3x10

Torn Identity

New member
../images/Emo124.gif 3x10../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

שם הפרק: Show Me The Monkey. תקציר הפרק:
Attempting to keep her mind off Logan (Jason Dohring), Veronica (Kristen Bell) takes a job helping animal researchers track down a monkey missing from their laboratory. In order to find the missing animal, Veronica and Mac (Tina Majorino) go undercover as members of an on-campus animal rights group, believed to have freed the monkey. Meanwhile, Mindy O'Dell (guest star Jamie Ray Newman, "E Ring") asks Keith (Enrico Colantoni) to investigate Dean O'Dell's (Ed Begley, Jr., who does not appear in the episode) death because she believes he was murdered.​
צפיה מהנה וכל הדיונים לכאן

Torn Identity

New member
דעתי על הפרק.../images/Emo58.gif

המפ, ציפיתי ליותר. אני מניח שבגלל שהייתה לנו כזו המתנה ואחרי הפרק המפוצץ שעבר, ציפיתי שגם עכשיו נקבל משו כזה, אבל אני מניח שלא, ובכוונה, כי הם לא רוצים ישר לחזור עם עוד פרק מפוצץ אלא לבנות את המתח. אוקיי. אז שריף למב פסק שדין אוד'ל ירה בעצמו? חה. לא יודע, נראה לי קצת מגוחך ששריף לא ידע להבחין אם מדובר ברצח או התאבדות ויקנה זיוף, אבל שיהיה. אולי הוא עשה את זה בכוונה גם, לכו תדעו. וקית'... אהבתי את הגישה שלו. שמה שגורם לו לחשוד זה הוויסקי הזול. כל הכבוד קית'.
כל הקטע עם הקוף היה משעשע. אהבתי את זה שורוניקה מחליטה ללכת עם המוסר הפעם ולא עם הנאמנות לעבודה. כפארעל ורוניקה.
אהבתי גם את כל הקטע שהן שיחקו מפגרות באחוות דלטה-משו-בלע ושמו לו סווטישירט עם כיתוב אחר. חה.
הבחור החדש הזה שהביאו למאק... יש לי רגשות מעורבים כלפיו.
מצד אחד הוא נראה נחמד ובחור טוב כזה, אחלה... מצד שני, יש בו משו מציק. אולי זה זה שהוא נראה אובר-טוב-נחמד-נאיבי. נראה. בטח בסוף הוא יהיה עוד הרוצח או משו. סתם.
דיק ולוגן יוצאים אל העולם, או משו כזה. היה מפגר. וההיא עם המשפט שהיא דפקה לו, "אני לא מאמינה שהרגע עשיתי את זה עם הבן של ארון אקולס."
מסכן לוגן. והאיחוד הזה, בסוף? לא מוצא חן בעייני. זריז מידי. ומה בעצם השתנה? כלומר, אוקיי, התגעגעתם, אבל מה שהפריע לו ומה שהפריע לה במערכת יחסים שלהם לא השתנה. הם לא דיברו על הדברים. כלום. זה בטח עוד יתפוצץ להם בפנים. ומסכן פיז.
הוא רוצה את ורוניקה.
שילך על פרקר במקום, היא מותק.
הפרק מקבל אצלי איזה 7/10.

d a p h i

New member
../images/Emo58.gif

אממ...פרק מעניין. כל שלוש שניות אחי הפריע לי עם בעיות בשיעורים בטמטומטיקה, אבל קלטתי משהו מהטלויזיה בכל זאת. הקטע עם הקוף היה משעשע, ולדעתי זה שהיא לא אמרה להם מי לקח אותו מראה שהיא בכל זאת השתנתה, היא יותר רגישה, יותר מבינה. זה שהשריף פסק שהוא ירה בעצמו היה ברור. הרי האקדח היה שם, היה "מכתב התאבדות" על המחשב והייתה לו סיבה טובה להיות מדוכא. הקטע עם קית' ולנדרי היה ממש נחמד, מראה למה אסור to under estimate מישהו...גם זה שהוא לא שתה את הgood stuff היה משעשע. אולי התחשק לו משהו זול. הסווטשירטים הרגו אותי, בייחוד בגלל שהם היו בוורוד כזה, של האחווה שוורוניקה "עיצבנה" בתחילת השנה. הבחור של למען החיות נראה חמוד, נראה לאן זה ילך. יכול להיות שהוא בכלל יהיה הבחור של הריבאונד, מי יותר. מה שכן, מאק לא טבעונית? אני זוכרת בעונה הראשונה, כשנחשף כל הדבר הזה עם ההורים שלה, היא אמרה לורוניקה שהיא ירקה corn dogs בגיל שנתיים, ואמא שלה אמרה שסינדי היא טבעונית....אולי הם פשוט שכחו. המסע של דיק ולוגן היה משעשע מינוס. לוגן נראה לי ממש מדוכא, בייחוד אחרי מה שההיא אמרה אחרי שהם עשו את זה. דיק סתם אידיוט, הקטע עם התמונה יצא משעשע וגם הראה שלוגן גם גדל קצת, כבר לא מטורף כמו פעם. מה שפיז אמר לא היה לי הגיוני בכלל, אבל אני אקשיב אחרי שאני אראה שוב את הפרק...זה שהיא באה אליו למלון בגרנד והם ישר חזרו נראה לי קצת דפוק. כן הם אוהבים אחד את השני, הם התגעגעו אבל אם הם לא ידברו הם יגיעו לבדיוק אותו מקום כמו קודם. מה שכן, לפחות הם מודעים שהם לא יכולים לחיות אחד בלי השני. אולי זה מוסיף קצת תקווה. הסצינה בבוקר היה טובה, התקווה והאכזבה על הפנים של פיז והאכפתיות והניסיון לחזור לשיגרה הזוגית של לוגן וורוניקה, היא יושבת והוא מביא לה כל מה שהיא מבקשת. לא יודעת, הסוף של הפרק נראה לי קצת כמו סוף של פיק, לא של פרק בסדרה. כן, זה נהדר לראות אותם ביחד, אבל זה עוד יתפוצץ, וחבל...יכול היה להיות יותר טוב. ציון סופי 10\6.5

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif310

אממ אני חייב להגיד שדווקא אהבתי את הפרק, מזכיר לי את ורוניקה של פעם, לא ורוניקה עונה 3 שאנשים לא אוהבים משום מה. הראו את מאק הרבה, אחרי שהיא נעדרה לאיזה 800 פרקים (חוץ מפרק 9). מזל טוב. אהבתי את הכל בפרק, חוץ מ-2 דברים: העובדה שאין לי ממש מושג מה לוגן עשה בכלא, כשהוא היה שם עם מרסר ומו. הייתי בטוח יגידו משהו. (או שלא שמתי לב?) והעובדה שלקראת סוף הפרק הסצינות עברו במהירות, נראות כאילו מותחות וכל שניה זה היה נראה כאילו נגמר הפרק. במיוחד אחרי שלוגן סגר את הדלת חחח היה פרק משעשע. הגעתי למסקנה שאני ממש אוהב את הכתיבה בורוניקה מארס (כי בחודשיים האלה ראיתי 2 עונות מלאות של באפי). כיף. העלילה עם הקוף הייתה חביבה, לא צפויה כל כך וזה היה ממש חמוד. אוסקר. :) העלילה הראשית עם דין אודל, לא בדיוק כמו שחשבתי שתלך. וטוב שכך. אבל בטח יתחילו לחשוד בוויבל עוד רגע... העלילה של מאק.. נחמד, יש לאנשים בקמפוס חיים. לא מתלהב מהבחור החדש הזה, אבל נגיד. העלילה של לוגן ודיק. חחחח זה היה מוזר... הקטע שדיק מצלם וזורק מהחלון ענק. והם הזכירו את הסרט גארדן סטייט!!!!!!! זה של זאק בראף מסקראבס, הוא ביים, כתב ומשחק שם עם נטלי פורטמן. והוא גם בחר את הפסקול. וזה סרט ממש טוב. והסוף.. החזרה של ורוניקה ולוגן קצת מוזרה, אני מודה. והיה לי ממש עצוב לראות את פיז, אפשר להזדהות. וזה רק אני או שהפנים של ורוניקה הראו "אוי, מה עשיתי?!" או שהיא לא קלטה? דווקא פרק לא רע בכלל. 8.8 מתוך 10!

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif310

עוד לא החלטתי אם אהבתי או לא. כי מצד אחד, ציפיתי לפרק מפוצץ כזה של אחרי פגרה, ו-וול, הוא לא היה כזה
, אבל היה בו משהו שהיה קצת חסר בעונה הזאת עד עכשיו וזה את ורוניקה שזורקת בדיחה כל דקה בערך[במיוחד עם הVO בהתחלה, כשהיא רואה את לוגן בקפיטריה]. אה כן, ומאק. סוף סוף נזכרו שכנראה שיש סיבה שהיא בשיר. הסצנות שלה ושל ורוניקה היו מעולות. עכשיו רק חסר שהן יסתובבו עם וואלס ולרוניקה יהיה סקוביגנג משלה. - הסצנה לקראת הסוף של קית' והפרופסור בפאב היתה מבדרת. במיוחד שהפרוספור[שמסיבה כלשהי ברח לי השם שלו מהראש] אמר לקית' שהוא יודע מי הוא. - העלילה של הקוף היתה... די משעממת. - קנדה -
. פשוט גדול. - לוגאן היה מיותר לחלוטין בפרק הזה. במיוחד החזרה הכל כך לא קשורה לכלום בסוף הפרק. הם היו פרודים לפרק אחד[אומנם היה רווח של 6 שבועות בין הפרק הקודם לפרק הזה, אבל בכל זאת], כלום לא השתנה בלמה הם נפרדו אחד מהשני מלכתחילה ועכשיו שוב ימתחו את זה עוד כמה פרקים כשהם מתנדנדים בין אהבה מטורפת לחוסר אמון מצד ורוניקה שיגרום לזה שהם יפרדו שוב, ואז יחזרו שוב. |פיהוק|. מה שכן, מסכן פיז. - העלילה הראשית לחלק זה של העונה - הרצח של דין אודל - מצד אחד, טוב שלא ישר חשדו בוויבל, מצד שני, לא ממש קרה משהו עם זה בפרק. חוץ מזה שקית' משוכנע שהוא נרצח, ושהרוצח השתמש בעבודה של ורוניקה לאיך לתכנן רצח מושלם. -סה"כ 6.8/10 לפרק. והעיקר, שורוניקה חזרה

Rachel47

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

איזה פרק יפה לא מאלה שמפילים אותך מהכיסא אבל בהחלט משובח ביותר חחח מאק וה"גרינפיס גיי" הזה..ח-מודיייים
ורוניקה ולוגן
(אבל מסכן פיז..אני מחבבת אותו) אוקה אז הוא לא התאבד וכן..מפתיע..יש קשר לעבודה של ורוניקה..משעשע
טוב נראלי שהקו עלילה הזה עומד להיות מעניין מאוד
איזה כיף שזה חזררררררר

ציפיתי ליותר האמת..

רציתי לראות שהוא מפוצץ אותו בכלא במכות! בכל מקרה היה פרק ששווה את הציפייה, אני וידידה שלי ראינו יחד והתערבנו, היא אמרה שהיא תהיה עם פז ואני אמרתי שעם לוגן, אז ניצחתי בסוף
ותכלס הסיפור הרגיל של הפרק לא היה משהו רציני, לא משהו מדהים, אבל הקטע עם קית' והמרצה שלה מעולה. מחכה כבר לשבוע הבא^^

דעתי על הפרק../images/Emo58.gif

גם אני ציפיתי ליותר-אחרי המתנה של המוווון זמן אבל אין מה לעשות. מתה על זה שורוניקה ולוגן חזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לוגן +ורוניקה לנצח).... התעלומה של הקוף היתה קצת מוזרה... מה לא היה להם תעלומות אז סתם המציאו אחת מפגרת???? האיש הזה עם מאק הוא ממש חמוד וטוב שהם ביחד... לנדרי רצח את הדין? לא נראה לי-זה ברור מידי.... זהו

אה כן! מאק! שכחתי מזה!

מקווה שהיא תצליח להשכיב אותו בניגוד למה שהיה בעונה השנייה:) היא כזו חמודה, אני אוהב את מאק..

../images/Emo58.gif 310

דווקא אהבתי את הפרק. רוניקה היתה מצחיקה וחמודה, ולשם שינוי לעונה 3...לא מעצבנת. אני אוהבת את מאק. ואהבתי מאוד את זה שנראה שלוגאן התבגר. קודם כל הוא נראה כל כך הרוס מהפרידה, וחוץ מזה, נראה שהוא בכלל לא נהנה עם דיק, מה שמאוד לא מתאים לו. הוא נראה תלוש בחוף הים, כאילו הוא לא רוצה להיות שם בכלל (מה שלא הפריע לו ל..... עם ההיא אבל אין מה לעשות, זה בכל זאת לוגאן). אהבתי שהם חזרו. באופן אישי שנאתי את הפרידה הקודמת שלהם שמתחו אותה כל העונה והוציאו לי את המיץ ואת המעיים עד שהחזירו אותם. אהבתי את זה שפיז נאם את הנאום שלו וורוניקה קיבלה שכל. אני לא מתה עליו, הוא יותר מידי חנון. ממש לא מתאים לה. בחיים לא נראה לי שהיא היתה הולכת איתו, הוא כמו אחות קטנה כזאת. פרק חמוד סך הכל...מקווה שיהיו הרבה קטעים טובים עם לוגאן וורוניקה בהמשך. ואל תשכחו. ככל שהעונות מתקדמות בד"כ סדרות נחלשות כי נגמרים קוי העלילה שאפשר להתעסק איתם.

orale12345

New member
לכל מי שטוען 310 ../images/Emo58.gif

שהחזרה לא הייתה צריכה לקרות הינה משהו שקראתי ואני מסכימה איתו מאה אחוז ואני חושבת שזה מה שחשבתי כל הזמן הזה . Yep. Not only I would cut them both some slack because they're just two 18/19yrs old messed up kids but to me this dynamic seems believable. Okay, they've had a very mature break up in 3.09 and should have worked on their mutual issues from there but that's not an easy thing to do, especially if you're just a teen ager (heck, people at 30 aren't able to do that). They were miserable without each other, they wanted each other and so they just got back together. Of course, their issues are still there and will come up again sooner or later because nothing has been really solved but what happened last night between them felt very real and human to me. זה מישהי כתבה בTWOP

Rachel47

New member
הגיוני מאוד דווקא../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

מתוקיייים שלייי

Angelus

New member
../images/Emo58.gif 310

לא יודע, לא אהבתי כל-כך. כלומר, השאירו אותנו עם ציפייה להמון וקיבלנו ממש קצת, אבל הקיק האדיר של הפרק הייתה מק. אני אוהב שנותנים לה המון זמן מסך, היא כמו good old willow.
אני מסתכן בעובדה שבנות הפורום יצלבו אותי, אבל לוגן נהיה רכרוכי ומשעמם. לפחות בעונה ה-1 הוא היה מציק לורוניקה, היה עושה משהו.. הוא נעשה סמרטוט-על. ואגב, כל הקטע עם הקוף היה יפה. כל הכבוד לורוניקה.

310 ../images/Emo58.gif הוא גדול

ככה. אני מתה עליו...הוא היה כל כך מסכן, לא בקטע רכרוכי כזה, קווצ'י פתאטי כזה, אלא ראו עליו שהוא ממש סובל. בלי לדבר הרבה, בלי להיות כוסית אלא פשוט להיות אומלל. אני ממש אהבתי את הסצינות איתו. לא מבינה את מי שאמר שהוא היה מיותר. ממש לא.

Gooman

New member
בקשר ללוגן...

זה באמת שינוי מלוגן של העונה הראשונה.. אבל אי אפשר להגיד שזה פתאומי.. אבל הוא לא נהיה סמרטוט.. הוא לא משפיל את עצמו או משהו כזה. הוא פשוט אומלל..

למעלה