1x15

miss sunshine

New member
בבקשה

אם יש למישהו את הפרק במחשב והוא יכול לשלוח לי...... אז זה יעזור..... אייסיקיו-222301525 מסנג'ר[email protected] בבקשה.....אני לא רוצה להפסיד את הפרק הזה....

Phoebe D best

New member
הפרק של היום!!!

ממש אהבתי אותו!!! הוא היה יפה ועצוב באותו זמן!! היה ממש עצוב הקטע עם לוגאן והיה ממש מגניב הקטע עם מג ודאנקן!! פשוט אהבתי!! הסוף שלו גורם לי לרצות להגיע כבר לשבוע הבא!!! ורוניקה מארס שולטת ברמות!!!

Yassi K

New member
איזה פרק היה!!!!!!!! ענקקקקקקק

איזה פרקקקקק והסוף הרג אותי!!!!!11 היא מצאה את אמא!!!!! ואיך היא ראתה את הכושי הזה??!!?!!?!? מה לעזזאל הוא רוצה מהם??? אני מקווה שבפרק הבא היא תרדוף אחריו או שתיקח את אמא ותברח ... העיקר שלא ישאירו את זה פתוח. יאווווו היה פרק מעלףףף!!!!! איך אלונה טל משחקת חבל על הזמן!!!!! ענקית היא ואיך היא באה להגיד לרוסיה בטלפון איפה ה"אהוב" שלה מתגורר ואבא שלה ניתק ואמר לה שהיא ככה וככה (אין לי כח לכתוב חח.. מי שראה הבין) וזהו אין לי כח לכתוב אני רואה שוב את הפרק ב12 בלילה !!!! פרק אחד הטובים!!!!!!!!!!! מלא מלא מתח!!!!!! :)

חותםםם

New member
אךךך..איזה פרק

אני עדיין בטוחה שאמא של לוגאן לא מתה!! זה משגע אותי.. אני חושדת
שהאחות החורגת של לוגאן רק מחפה על אמא שלו..ושהיא כן חייה!! אני מקווה..
איזה יופי עם אמא של ורוניקה!! אני רק מקווה שהוא לא יעשה לה כלום..היא נראתה שיכורה לגמרי
לפחות היא מצאה אותה =] לא נראה לי שדאנקן באמתתת רוצה את מג.. פרק טוב

Miss Kitty

New member
הממ..

נתחיל בזה שכל הכבוד לורוניקה שהצליחה לאתר מישהו שנכנס לתוכנית ההגנה.
גם כן האמריקאים האלה. כמה טחנו את השכל "אליסון האניגן תהיה בפרק! אליסון תתארח! תראו את הפרק, אליסון שם!!!" טוב באמת שהיא לא הייתה רק בשתי סצינות.
מיני סצינות. ציפיתי ליותר. אמא שלה בסוף. הגיע הזמן שהיא תרוץ לאיזו בלונדינית וזאת באמת תהיה אמא שלה.
אפילו שהיא מצאה אותה במצב לא נחמד במיוחד, שיכורה פיכסית.
וה"אסור שיראו אותנו ביחד, זה מסוכן" והאיש השחור שהסתכל עליהן היה.. ממ.. מה המילה? פסדר, נחמד.
למרות שנראה לי שזה לא קשה להבין שמדובר על מישהו מהחברה של אבא של דאנקן.. אוי, ולוגן!
הוא היה כל כך חמוד בפרק הזה. כשהוא התנחל בלובי, וכשהוא נתן את הכרטיס אשראי לבחור מהמלון, וכשהוא היה בלי מכנסיים בנשף, והכי הכי כשהוא בכה ונשבר ליד ורוניקה. זה היה כל כך.. גאד, זה היה כל כך חמוד. מסכן.
ד"א, בן כמה השוטר הזה שנפגש עם ורוניקה? הוא נראה לי קצת גדול מידי בשביל מישהי שאמורה להיות בת 16.
אני בטוחה שאבא שלה לא יאהב את העיניין הזה..
אה, וכמובן, איך שכחתי. מאוד אהבתי את אלונה בפרק..
מג
למרות שהיה קצת עצוב לגלות שדאנקן היה המאהב הסודי..

גם אני חשבתי על זה שהיא הצליחה

לאתר מישהו מתכנית להגנת עדים וזה נורא קשה אז..טוב נו, לא נורא אם לא עשו את זה כלכך מציאותי, יצא יפה בכל מקרה.
נראה לי שליאו אמרה לורוניקה בפרק הראשון שהוא הופיע שהוא בן 20 ומשהו..בסביבות ה20 המוקדמות, נניח. וגם ורוניקה לא בכיתה יב'? זה לא משהו כמו 18 כבר? או 17?..

Miss Kitty

New member
כשקית' דיבר איתה בטלפון,

הוא אמר "תבטיחי לי שתעשי דברים שבנות 16 נורמליות עושות" או משהו כזה..

וול,

אני יודעת שיש חוק שבארצות מסוימות בארה"ב שאם את מעל לגיל 14 ואת לא שוכבת עם מישהו בעל אחריות כלשהי עלייך(מורה, פסיכולוג וכ'ו..) אז זה חוקי לגמרי.

Sweet Misery

New member
אני לא חושבת שהוא ציין גיל.

אני חושבת שהוא התייחס לזה כteenager. ורוניקה הרי חגגה 16 כשלילי הייתה עוד בחיים ועברה יותר משנה מאז, היא אמורה להיות בת 17.

ובכן, עכשיו צפיתי שוב בפרק

והוא אמר "לעשות דברים שנערות בתיכון עושות..", לא ציין גיל. אבל אני עדיין משערת שזה די מטריד שהשוטר נמצא עם בת עשרה, למרות שזה חוקי.

Sweet Misery

New member
זה לא כזה הזוי.

חסרים במציאות בני 20+ שיוצאים עם תלמידות תיכון?

זה ניראה הזוי

כי את רגילה בארץ ששוטרים זה כבר אנשים יותר מבוגרים אחרי צבא וכל זה אבל בארה"ב אין ממש צבא והרבה בחורים שמסיימים את התיכון בגיל 17-18 ישר הולכים לעבודות משטרה ככה שתוך איזה שנה בערך בגיל 19 הם כבר יכולים להיות שוטרים וחוץ מזה חסר בחורות בנות 17 שיוצאות עם בחורים בני 20 או אפילו יותר?

Phoebe D best

New member
שאלה!!

מי אמור להיות יותר חשוב בסדרה דנקן או לוגאן?? כי בהתחלה דנקן היה יותר חשוב אבל עכשיו המצב התהפך.. לא???

אעא

אוי, איך ריחמתי על לוגן כשהוא התחיל לבכות. בהתחלה לא הבנתי מה קרה לו ואז הבנתי שהוא נשבר, זה היה כל כך מוזר לראות אותו ככה. ממש התכווצתי בכיסא :< ורוניקה אשכרה נראית כמו ברבי יצאנית
די, זה היה כזה מצחיק עם הבייביליס, הסרט בשיער וחצאית המיני. ודווקא..שמתי לב שרק היא לבשה דברים מוזרים של שנות ה80, השאר לא. לדוגמא, מג? היא לבשה שמלה ורודה פשוטה. בטח רצו להבליט את ורוניקה.. אממ מה עוד? טרינה ממש מעצבנת אותי. וזה מוזר כי דווקא אני נורא אוהבת את אליסון בבאפי, אבל כנראה שזה בסופו של דבר תלוי במשחק..
המבטא של האישה ממש לא היה אמיתי, לא נשמע רוסי וסתם..כזה. גם לא נראה לי ממש הגיוני שילדה בת 17 תמצא מישהו בתכנית להגנת עדים, זה פשוט מטופש. בסה"כ היה פרק טוב מאוד. (עוד חצי שעה ש.ח..
)

למעלה