3x10

Rachel47

New member
משו קטן בקשר לפרק../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

הרי כולנו רצינו לדעת מה בדיוק כתוב בעבודה של ורוניקה זו דרך יפה לגלות
מעניין אם דרך הפעולה שלהם היא ללכת אחרי הצעדים שהיא כתבה בעבודה הרי בערך כל הקולג' יכל לקרוא אותה בתקופה הקצרה שהיא הייתה באינטרנט דיייי נו מי זההה

OMRICH

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שהעלילה השתפרה יחסית לשאר הפרקים (חוץ מ309) היו יותר דברים שקרו. אני ציפיתי שלא יחזירו את ורוניקה ואת לוגן כל כך מהר. ציפיתי גם שיקרה משהו פיז. היה הרבה יותר מעניין ככה... חוץ צזה נמאס לי מורוניקה ולוגן. זה לא כמו בעונה הראשונה זה פשוט לא מעניין או סקסי או סודי. עדיף כבר דאנקן.

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif

העבודה על הרצח המושלם והעבודה של ורוניקה שפורסמה באינטרנט זאת לא אותה עבודה.

Rachel47

New member
זאת כן אותה עבודה../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

כשהיא מצאה עם ה..חנון הזה שמוצא עבודות באינטרנט את העבודה היא ראתה שזה אותה אחת פשוט העלו את שלה לאינטרנט זה מה שאני הבנתי אולי אני טועה אבל ככה זה נראה מהפרק..

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gifנופ.

כשהפרוספור רק אמר מה העבודת גמר שלהם תהיה[או עבודת סיום סמסטר], הוא אח"כ אמר לורוניקה שהיא לא צריכה לעשות את זה, כי זה ברור שהיא יכולה לתכנן רצח מושלם, ו-ורוניקה חשבה שהוא משחד אותה כי היא גילתה על הרומן שלו עם אישתו של אודל. וכמובן, שהיא גילתה על הרומן בעקבות זה שהיא ניסתה לגלות מי פרסם את העבודה שלה.

Rachel47

New member
../images/Emo58.gifבסדר אבל איך זה מוכיח../images/Emo15.gif

שהעבודה שפורסמה היא לא אותה עבודה

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gifכי

העבודה שפורסמה פורסמה לפני שורוניקה היתה צריכה לכתוב את העבודה על הרצח המושלם.

Rachel47

New member
רייט../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

וואי פאדיחות
התבלבלתי בין העבודות העבודה שפורסמה הייתה עבודה שבכלל לא ידענו את הנושא שלה סורי
|סתומה|

Gooman

New member
לפי מה שאני זוכר

זו כן הייתה אותה עבודה - ובגלל זה גם האשימו אותה בהעתקה.. כי חשבו שהיא פשוט הורידה את זה מהאינטרנט.

the YOOK

New member
../images/Emo58.gif

למרות שזה לא ממש ספוילר. זה לא משנה אם זו העבודה שורוניקה הייתה חשודה בהעתקה שלה. הפרופ' אמר שהוא יפרסם את העבודות שקיבלו 100 באינטרנט (אלא אם אני ממש סנילי ומדמיין עלילות).

maor321

New member
../images/Emo58.gif פרק נפלא לעומת שאר העונה

הקטע עם קנדה היה פשוט ענק למישהו יש מושג אגב איזה שיר הן שמו בחדר שלהן? נתנו למק המון זמן מסך! היא פשוט נפלאה ואני ממש מקווה שימשיכו לשלב אותה עוד, בכלל שלושתן (ורניקה, מק ופארקר) יוצרות משהו מגניב בעונה הזאת. אימן סיסטר! LOL

revi 17

New member
310../images/Emo58.gif אהבתי

היה חמוד דיי ענה על הציפיות והתאוריות שלי וחברי שהרצח (לא התאבדות כאילו דהה לאמב?!?!) קשור לעבודה של ורוניקה "הרצח המושלם". (ולדעתי זה לא פרופסור לנדרי-הוא הרי החשוד המרכזי) ת'אמת אפשר להבין וגם כול כך שמחתי שלוגן וורוניקה חזרו אחרי 6 שבועות
ומאק סוף סוף
אפשר להבין למה היא בפתיח...
ושמחתי שהדביקו לה רומן היא סוף סוף התגברה על ביבר!!! קיצר 7.5 מ-10 בהחלט פרק טוב לאחר צפייה

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

גמני אוהבת את הקטע של הרבה זמן מסך למק תמיד אהבתי אותה

omer719

New member
../images/Emo58.gifלא חשבתי... 310

לא חשבתי שכל כך מהר היא תחזור ללוגן... ובטח יקרה משהו אחרי שהוא היה עם ההיא מהים... ובאמת כמו שאמרו יהיו 3 סיפורים במקום אחד? זה נראה לי מוזר... חוץ מזה היה אחלה פרק.. כמו תמיד!

TheLost

New member
ממוצע... ../images/Emo58.gif 310

קודם כל, זה היה פרק שקודם כל הרגיש "לא מוצדק" ככה. אחרי הפרק הקודם, האיזכור היחידי למה שקרה זה "אני נערה שעברה התקפה מינית"? ומה עם הכניסה לכלא של לוגאן? ומה עם המוות של הדיקן? לא הראו איך הם קיבלו את החדשות, וזה מאוד חבל. ו-ורוניקה? מה, ברגע שהיא שמעה שהוא התאבד, היא לא חשבה שזה קצת מוזר מההיכרות שלה איתו? הזוי שדווקא היא מכולם, שבכל רצח ותאונת דרכים היא מחפשת רמזים להוכיח שזה לא היה סתם, לא חושבת על זה. קית' לעומתה בהחלט שיחק אותה. מצד שני, גם איך שהם פתחו את החקירה - עם אישתו שבאה ומבקשת שיפתחו את החקירה. אחרי הכל, היא הייתה דיי חשודה עיקרית, יחד עם הפרופסור, לא? עכשיו זה אחת פחות. אני מאוד מקווה שבפרקים הבאים הם יתחילו לבנות את כל המתח ושגם זו תהיה התעלומה עד סוף העונה. שיתחילו לאט לאט לגלות אולי שוויביל רב איתו לפני המוות, שהוא התכוון לפטר אותו, שהוא הסתכסך עם תלמידים, או מה שלא יהיה. החקירה של הפרק הייתה יותר מידי לא מקורית, זאת כבר הפעם ה100 שהם מתעסקים בגניבת חיות וגם הפיתרון היה צפוי נורא כבר. ודיי ברור שהחבר החדש של מאק (שסוף סוף קיבלה עלילה אלוהים ישמור חשבתי שזו אשליה אופטית כבר!!) הוא איזה פושע בסופו של דבר. אם לא הרוצח אפילו
והקטע עם ורוניקה ולוגאן כבר יותר מידי לעוס ומאוס. עוד 2 פרקים הוא כבר יישבר המסכן ויגלה לה שהוא שכב עם מישהי אחרת והיא תתבכיין ואז היא תתקשח ותהפוך להיות חסינה נגדו עד שפתאום משום מקום הם שוב יתנשקו וכו' וכו'. THIS HAS GOT TO END. וכמה דברים קטנים על החופשה:
היא לא עשתה טוב לפיז בכלל.
היא לא עזרה לפארקר לקבל עוד כמה שורות בפרק.
היא אולי עשתה משהו לוואלאס וללאמב, אבל אנחנו לא נדע על זה כי כמו ב-9 הפרקים הקודמים בעונה הם עדיין מקבלים ה-ז-נ-ח-ה.

buffgirl

New member
ממש אהבתי ../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gif 310

הוֹ, עכשיו זה ורוניקה. אני חושבת שהחזרה של ורוניקה לוגן מאוד הגיונית, כי הרי שניהם היו כל כך אומללים אחד בלי השני, ואל תשכחו שעברו 6 שבועות... מניסיון, אנשים שנפרדו ואומללים אחד בלי השני יכולים לחזור אחד לשני, גם אם עברה תקופה ארוכה [שתאמינו לי, נראית כמו נצח]. התעלומה עם הקוף היתה חמודה, מזכיר לי את עונה ראשונה המצויינת. זמן מסך למאק! אוי, איזה יופי. אני ממש אוהבת את הדמות שלה, היא ממש חביבה ומישהו גם כתב פה שהיא כמו ווילו [מבאפי] ואני חייבת להסכים. לוגן אומלל - אוי, איזה פוּצ'וֹן! לוגן אומלל הוא לוגן טוב. האמת היא שזה קצת מוזר לי שהוא הסכים לקחת את ורוניקה בחזרה כל כך מהר, כי בסך הכל הוא זה שנפרד ממנה והוא יודע כמה אישוז יש להם, כנראה שהוא ממש ממש סבל בלעדיה, כי הוא לא אחד שמוכן לקחת חרא מכל אחד. וואלס, למרבה הפלא, לא היה חסר יותר מידי. זה רק מראה לי כמה שלא עשו שום דבר עם הדמות שלו העונה, וחבל. אבל מה לעשות, יש לו חוזה של רק 13 פרקים, כמו לשאר השחקנים חוץ מקריסטן, אנריקו וג'ייסון. פיז המסכן, אי מכירה את ההרגשה. והמבט של ורוניקה בסוף, סוף כל סוף היא קלטה. היא בטח מרגישה ממש חרא =/ בסך הכל פרק ממש לא רע. 8/10. ורוניקה חזרה

Gooman

New member
למרבה הפלא?../images/Emo58.gif

לי באופן אישי, וואלס בכלל לא היה חסר. הוא דמות פשוט דבילית...

Torn Identity

New member
../images/Emo45.gifבמחשבה שניה...../images/Emo58.gif

ואחרי שהזכרת לי את העובדה הקטנה שעברו 6 שבועות, החזרה שלהם יותר הגיונית. אבל עדיין שום דבר לא נפטר וזה בטח ייגמר בבכי (שוב
).

קובי221

New member
../images/Emo58.gif שאלה...

איפה עוד שיחק הבחור שהביאו למאק? הוא פשוט מוכר לי! ויש לי שריטה שאני חייב לזהות. הוא שיחק בפרקים הקודמים? תודה

למעלה