206

Charmed Gal

New member
2x06.../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

שם הפרק: We Might As Well Be Strangers. תקציר מאתר ה-WB: After Dare Night resulted in new arrangements; a midnight meteor shower finds Lucas (Chad Michael Murray) sharing a romantic night with Anna (Daniella Alonso). Andy (guest star Kieren Huchison) surprises Karen (Moira Kelly) with a dinner and Keith (Craig Sheffer) cooks for Jules (guest star Maria Menounos) on their first date. Brooke (Sophia Bush) finds herself forming a mutually beneficial relationship with Felix (Michael Copon) and Peyton (Hilarie Burton) sets out to find an opening act for her club. אין לי זמן לתרגם, צריך ללכת לישון. לא נורא, תקראו קצת אנגלית.
טריילר. שרשרו לכאן את דעתכם על הפרק לאחר שתיצפו בו, או סתם מה שבא לכם בנושא כבר עכשיו.

אני מנסה להוריד את הפרק הזה

אבל במקום זה יוצא לי איזה משו מזדיין של 20 שניות אוףףף הורדות מחורבנות

T nager

New member
ראיתי, ../images/Emo58.gif

פרק טוב, פשוט WOW! היילי ממש יודעת לנגן, היא פשוט טובה! וגם האיש מהחנות.. בהצלחה לפייטון בפתיחת המועדון, ונקווה שלא יקרה לה כלום עם ההוא שם הסמים מפרק 204.

*superstar*

New member
אוקי, ראיתי. ../images/Emo58.gif206.

פרק חביב.. לא ריגש אותי מי יודע מה.. המחווה של מאות' [חיחיחי] לברוק הייתה ממש יפה.. הוא חמוד.

Charmed Gal

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

וויטי מציק לי. הלוואי וימות בניתוח שלו ויעוף מהסידרה, הוא מעיק עלי.
ניית'ן טוב מידי! די! למה הוא צריך לוותר על הכל? הוא יכל ללכת לשטות הזו של הכדורסל שלו והיילי עדיין הייתה מנגנת. זה לא צריך לבוא במקום. ומה הסיפור של דן? פתאום הוא רוצה את דב שוב?... מה השתנה פתאום? ופייטון נמאסת עלי. והבחור החדש הזה גם כן מעצבן. ששניהם יסעו ברמזור אדום או משהו ויפגעו ממשאית.
לוקאס סתם משעמם... ואנה פחות מגניבה מפרק שעבר. היא ילדותית כזו עכשיו שהיא "האחות הקטנה של" פליקס.
וברוק מסכנה. מה שמאות' עשה באמת היה מאד נחמד מצידו. הוא אחלה בנאדם. אני שמח שמראים אותו יותר בעונה הזו, הוא מגניב. אבל ברוק מעצבנת אותי ביחסים שלה עם פליקס.
וקרן... לא מפריע לה לצאת מישהו שצעיר ממנה באיזה 20 שנה?!

Charmed Gal

New member
הוא חביב.../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

אבל הכי פחות טוב העונה בינתיים.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif206

מה!? למה אתה רוצה שהוא ימות?? הוא דמות ממש חשובה לדעתי.. הוא ה"מדריך" שלהם.. הממ הוא אחלה. הוא עוזר לכולם. דן אף פעם לא רצה להתגרש מדב.. אבל אחרי שהיא שכבה עם קית' אז הוא החליט שזהו.. לא מפתיע אותי בכלל שהוא משקר לה ומנצל את המצב הבריאותי שלו בשביל לחזור אליה.

brooke davis

New member
הפרק

ת'אמת ראיתי אותו כבר לפני כמה ימים אבל שכחתי לכתוב. חחח הקיצר פרק חביב. לא אחד הטובים אבל בסדר. אני לא מבינה למה הוא עם האנה הזאת? פויהההההההההה ומואת' כזה מאמי שהוא קנה לברוק את הבית בחזרה!!!!! ברוק קרעה אותי עם הקטע ש=עם פליקס. עכשיו קרן ואנדי. מה אתם אומרים? אני חושבת: "לממממממממממממממממממממממממממה הוא איתה??? היא כ"כ מבוגרת בישבילו!!!! גאד!!!!" אני שמחה שלקית' יש מישהי ודן כלב! איך הוא משקר לדב! חוצפן!

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif |חלב||מיוחדת|

פרק מצויין. השירים היו מצויינים... אני עכשיו שומעת את השיר מסוף הפרק. הבחור מהחנות מניאק, אבל ברור שבסופו של דבר יהיה איתו משהו... אם הוא ישתתף בפרק הבא או משהו, אז בטוח יהיה לו משהו עם פייטון. היילי שרה מדהים. וניית'ן מתוק מתמיד. איך הוא מוותר על דבר כזה בשבילה, אני ממש מעריכה אותו... הא, כן, וזין על דן! מי הוא חושב שהוא? מתערב ככה בעניינים של ניית'ן? ניית'ן עצמאי! רד ממני, לעזאזל!. והוא היה ממש מניאק בסוף... זה היה די צפוי שהוא יגיד לה שהמצב רע ולא טוב. אבל הוא אדיוט. ואדיוטים מהסוג שלו אני לא אוהבת. ברוק מדהימה. היא הייתה ממש יפה בפרק הזה, ומניאקית מעט. ממש ריחמתי על פליקס, למרות שהוא היה מניאק ולא מפרגן כלפי אנה בסוף. אבל ממש ריחמתי עליו. ומאות', יו! מאות'! אני כלכך אוהבת אותו. הוא כלכך טוב. הוא מדהים. והיה לי נורא עצוב על ווייטי... וכעסתי עליו שהוא צעק על לוקאס, אבל עדיין, הבנתי אותו... והיה לי עצוב
. פרק נהדר.

123יעל

New member
מה יש לכם? ../images/Emo58.gif

אחלה פרק! מאוד נהנתי לראות אותו! אני מתחילה ממש לאהוב את פליקס הזה... הוא עושה את הסדרה מעניינת! לא כמו אחותו המטומטמת! אני פוחדת שפיטון תיקח סמים!!! ייווו מה אם היא תשבר בסוף? אני חושבת שקארן וההוא ממש חמודים ביחד! עוד לו גיליתי למה הוא מוכר לי כל כך?? אני כועסת על פיליקס שחושב שלוקאס מגעיל! מי הוא שישפוט מר "רוצה ידידה עם הטבות" לא משנה מה עבר על לוקאס מתחילת העונה הראשונה אני עדיין יאהב אותו הכי בעולם! והוא מאוד משתדל להיות בן אדם טוב שוב! וחוץ מזה הוא הכי יפה בעולם! אני פשוט מתה על ברוק העונה! היילי מעצבנת אותי כרגיל... לא ידעת למה, תקועה בדרך של ניית'ן להצלחה... וחשבתי שפייטון רוצה זמרי רוק כמו ההוא מהחנות לא הסגנון של היילי.. לא יודעת! טוב כתבתי כבר יותר מדיי!

למעלה