Gleek Of The Week

Bell J

New member
חכי בשלישי, אז תדברי

הראשון מעולה, השני בסדר (פיניק!!!11) והשלישי מעצבן (פיניק ואנני!!!11) אבוי! איך מכירה את פרסי?! רוצי לצומת ספרים, זה במבצע של 3 ב99! יש שמה את שישת הספרים!

shoham95

New member
אמג לא, אל תגידי שהשלישי גרוע ../images/Emo7.gif

אוף
ולא בא לי על פרסי, לא נשמע מפתה

shoham95

New member
חח אופס שלחתי דקה אחרייך ../images/Emo122.gif

(את התגובה השנייה)

shoham95

New member
לגבי פרסי ג'קסון

שמעתי על מה זה מדבר (המון, האמת
) וזה לא נשמע משהו שיעניין אותי...

Bell J

New member
היי אנשים, לא שופטים ספר לפי הכריכה!

תנסו - הנסיון לא הרג אף אחד. זה כמו שבכל מקום הייתה פרסומת למשחקי הרעב, אז החלטתי לקנות את הספר כדי לראות על מה מדובר. הראשון נחמד, אז המשכתי לשני שחוץ מפיניק וסינה, כל הספר חרא. ואני לא רוצה בכלל לדבר על השלישי! אז אני נותנת נסיון לדברים (כנ"ל גליי, חברה שלי חפרה לי על הסדרה שעות ונמאס לי והתחלתי לראות על מה היא כ"כ מתלהבת והנה אנחנו)

Bell J

New member
אמגס! ברור שפיניק מדהים! ../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

אבל השלישי מעצבן אותי בטירוף ><" קטניס עדיין אותה ילדה מעצבנת, גייל עדיין מאוהב בה והיא עדיין משחקת ברגשות של פיטה וגייל. כמו שאני אומרת, העלילה נפלאה - הדמות הראשית זקוקה לסטירת התעוררות

TwilightFan

New member
שלום ../images/Emo13.gif

טוב... בת כמה את?? [מצטערת על הבורות] לאיזה סדרות את פשוט מכורה? אם בכלל... אהבת את גלי מפרק הפיילוט או רק אח"כ? אוהבת לקרוא? בהנחה שכן... מה הספרים האהובים עלייך? והז'אנר? מה האובססיה הכי גדולה שהיתה לך אי פעם?? [כוכב/ת קולנוע או טלויזיה? ממתק כלשהו? סדרה?]

shoham95

New member
../images/Emo9.gif

טוב... בת כמה את?? [מצטערת על הבורות] כמעט 16 וחצי לאיזה סדרות את פשוט מכורה? אם בכלל... היום? לאף סדרה..
פעם הייתי מכורה לסדרות של יס- השיר שלנו, אח"כ דני הוליווד ואח"כ 15 דקות :p אהבת את גלי מפרק הפיילוט או רק אח"כ? מה פרק פיילוט?
אוהבת לקרוא? מאוד בהנחה שכן... מה הספרים האהובים עלייך? והז'אנר? פעם שלישית גלידה
התקלחות ומשחקי הרעב. ועוד הרבה.
ולגבי ז'אנר- זה לא משנה, הכל (טוב, כמעט הכל) מתקבל בברכה
מה האובססיה הכי גדולה שהיתה לך אי פעם?? [כוכב/ת קולנוע או טלויזיה? ממתק כלשהו? סדרה?] חח אוקיי זה מביך. מאוד. אבל הייתה לי תקופה שהייתי די (לא ממש ממש! אבל די
) אובססיבית כלפי אביתר בנאי. זה לא היה משהו רציני, בסה"כ טרחתי לציין בכל הזדמנות אפשרית שהוא מלך (ברמה די אובססיבית
), הייתי מתמוגגת כשרק הזכירו אותו
ולא הסכמתי שיגידו עליו דברים רעים לידי
בערך בזה זה הסתכם. ממש מביך אותי להזכר בזה. היום אני כבר ממש לא במקום הזה (הוא עדיין האמן האהוב עלי, רק בלי האובססיה). זהו, לא לצחוק עלי

TwilightFan

New member
רגע אז את בכיתה י' ?

איזה בגרויות נשארו לך?? [ותחשבי על זה שהשנה זה משחק ילדים לעומת כיתה י"א, שזה פשוט קריעה] ובהצלחה
פרק הפיילוט הכוונה הפרק הראשון. משחקי הרעב והתקלחות עוד לא קראתי אבל שמעתי דברים ממש טובים עליהם
אני אקנה אותם בסטימצקי במבצע של 3 ב99
מסכנים הסופרים. דני הוליווד
הלוואי ותהיה עונה שלישית.. למרות שאני לא רואה לאן העלילה עוד יכולה להתפתח. ואביתר בנאי.. טוב, האמת שחוץ מהשיר 'אבא' אני לא מכירה אף שיר שלו. ואם כבר מדברים עליו, תגידי- הוא כתב את השיר הזה על אבא שלו הביולוגי או על ה' ?? חחח קשה לדעת. טוב אז עוד שאלות: את אוהבת את דוד גרוסמן? את אוהבת את הספר מישהו לרוץ איתו?
אם היה לך כמה כסף שאת רוצה, מה היית קונה? מה המקצוע האהוב עלייך [בבית הספר]? והשנוא? מתי התחלת ללמוד לנגן בפסנתר? איפה את מבחינת האחים שלך? [בכורה, בת זקונים, באמצע] מה בעיקר את עושה בפוטושופ? אולי תעלי כל מיני דברים שעשית

shoham95

New member
מעודד ../images/Emo3.gif

אני ממש בלחץ מכיתה י"א
אבל לא נורא, נעבור את זה. נשארה לי רק בגרות בסוציולוגיה (וגם מתכונת, השבוע) ב- 30.6- משמע, חופש אמיתי יהיה לי רק מה- 30!
(פחחחחח, מפסח אני לא לומדת
) ממש אהבתי את דני הוליווד! לצערי לא תהיה עונה שלישית (כנראה) אבל תכלס, למתי הם כבר יכולים לחזור? אף שנה לא תהיה שווה (כי ההפרשים יהיו קטנים מדי). לגבי "אבא", הוא אמר פעם באיזשהו רעיון שכל אחד יכול לפרש את זה בצורה שונה, וזה לאו דווקא מדבר על אלוהים. (ואת באמת מכירה רק אותו? דחוף דחוף לשמוע עוד שירים שלו! יש לי תחושה שתאהבי
) והשאלות
את אוהבת את דוד גרוסמן? כן, מאוד! את אוהבת את הספר מישהו לרוץ איתו? הו כן!
אם היה לך כמה כסף שאת רוצה, מה היית קונה? כמה כסף שאני רוצה? הכל!
בתור התחלה הייתי קונה מיליון דיסקים. ואז עוד מיליון. ואז עוד מיליון. מה המקצוע האהוב עלייך [בבית הספר]? אמנות (שנגמר) וסוציולוגיה. אה, וספורט (שלא למדתי חמישים שנה בערך) והשנוא? מתמטיקה פוי מתי התחלת ללמוד לנגן בפסנתר? כיתה ג', והפסקתי אחרי 5 שנים ואני מתכננת להתחיל שוב בקרוב איפה את מבחינת האחים שלך? [בכורה, בת זקונים, באמצע] אמצע מה בעיקר את עושה בפוטושופ? אממ זה תלוי- אני במגמת גרפיקה (חלק ממגמת אמנות) אז כשזה במסגרת השיעור- מה שצריך כמובן. פוסטר, לוגו... ואם אני סתם עושה בבית, אז.. לא יודעת, מה שמתחשק
כל מיני דברים אולי תעלי כל מיני דברים שעשית לא, פאדיחות

mich223

New member
דיייי!אני זוכרת את זה!!

כל שנייה הלכת להופעה שלו!
אני אשאל שאלות מתישהו.כן.

shoham95

New member
חחחחחחחחחחחחח תמחקי את זה מהזכרון שלך ../images/Emo11.gif

דווקא הקטע של ההופעות, זה לא מהתקופה האובססיבית (אולי רק אחת מהן)
אני עדיין מאוד אוהבת ללכת להופעות שלו (ומחכה כבר ללכת לאחת! שיבוא לצפון
) וזה לא אובססיבי:p אני מחכה

mich223

New member
הווו,את לא יודעת מה עוד יש בזיכרון האומלל שלי

(פסדר,אבל שיא ההתלהבת ממנה
) אניוואי-תפוחים תפוחים עליזים...? אני החפרנית..? הצילו.

shoham95

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיר התפוחים זה השיר הכי יפה בעולם, נקודה

X יו יו S

New member
היי

מה תחביבים שלך? איך הולך בבגריות? עדיין מלחיץ כמו בתחילת שנה? יש לך חיות מחמד? במה היית רוצה לעסוק בעתיד? יש לך האחיינים?

shoham95

New member
../images/Emo9.gif

מה תחביבים שלך? אני מעתיקה ממה שכתבתי למעלה- מחשב, לנגן בפסנתר, לצלם
, פוטושופ, לקרוא, להיות עם אנשים שאני אוהבת
ועוד ועוד איך הולך בבגריות? עדיין מלחיץ כמו בתחילת שנה? ממש לא כמו בתחילת שנה, בתחילת שנה רק לחשוב על זה עשה לי רע, ועכשיו, כשאני כבר בתוך זה, התקופה הזו ממש כיפית ואני רק קצת לחוצה, לפעמים
והולך בסדר בינתיים יש לך חיות מחמד? לא, אבל היו לנו פעם אוגרים שקראו להם איגור, צ'אבי וניסים, והם רצחו אחד את השני
במה היית רוצה לעסוק בעתיד? פסיכולוגית יש לך האחיינים? לא

X יו יו S

New member
גם אני לומדת פסיכולוגיה

למרות שבעקרון עכשיו אני בהפסקה אוי לצלם ולנגן פסתנר אילו 2 יכולות שהייתי רוצה שיהיו לי אבל אין יש לי 2 ידיים שמאליות שאני אפילו לא מנסה (כל פעם שאני מנסה לצלם את האחיינים של בפלא הם יוצאים מוזר ) אני שמחה לשמוע שהולך לך טוב צ'אבי?
על שמי מי?
וחח ניסים זה שם מצחיק לאוגר והזכרת לי סיפור פעם אחת היה לנו איזה מפגשבאיזה מקום אני כבר לא זוכרת איפה והיה שם אוגרים אז איזה אחת לקח אוגרת גדולה כזאתי ליטפה אותה קצת ואז היא החזירה אותה למקום הלא נכון והיו שם את אוגרים הקטנים שלה היא הרגה אותם וזה היה מזעזע בכל לא ידענו על אפשרות כזאת

למעלה