efriend

../images/Emo124.gif efriend ../images/Emo150.gif

אם אתה חושב שנוותר לך על פינת הציטוטים השבוע, אתה טועה
מצפה בקוצר רוח לפינה השבועית, אז בזמנך החופשי...

efriend

New member
חלילה. הנה זה מגיע: ../images/Emo63.gif פינת הציטוט

הפעם הציטוט הוא מסוג אחר: זה ציור. הציור לקוח מהאתר "בימה חדשה": http://stage.co.il/s/378356 הציור הזה מאוד תפס אותי כשראיתי אותו לראשונה.זה היה לפני מעל לשנה, כשהייתי באמריקה הרחוקה. הפירוש שלי לציור הזה, ואינני יודע אם זוהי כוונת היוצרת, הוא דמות אישה שמתאבלת על חייה שעברו. מאחוריה יש את דמותה הצעירה, אבל גם הרבה מאוד ריק מהדהד, ונרות זיכרון לאות אבל, כנראה על מה שלא קרה וכבר לא יקרה בחיים שלה. האם אתם מכירים את החשש העצום הזה, שמשהו בחיים מתפספס, שמשהו בנו לא מתממש, שדברים לא קרו כפי שרצינו, וחלקם כבר לא יקרו לעולם כפי שרצינו? זו תחושה מאוד צורבת. ייתכן שהציור הזה היה עוד חוליה בשרשרת שהובילה לחזרתי לארץ: בארה"ב חיי קצת נעצרו.

זה תחושה קשה

ולעיתים הציור מביע המון הצייר שאצלן למדתי אמר" שהיצירה היא שינוי של היוצר " אצרף ציור אחד שלי שקראתי לו הנסיכה בסגול וךצד אותי עלך הנסיכה הפנימית הנחבאת בתוכי

אהבתי שבחרת ציטוט אחר שהוא ציור ../images/Emo13.gif

אני לאחרונה מצאתי את עצמי מתחברת לפרידה קאלו, גם לימדתי את הילדים בגן עליה. היא לא שיקרה לעצמה אלא ציירה את עצמה כפי שהיא- עם גבות מחוברות, הרגל הפגועה והפנים הכעורות ואתם יודעים מה- מצאתי בזה יופי ענקי והסברתי את זה לילדים והם הבינו אותי לגמרי

זה בדיוק המצב בו היצירה משנה את היוצר

היא הביעה את מורת הרוח שלה בציור אולי תביאו קישור לציור שלה

למעלה