Bennifer Split

Lopezit

New member
לא קראת מה היא אמרה עליו

אז אין לך מה להגיד
הוא פשוט מגעילללללללללללללללללללללל

פחחחחחחחחחחחחח

מגעיל??? בן???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת יכולה להגיד מה שבא לך, מגעיל או לא מגעיל, היא אהבה אותו!! וזאת עובדה!! ואני מוכנה להתערב איתך על מה שבא לך שקשה לה עם הפרידה הזאת ובתור מעריצים זה די אממממממ גועלי לשמוח מכזה דבר

Lopezit

New member
ברור שקשה../images/Emo70.gif

בגלל זה הייתי עצובה מהפרידה
אבל אחרי שקראתי למה הם נפרדו הבנתי שבן מגעיל

הלווווווווווווווווווווווווווווווווו

-ג'ניפר למה נפרדת מבן? - כי הוא חמוד ורומנטי ומדהים וכיף להיות איתו????? מה את מצפה ממנה להגיד???? לייק הלווווווווווווווווו ברור שהיא תציין ת'צדדים הרעים שבו כשהיא מדברת על הפרידה!!!! גמני וגם כל אחד אחר היה עושה אותו דבר במקומה! ואין כזה דבר בן אדם שהכל טוב אצלו! קראי לה מושלמת עד מחר וגם לה יש צדדים רעים ותאמיני לי שבן יכול לפתוח עליה ת'פה, או לספר ת'גירסא שלו או וואטאבר ולא משנה מה הוא יעשה הוא יצא מגעיל בעינייך כי את לא אובייקטיבית וזה כזה לא משנה מי נפרד ממי ומאיזה סיבה, גם נגיד שבן באמת היה מגעיל ולא בסדר בכל הסיפור, אני לא הולכת לציין שמות, אבל יש אנשים שקוראים ת'הודעות שלך ונפגעים חוץ מזה, מה נראה לך שג'ניפר הייתה חושבת אם היא הייתה רואה את זה??? שמחה היא בטוח לא הייתה

Lopezit

New member
מור מה נסגר איתך?!

מה עשיתי לך?! מה את מתנפלת עליי?! ואם כבר מדברים על מה ג'ן חושבת... מה נראה לך היא הייתה חושבת שהיא הייתה רואה שמעריצים שלה מצדיקים את בן ולא אותה
ועזבי את בכלל לא מבינה מה אני מתכוונת!

סורי אבל די מעצבן אותי

כל ההערות האלה על בן! גאדדד זה כזה לא במקום ולא אמרתי שאני מעריצה, ולא אמרתי שאני מצדיקה את בן, אמרתי שזה לא פייר להצדיק אותה ולהאשים אותו בלי שיודעים פרטים או משו ואני מבינה טוב מאוד למה את מתכוונת... אם את לא מאמינה ורוצה שאני יבין יותר טוב את מוזמנת להסביר לי

Real thing

New member
כזה הלוווווווווווו

היא עם כריס נאו כזה יאאאאאאאאאאא תתעדכנוווווווווו

boricua

New member
מעניין...

מישהו יודע על איזה שיר ג'ניפר התכוונה כשהיא אמרה על השיר-"תגובה" שפאף דאדי עשה לשיר שלה....(בדי וי די)

למעלה