היום בשעה 22:00 ישודר פרק 15 של ורוניק מארס בערוץ אקסטרה הוט! וגם היום בבוקר(27.4.05) פרק 20 הוכנס לאתר ליונטאורק(אתר שיתוף הקבצים הטוב ביותר) כל מי שרוצה להוריד: http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=20370&archive=&ttitle=ורוניקה_מארס_-_עונה_1_(פרק_20)_/_Veronica_Mars_Season_1_Episode_20 ומי שכמוני לא יכול לראות בלי תרגום יחכה עד עשר בלילה....
פרק נהדר!! והגיע הזמן שוורוניקה תתנשק עם השוטר ההוא.. שכחתי את שמו.. חמודים יחד .. יותר מדנקן וורוניקה !! בכל מקרה, מה שלא הבנתי.. למה בדיוק הבחור ההוא שהיה בפאב עם ליאן(אמא של ורוניקה) מאיים עליה בכלל???? הוא הבחור מהמפעל של ג'ייק קיין נכון?? ולמה ליאן כ"כ פחדה??? אנלא מבין.. היא עשתה לו משהו???
מהמאפיה והם היו קשורים לרוסיה שחיפשה את "אהובה" או יותר נכון את זה שהמאפיה רודפת אחריו והוא נמצא בתוכנית להגנת עדים. ומה שקרה עם אמא של ורוניקה היה שהיא זאת שהתקשרה והתנשפה בטלפון וכשורוניקה באה אליה האיש שמאיים על אמא שלה ראה אותם!!
היא התקרשה כאילו כי היא מתגעגעת אליה והיא לא רצתה שהיא תדע שזאת היא כי היא תבוא אחריה ותראה שהיא שיכורה לגמרי... (היא אלכוהוליסטית)... גם בפרק הראשון שורוניקה הולכת ולוגן ודנקן עוברים לידע עם האוטו הצהוב של לוגן אז הוא שואל אותה איפה אמא שלה כדי להציק ואז הוא אומר לה "now there was a woman who could have drink..." כאילו שהיא אלכוהוליסטית... (סליחה שאני ממלמלת פה בלי שליטה, זה פשוט שורוניקה שולט...!
ועכשיו גם יהיו צרות עם ורוניקה ואמא שלה. הבחור השחור המאיים בסוף
אני מקווה שלא יהרגו את אמא שלה! שמחתי שהשוטר התגבר וסלח לורוניקה - הם זוג חמוד. מג גם כן חמודה. לא נראה לי שדנקן לחלוטין התגבר על ורוניקה. אני עדיין תוהה למה הוא נפרד ממנה מלכתחילה. ולוגן. לוגן, לוגן, לוגן. מושלם שלי. אהוב שלי. שהוא בכה