1x19

QueenIlona

New member
../images/Emo124.gif 1x19 ../images/Emo124.gif

מציק לי שאין שרשור לפרק היומי. אז עכשיו יש :) תקציר: איך ניתן להיות בטוח? ברוק ולוקאס מנסים להתמודד עם החדשות. ניקי ממשיכה לרדוף אחרי ג`ייק ומאיימת על פייטון שתתרחק ממנו ומג`ני. דבי ודן מנסים לשכנע את נייתן לחזור הביתה, אך הוא עדיין מסרב. השירים בפרק: Someone Like You - Master Source Coming Undone - Highwater Rising Spitting Games - Snow Patrol Wrecking Ball - Viva Voce Broken - Hathaway Heaven - The Fire Theft Love In December - Club 8 Everybody Hurts - Dashboard Confessional תגובות לפרק לשרשר לפה.

AVriL AddiCt

New member
וואיי איזה פרק יפה

מיסכן קית' כל כך ריחמתי עליו, מעניין אותי לדעת מה יהיה איתו ועם קארן בסוף..חחחח וגם מה יקרה עם ניקי, איך ג'ייק יתמודד איתה..

lital121

New member
אחלה פרק..

עצוב ויפה. מסכן קית אני גם מרחמת עליו מקווה שהוא בסוף יהיה עם קרן! ולוקאס ממש גרם לי לבכותת הוא היה כזה עצוב.. סך הכל פרקקקק טוב

g a l g i r l

New member
ניקי מוכרת לי

היא שחקה אולי באיזה פירסומת או משהו?? וכן אני יודעת שהיא שיחקה בסמולויל אבל עדיין היא מוכרת לי מאיזשהי פירסומת.. (או שאני מתבלבלת וזו מישהי שדומה לה...??)

dalida1988

New member
בואנה מרגע לרגע אני נקשרת../images/Emo163.gif

יותר ויותר לסדרההה ואני ממש עצוב\שמח עם הדמויות!!!! די איזה פרק אלוהיםם

זה רק אני או ש..

לנייתן יש עגיל בפטמה??
אני די בטוחה שראיתי... חוצמזה..היה פרק חמוד ביותר..

Cocoa

New member
כן יש לו...

זה משהו חדש נראה לי.. זתומרת... אני לא חושבת שהוא התחיל את הסדרה עם העגיל.. אני חושבת שהוא עשה אותה במהלכה..

NitsNats©

New member
טעות בידייך |חלב|../images/Emo115.gif|מיוחדת|

בפרק הראשון יש קטע עם העגיל, עד כמה שאני זוכרת. ובדיוידי, בו יש את הפרק עם הערות, נאמר שהעגיל הוא לא אמיתי.

Danielushhhh

New member
פרק טוב../images/Emo2.gif

ברוק
היא כ"כ עצבנה אותי. מי משקר בכזה ענין? כבר התחלתי לרחם על לוקאס. אחרי כל מה שהוא אמר לה פתאום היא אומרת 'שיקרתי לך' מטומטמת דרך אגב.. אני חדשה

AVriL AddiCt

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ונכון..ברוק באמת מטומטמת גם אותי היא עיצבנה עם הקטע המפגר שלה עם ההריון..דפוקה כזאת..חחח

סוף סוף לוקאס...

מצליח לעורר אצלי איזה שהוא רגש. ממש ריחמתי עליו. אז נכון שהוא אדיוט כי ברוק לא נכנסה להריון לבד אבל ריחמתי עליו כי הוא נראה לי כל כך בודד. בכלל לא היה לו עם מי לדבר על זה (חוץ מג'ק שהוא לא איזה חבר קרוב שלו - ודן!!!!). הברוק הזאת ממש מטומטמת. קודם היא באה לבכות לו על ההריון ואח"כ היא כל הזמן מנסה להעיף אותו מעליה. היא פשוט מרשעת. אני בכלל לא מרחמת על קית' - בוקר טוב - תתעורר - מי שמחכה 15 שנה ולא עושה כלום הגיוני שהוא יגלה שהרכבת עברה מזמן. וחוץ מזה...איך אתם יודעים שהעגיל לא אמיתי? לי היה עגיל בפטמה וזה נראה בדיוק ככה.

MaStIk BaZoOkA

New member
פרק ממש טוב=]

ברוק כלבה! גרר אני שונאת אותה!!!!!!! היא כל כך מגעילה שהיא לא אמרה ללוקאס את האמת.אני מבינה שהיא עצבנית עליו בגלל פייטון אבל עדיין זה מגעיל מצדה..כי בתכל'ס רק בגללה לוקאס הלך לשאול אנשים על עצמו..והוא גילה דבריפ שהוא לא ידע מלכתחילה.. וקרן סטרה לו (למרות שדי הגיע לו..כי הוא עושה שוב את אותה הטעות שקרן עשתה..). ניית'ן עם עגיל בפיטמה..חח..
(שמתי לב שכתבו פה את זה..מסתבר שלא דמיינתי!)..

למעלה