכרתי בערך את כולו בע"פ
כביש החוף לבן בחושך רוח ים בשיער נהנהנה דרך (?) ונהיה מאוחר אז עלינו לחדר וקיבלתי גם טיפ כל האורחים שהיו במלון (melon) השתתפו גם בקליפ ברוכים הבאים למלון קליפורניה! זה מקום חביב (זה מקום חביב) לא בתל אביבבבבבבבב צחוקים ודאחקות במלון קליפורניה גם ביום כיפור (גם ביום כיפור) יש פה צוות בידור
.

Bell J

New member
אוי, גם שירים אני מכירה בע"פ!

יש את הפרק האחרון בעונה שלישית שמראים מאחורי הקלעים, גם שם אני מכירה הכל. אגב, זה לא השיר המלא. כביש החוף לבן בחושך רוח ים בשיער איך נגמר הדלק ונהיה מאוחר שם באופק בתכלת בנתניה צפון רציתי כסף ונראה לי מתאים לעבוד במלון היא הגיעה ללובי מחזיקה מזוודה אז חשבתי לעצמי: "הבחורה הזו היא לא בשבילך" אז עלינו לחדר וקיבלתי גם טיפ כל האורחים שהיו במלון (Melon) השתתפו גם בקלייפ! ברוכים הבאים למלון קליפורניה (ברוך הבא למלון קליפורניה) זה מקום חביב (זה מקום חביב) לא בת"א צחוקים ודחקות במלון קליפרוניה גם ביום כיפור (גם ביום כיפור) יש פה צוות בידור. -אל תנסו אותי, אני מומחית בפיג'מות

shoham95

New member
חח אופס../images/Emo6.gif

נו, זה היה קרוב. נו, אז נראה אותך- מאיזה שיר זה הקטע שאלונה שרה "אנא בח'יבק"? (או משהו כזה
) (אני באמת לא זוכרת, אני מנסה להזכר ולא מצליחה
עזרי לי)

Bell J

New member
סוף עונה ראשונה, כשהם בכוכב נולד

פעם ראשונה שאני כאן אני לא יודע מה עושים ולאיזו מצלמה פעם ראשונה ואני קטן אני על הפנים כמו לא יודע מה זאת רק ההתחלה זו אותה המנגינה נחזור אולי לעוד עונה בעוד שנה We wiil be back אנא החיבכ (מומחית או לא ממומחית?
)

shoham95

New member
אה, נכון! ../images/Emo6.gif

נזכרתי בפרק של טל מוסרי! פרק ענק
השיר שרוני בתור טל שרה בסוף, אמיתי? או שהם חיברו אותו לכבוד התכנית? "אז אני מדבר, מדבר עם עצמי, איזה כיף לדבר איתי!"

Bell J

New member
אני זוכרת פה רק את הפזמון 3:

לא ראיתי את הפרק שנים! "אז אני מדבר מדבר מדבר! אז אני עוצר, מדבר לעצמי איזה כיף שיש לי אותי אל תוותר מדבר לעצמי איזה כיף שיש לי לי אותי"

hodaya96

New member
זה האהוב עלייXD

הליצן:מזל טוב אילן, מה שלומך? שלחה אותי הדודה שלך שאוהבת וזוכרת את היומולדת שלך ומאחלת את כל הטוב שבעולם בשבילך אתה בחור מצחיק וזה ידוע ואני באה לביקור בעוד שבוע אילן:מה יש לך לעשות פה בעוד שבוע? הליצן:לא אני דודה שלך אילן:אה.. אהה דודה שלי באה לביקור בעוד שבוע? הליצן:האמת שהיא בדרך לכאן זה פשוט לא התחרז לי עם ידוע אילן: אה, אז תרשום 'אילן הואשובב הוא ממש פגע דודה שלך באה לביקור כל רגע' הליצן:טוב! איך? אילן:אילן הוא שובב הוא ממש פגע... דודה שלך באה לביקור.. כל רגע!! כל רגע דודה שלי צריכה לבוא!! והאהוב על אח שלי: גרי:בוא עכבריבריברי... בואאא עכבריבריברי רוני:אבא אתה חושב שעכברים מספיק חכמים כדי להבין אותך אבל לא לבין שאתה מחזיק מחבת ביד? גרי *מחביא את המחבת מאחורי הגב*:בואאאאאא עכבריבריברי ו... גרי:עכבריברי? ג'ורג' העכבר:כן, אבל אני מעדיף שתקרא לי ג'ורג'... דרך אגב, ספיי לג'וקים, לא עובד על עכברים גרי:מה? לא, לא זה הבושם של אישתי... כן, הבנתם נכון.. אני חולה על הפיג'מות

Bell J

New member
בע"פ או שראית את הפרק? P:

אגב, בציטוט של אחיך - בוא עכבריבריברי, לא קרוב אבל בוא...

shoham95

New member
ברור! דנה סתם הורסת../images/Emo4.gif

בעונה הרביעית יש את הפרק עם הנקניקיה "זה הכל בגלל ה.. אולקוס!" "זה לא ייתכן, כיצד הוא יכול?! משהו (?) לו, דאגתי לו, נתתי הכל עכשיו במקום לברוח מכאן במהרה אני שר כמו אידיוט שורה אחר שורה למההההההההה?!"

למעלה