Gleek Of The Week

Bell J

New member
דאגתי לו, טיפלתי בו*

אני מתה על הפרק המבורגייה קטנה ומטריפה!

shoham95

New member
ככה קוראים לפרק הזה?

שמות של פרקים אני לא זוכרת
(טוב, חלק כן, אני מניחה)

אז שהם ..

מה קורה? משחקי הרעב זה מעולה , אז מה את טים פיטה או טים גייל?? ואיזה יותר אהבת את הראשון או השני?? ומה דעתך על הסרט? קראת את השלישי? (שמת לב שאני ממש אוהבת את הטרילוגיה ?) באיזה עוד פורמים את כותבת חוץ מפה? בתור חובבת אביתר בנאי ,מה דעתך על מה שמלי שלם עשתה ל כלום לא עצוב? את בכלל רואה כוכב נולד? אם כן את יכולה להסביר לי בבקשה מה מלי עוד עושה שם?? יש לך פייבורטים?(בטח עכשיו אכלתי אותה ותגידי לי מלי
) ועכשיו אני אלך לעבודה

shoham95

New member
../images/Emo9.gif

מה קורה? נחמד
משחקי הרעב זה מעולה , אז מה את טים פיטה או טים גייל?? גייל! אבל אולי זה ישתנה בשלישי
ואיזה יותר אהבת את הראשון או השני?? וואו... נראה לי שאת השני, אבל אני לא סגורה על זה. שניהם מעולים
ומה דעתך על הסרט? יצא כבר?! בכל מקרה, אני נגד לעשות לזה סרט, אבל אני בטח לא אצליח להתאפק ובכל זאת אצפה
קראת את השלישי? לא (אם אקרא באנגלית זה סתם יהרוס לי) (שמת לב שאני ממש אוהבת את הטרילוגיה ?) באמת?
באיזה עוד פורמים את כותבת חוץ מפה? כוכב נולד, אביתר בנאי, יוני בלוך. ויש עוד כמה שאני קצת קוראת בהם לפעמים ומדי פעם כותבת משהו.
בתור חובבת אביתר בנאי ,מה דעתך על מה שמלי שלם עשתה ל כלום לא עצוב? אוי ואבוי, אל תזכירי לי את זה. זוועה. את בכלל רואה כוכב נולד? כן:p אם כן את יכולה להסביר לי בבקשה מה מלי עוד עושה שם?? היא טובה! חוץ מהביצוע המזעזע ל"כלום לא עצוב"
אבל בסה"כ אני ממש אוהבת אותה. יש לך פייבורטים?(בטח עכשיו אכלתי אותה ותגידי לי מלי ) אני הכי אוהבת את דוד ואת הצמד, אבל גם מלי (
) ואורטל אהובות עלי. וגם תמר טובה

shoham95

New member
אורטל מעולה, לדעתי ../images/Emo9.gif

וכמובן, דוד והצמד
כל ביצוע שלהם עד היום ממש אהבתי (חוץ מבספיישל ים תיכוני
)

sivan3004

New member
מממ לא לא עיקרון

ראיתי את העונות הקודמות... פשוט יש לי דברים יותר טובים לעשות עכשיו
אבל זה פתוח אצלי בסלון כי אמא שלי רואה אז לפעמים אני שומעת פה ושם...

Bell J

New member
שאלת השאלות! O:

שהם או שוהם? או שזה בכלל שעם וההורים החליטו לעברת O: ספרים אהובים (אם את קוראת): סרטים אהובים: דמות אהובה (לא בהכרח בגליי, בכל סרט, ספר, סדרה): אם הייתה לך הזדמנות לבלות את שארית חייך עם אדם אחד עם מי זה יהיה? אם היית צריכה לחיות על אי בודד מה היית לוקחת (עד 5 חפצים, ולא מברשת ומשחת שיניים לא נחשבים חפץ אחד!)? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בזמנך החופשי? (לישון לא נחשב!)

shoham95

New member
../images/Emo9.gif

שהם או שוהם? או שזה בכלל שעם וההורים החליטו לעברת O: שהם
ספרים אהובים (אם את קוראת): אממ אז כמו שאמרתי כבר
התלקחות ומשחקי הרעב. ואני מאוד אוהבת לקרוא אז יש המון ספרים, אבל אם אני אתחיל זה לא יגמר
סרטים אהובים: לא יודעת דמות אהובה (לא בהכרח בגליי, בכל סרט, ספר, סדרה): גרי מנדלבאום מהפיג'מות
אם הייתה לך הזדמנות לבלות את שארית חייך עם אדם אחד עם מי זה יהיה? אמג. שאלה קשה מדי
ההורים שלי (נו, 2, תוותרי לי!
) אם היית צריכה לחיות על אי בודד מה היית לוקחת (עד 5 חפצים, ולא מברשת ומשחת שיניים לא נחשבים חפץ אחד!)? מחשב נייד שיש בו הכל הכל הכל
מחסה, שמיכה, מברשת שיניים ומשחת שיניים
מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בזמנך החופשי? (לישון לא נחשב!) מחשב, לנגן בפסנתר, לצלם
, פוטושופ, לקרוא, להיות עם אנשים שאני אוהבת
ועוד ועוד

Bell J

New member
פתאום לכולם קוראים שהם!

אני היחידה שלא אוהבת משחקי הרעב? הספר הזה לא כזה משהו, הוא דיי דומה בדמויות לדמדומים (שני גברים שנלחמים על ליבה של הדמות הראשית שכולם מאוהבים בה! אוי! הרעיון גאוני, כן, אבל אני מתעבת את קטניס. פיטה וגייל לא צריכים לריב עליה, היא לא שווה בשיט
). אמגס! גרי
גרי גרשון מנדלבאום! לא! בנאדם אחד1 (לא בהכרח שאת מכירה) מחסה לא נחשב! יש בו כמה דברים! *שאלהתמימהלחלוטין!* קראת פרסי ג'קסון?

shoham95

New member
למי עוד קוראים שהם חוץ מבלונדי? ../images/Emo6.gif

ומשחקי הרעב ממש גאוני!! דווקא הקטע של הריב על לבה של קטניס כמעט ולא מורגש בספר והעיקר בו זה כל הסיפור עם המשחקים. שזה ממש גאוני ומעניין
לא יכולה לבחור בן אדם אחד
ולא קראתי פרסי ג'קסון ,אבל שמעתי עליו רבות

למעלה