2 שאלות לשבת...

shelly1975

New member
וואלה השכלתי בעצמי ולאחר

עיון במונחים הללו... אז אכן אובססיה יותר מתאימה, פשוט המילה אובססיה נשמעת לי דווקא תמיד יותר פסיכוטית ובלתי ניתנת לשליטה מהתמכרות. אז בעצם התמכרות היחידה שלי ממש היא דיאט קולה. כל השאר.... הכל ניתן לשליטה ושום דבר לא יצא מגדר פרופורציה.

shelly1975

New member
לא, אין מצב, אני יותר מדי טיפוס

של שליטה, שליטה על החיים שלי ועל האורגזמות שלי (והכי טובות מהן באות כשאני שולטת... כשאני מעל)

shelly1975

New member
גם לרוב חייבת להגיד ת'מילה האחרונה

שזה גם סוג של שליטה. אם כי בזוגיות אני דווקא ממש לא שתלטנית. מעניין מה פרויד היה אומר עליי...

shelly1975

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח חופשי

ועוד אמא שלי אמרה לי שהייתי אמורה להיוולד במזל טלה והיתה לה לידה קצת מוקדמת ולכן נחתתי על ה- 17.3 במקום בסביבות 1-2 באפריל. מעניין אם הייתי יוצאת אחרת בגלל זה... המממ....

גלית35

New member
מכורה למחשב../images/Emo57.gif לעבודות ה../images/Emo20.gif

אומנות שלי,לסיגריות ולעוד כמה דברים
ולגב השאלה השניה הפורום הזה נראה יותר כמו פורום צ'אט או פטפטת ברשת,מאשר מפורום הכרויות ל30 פלוס,את מספר הגברים אפשר לספור כאן על יד אחת.

יובל 33

New member
לדעתי

אין שום קשר: אני פה כמו בכל מקום אחר למטרה אחת . להכיר. ואם אני אכיר ועם אותה אחת זה ילך אז שום דבר לא יפריע. רכילויות - יש בכל מקום מהמעגל החברתי הקרוב ועד מקום העבודה. נכון בכל מקום ניתקל באנשים צרי עין אבל זה בטח לא יעצור אותי לאותה מערכת יחסים שאליה אני שואף.

P u s s i c a t

New member
המממ....

מכיוון שאצלי התמכרות היא יותר מאשר נפילה... זה לא למושא אחד. מכורים אמיתיים הם אנשים שיש להם נטייה להתמכרות, ובכל פעם הם משליכים אותה על משהו אחר. נשים לרוב יתמכרו לקניות, לאוכל וליחסים לא בריאים, גברים לרוב יתמכרו להימורים ושתיה. אצלי? בגדול - קניות.... ולא בקטע של אוהבת לצאת לשופינג, אלא ברמה קשה... נכון להיום ההתמכרות השניה שלי היא ספורט. אבל היו תקופות שזה היה למשהו אחר. לגבי השאלה השניה - עמדתי ידועה מזמן. היו תקופות שנפגשתי עם בחורים מתפוז. Never Again לא הסטייל שלי לצאת עם מישהו שיצא עם עוד מישהי שאני מכירה. ואפילו נקצין ונגיד - מגעיל אותי. מספיק לי לדעת במאחורה של הראש שהיו לו בחורות לפניי. לא צריכה לדמיין אותם - כשאני יודעת מי הן, לא רוצה לקרוא שבחים ו/או ביקורות של מישהי אחרת על ביצועים של בן הזוג שלי במיטה, או טענות על למה זה נגמר, כמו גם סתם מחוות קטנות... לא רוצה לחשוב עשר פעמים אח"כ לפני כל מה שאני כותבת על דייט חדש כי אולי ביננו זה נגמר והוא עלול להפגע, ולא בא לי לא לקרוא פה כי אולי הוא יכתוב דברים שיכאבו לי. אם זה מישהו שרק כותב כאן - אולי אשקול. וגם - תלוי בנפח הכתיבה. למרות שכבר קרה באחד הפורומים שנפגשתי עם בחור שטען שהוא "לא מתערבב ולא יתערבב" כמה חודשים אחרי שנפגשנו הוא שינה את דעתו... אם זה מישהו שמתחיל להתערבב לי - תודה - אבל לא תודה. מוותרת על התענוג. ומכיוון שאף אחד לא חייב כלום לאף אחד ומחר הכל יכול להשתנות - נמנעת מכל קשר בואי נגיד שזה צריך להיות מישהו ממש מיוחד ושממש יקסים אותי כדי שאשנה דעתי. אני בספק שזה יקרה

shelly1975

New member
כן את עניין ההתמכרויות מכירה

לצערי. היטב. יש את אלו שיש להם נטיה להתמכרויות ויש את אלו שלא והם אלו שאף פעם לא יהיו מכורים. ואני מקנאה בהם.

נימשון

New member
כיום לא מכורה לשום דבר

כן מאוד אוהבת כל מיני דברים אבל כבר ממש לא ברמה של התמכרות וזה בניגוד לעבר בו בהחלט הייתי מכורה לסיגריות, נעליים ואינטרנט אבל לשמחתי הרבה נגמלתי מכל אלה ומחלקם באופן מוחלט. בנוגע להכרויות כרגע זה לא משהו שעומד על הפרק אז לא משנה איפה אני כרגע לא מחפשת ולא מעוניינת להכיר אבל באופן עקרוני יותר אין לי בעיה להכיר אנשים והמקום בו הכרנו לגמרי לא רלוונטי עבורי.

אני

לא חושבת שאני מכורה למשהו.. לא מרתיע אותי לצאת עם מישהו מהפורום,כי כשאני אחליט לצאת עם מישהו זה אומר שגם הנושא הזה נבדק :) זה לא יהיה כל אחד מהפורום אלא מישהו מאוד מסויים, אז אם כבר החלטתי לצאת איתו, זה אומר שלא ממש אכפת לי מאיפה הוא הגיע

אני חייבת להגיד שבאופן עקרוני

אין לי שום היתמכריות לכלום כי אני פריקית של שליטה

magenta73

New member
מעתיקנית...

שלום, אני מג'נטה ואני מכורה ל... לכלבה שלי, לדיאט קולה, לאינטרנט, לסיגריות, לבירות, לקפה, לנעליים (מגפיים בעיקר), לסרטים של ג'וני, לחברות שלי ולאלוהי הדברים הקטנים... עכשיו, בקשר ללצאת עם משהו מהפורום. על זה כבר דיברתי. לא תהיה עם זה בעיה כל עוד זה נשמר בפרטיות ביני לבין אותו אדם הנמצא בפורום ויוצא איתי. עדיין, הפורום הוא לא רק מקום לבלה-בלה וירטואלי, עדיין, מדובר בפורום אשר מתקבצים בו אנשים בגיל מסויים וסטטוס מסויים, ולמה שלא תהיה אפשרות להיכרות? אבל!... לא, ושוב, לא להעלות את זה על פני הפורום. ברגע שזה לא עולה בפורום, זה לא קיים "בשכונה". נכון?...

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gif

אינטרנט - במובן מסויים התמכרתי אוכל - אוהבת נישנושים ומאפים ומטוגנים,וסושי כמובן
אם יהיה מישהו שימצא חן בעיניי בפורום,ויתחיל איתי...אין לי בעיה עם זה

למעלה