2 שאלות לשבת...

shelly1975

New member
../images/Emo124.gif 2 שאלות לשבת...

מהן ההתמכרויות שלכם
האם לצאת עם מישהו מהפורום עלול להרתיע אתכם, מבחינה הזו שזה יוצר הרגשה כאילו זה יותר מדי בשכונה וזה עלול לגרום לבעיות של פרטיות? ולא, זה לא משהו שאני מתמודדת עימו כרגע, למעשה אין אף אחד על הפרק, ובאיזשהו מקום נוח לי עם זה, לא רוצה לפתח רגשות לאף גבר בימים אלה. בכל מקרה יצא לי לחשוב על זה לאחרונה, אם יווצר מצב כזה. את דעתי אומר תכף...

shelly1975

New member
מבחינתי

כולם חשודים ברכילויות, לא סומכת על אף אחד נו מור. עדיף להתנהג כפרנוידית מאשר לקבל
. מניסיון. שומרת על דיסקרטיות יותר מאי פעם ויותר טוב שכך.

shelly1975

New member
טוב יאללה, האשאל ולא אענה?

בודאי שכן.
התמכרויות: אינטרנט כמובן, אבל לא ברמה שזה בא על חשבון החיים האמיתיים שלי; מתוק; סקס; דיאט קולה
פעם חשבתי אחרת, אבל כיום כן, זה מרתיע באיזשהו מקום להיות עם מישהו מ"השכונה" סו קולד. עדיף מישהו מבחוץ, שלא כולם מכירים ואפשר לשמור על פרטיות וזה לא מרגיש כמו סלבס במדורי רכילות. ברור שאם ייצא מצב באופן בלתי מתוכנן שאתאהב במישהו שבמקרה יהיה מהפורום, לא אעצור את זה בגלל זה אבל עדיף מישהו מבחוץ, אנונימי לפורום.

טמפורה

New member
לא מהשכונה, לא מ"השכונה",

לא מהעבודה. אז מה נשאר. כל מקום שבו מכירים אנשים, את לא תצאי כי מכירים אנשים. אז איפה תכירי אנשים. הרי כל מקום שתחפשי אחרי דקה חיפושים כבר תכירי אחרים וזו תהיה "שכונה". נשארות לך רק דרכים שבהם קודם שוכבים לפני שמכירים (שהרי אם את לא מכירה מלפני מדובר במפגשים מקריים ובתור מכורה לסקס את בטח לא מתאפקת 5 פגישות). לדעתי הכללים צריכים להיות שגם אם יוצאים עם מישהו מה"שכונה" לא מרכלים על זה. ככה אפשר לצאת וגם לשמור על אינטמיות מסויימת. כמובן שגם היתר צריכים לנהוג לפי כלל זה.

טמפורה

New member
אה, רק תסבירי לענין החיים האמיתיים

למה אם היית מדברת עכשיו בטלפון זה היה נקרא החיים האמיתיים, אבל אם תדברי עם מישהו (ואפילו עם אותו אחד/ת) פה, זה יקרא אינטרנט. מתי כבר אנשים יבינו שאינטרנט זה החיים האמיתיים. כמובן במסגרת מה שהוא יכול לתת.

shelly1975

New member
חיים אמיתיים מבחינתי זה קשרים

שמגיעים למפגשים וקשרים בין-אישיים. אבל נכון שהאינטרנט זה חלק מהחיים האמיתיים, אבל לא ה-חיים האמיתיים. לא בה' הידיעה.

כי זה פשוט מאד

מאחורי המקלדת אפשר להגיד הכל- אפילו דברים שלא ממש נחמד להגיד בטלפון.. אלו לא החיים האמיתיים- לרוב זו הסתתרות מאחורי מי שאתה באמת, מן מקום כזה שאתה פחות פגיע ,פחות חשוף, פחות מובן... מבחינתי לפחות אינטרנט הוא כלי עזר רב מאד בכמה מישורים אך אינו מכסה כלל על החיים האמיתיים שם בחוץ ורחוק מלהיות כזה.

טמפורה

New member
סתם פסיכולוגי

אם היית נותן הוראה לרוצח שכיר באינטרנט, זה לא היה רצח? בטח שכן. טוב, אז תענה לי שהיו להוראות השלכות בעולם האמיתי. אז מה עם לשון הרע שנכתבה באינטרנט? גם כאן מאחורי המקלדת אפשר להעליב אנשים, לפגוע, לאהוב, לחייך. הכל עם השפעות בעולם האמיתי. ההבדל הוא רק במדיום המשמש כנשא לדברים היוצרים את האינטראקציה. לכן גם זה עולם אמיתי.

כן, בהחלט

לצאת עם מישהי מהפורום בהחלט עלול להרתיע אך יחד עם זאת אפשר וניתן להתעלות על כך ולא לייחס לזה חשיבות מרובה, זה תלוי בכל אחד מבני הזוג מן הסתם ולאו דווקא רק באחד מהם... יש פה חברויות מכל הסוגים ולפעמים קשה לשמור על הפה... ומשם זה מתגלגל, אני בכל אופן מעדיף יותר את הדיסקרטיות .

shelly1975

New member
נגיד ככה

אשר לסקס: אני כל הזמן ב- CRAVING לסקס, גם אחרי שאני עושה, אני מרגישה שאני חייבת עוד ועוד... וכמה שיותר אנרגתי. ומתוקים, WELL גם זה, לא יכולה בלי זה אף לא יום אחד. ודיאט קולה, כמה שאני לא מבטיחה לעצמי להפסיק לא מסוגלת, גם יש בזה חומרים ממכרים.

shelly1975

New member
לא

לא נראה לי שזה מצב אובססיבי. זה סוג של התמכרות. עובדה שבכל זאת היו לי תקופות יובש מיניות, שאפילו העדפתי לא לעשות סקס מהסיבות שלי, שלא לדבר על זה שבחודשיים הראשונים שאחרי הפרידה מהאקס לא יכולתי לגעת באף גבר למרות שהייתי חרמנית אש. בעצם אולי המתוק זה אובססיבי והדיאט קולה. בעצם מה ההבדל בין אובססיה להתמכרות?

למעלה