../images/Emo58.gif
אממ...פרק מעניין. כל שלוש שניות אחי הפריע לי עם בעיות בשיעורים בטמטומטיקה, אבל קלטתי משהו מהטלויזיה בכל זאת. הקטע עם הקוף היה משעשע, ולדעתי זה שהיא לא אמרה להם מי לקח אותו מראה שהיא בכל זאת השתנתה, היא יותר רגישה, יותר מבינה. זה שהשריף פסק שהוא ירה בעצמו היה ברור. הרי האקדח היה שם, היה "מכתב התאבדות" על המחשב והייתה לו סיבה טובה להיות מדוכא. הקטע עם קית' ולנדרי היה ממש נחמד, מראה למה אסור to under estimate מישהו...גם זה שהוא לא שתה את הgood stuff היה משעשע. אולי התחשק לו משהו זול. הסווטשירטים הרגו אותי, בייחוד בגלל שהם היו בוורוד כזה, של האחווה שוורוניקה "עיצבנה" בתחילת השנה. הבחור של למען החיות נראה חמוד, נראה לאן זה ילך. יכול להיות שהוא בכלל יהיה הבחור של הריבאונד, מי יותר. מה שכן, מאק לא טבעונית? אני זוכרת בעונה הראשונה, כשנחשף כל הדבר הזה עם ההורים שלה, היא אמרה לורוניקה שהיא ירקה corn dogs בגיל שנתיים, ואמא שלה אמרה שסינדי היא טבעונית....אולי הם פשוט שכחו. המסע של דיק ולוגן היה משעשע מינוס. לוגן נראה לי ממש מדוכא, בייחוד אחרי מה שההיא אמרה אחרי שהם עשו את זה. דיק סתם אידיוט, הקטע עם התמונה יצא משעשע וגם הראה שלוגן גם גדל קצת, כבר לא מטורף כמו פעם. מה שפיז אמר לא היה לי הגיוני בכלל, אבל אני אקשיב אחרי שאני אראה שוב את הפרק...זה שהיא באה אליו למלון בגרנד והם ישר חזרו נראה לי קצת דפוק. כן הם אוהבים אחד את השני, הם התגעגעו אבל אם הם לא ידברו הם יגיעו לבדיוק אותו מקום כמו קודם. מה שכן, לפחות הם מודעים שהם לא יכולים לחיות אחד בלי השני. אולי זה מוסיף קצת תקווה. הסצינה בבוקר היה טובה, התקווה והאכזבה על הפנים של פיז והאכפתיות והניסיון לחזור לשיגרה הזוגית של לוגן וורוניקה, היא יושבת והוא מביא לה כל מה שהיא מבקשת. לא יודעת, הסוף של הפרק נראה לי קצת כמו סוף של פיק, לא של פרק בסדרה. כן, זה נהדר לראות אותם ביחד, אבל זה עוד יתפוצץ, וחבל...יכול היה להיות יותר טוב. ציון סופי 10\6.5