1x12

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif1x12../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

זהו שירשור הפרק הרשמי. התוכן שפה נחשבים כספוילרים רק לעוד זמן קצר, לכן לא טרחתי לסמן אבל אני מזהיר פה. ספוילרים לפרק המדובר. שם הפרק: Crash Course in Polite Conversation. תקציר בעברית(תודות ל-Ynet): קורס מזורז לשיחה מנומסת: אביה של פייטון נעלם במהלך סופה. לאחר מציאת גופה, פייטון נוסעת עם לוקאס כדי לזהות אותה. הוריו של דן מגיעים העירה, ומסתבר שכל חייו של דן מבוססים על שקר שאמו חושפת. תקציר באנגלית(לקוח מאתר ה-WB):
After Peyton (Hilarie Burton) receives the devastating news that her father is lost at sea, she and Lucas (Chad Michael Murray) take an overnight trip to Hilton Head to identify a body that has washed ashore. Overcome with emotion, Peyton kisses Lucas. Meanwhile, an unexpected visit from Dan's (Paul Johansson) parents (Gerald McRainey, Tess Harper) leaves the Scott family in turmoil as numerous family secrets are revealed at Dan's birthday dinner.​
טריילר.

*superstar*

New member
../images/Emo12.gif אתה מנהל!

רק עכשיו קלטתי את זה. מזל טוב וכאלה

Charmed Gal

New member
תודה. ../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אבל כבר ראית אותי בפמ"ח והכל.

moranol

New member
השיר בסוף....

מישהו יודע איזה שיר התנגן בסוף הפרק היום? תודה :)

moranol

New member
מצאתי- escape- smith point

אני מבררת אם זה באמת זה מי שיספיק לברר לפני שיודיע בבקשה יום טוב :)

moranol

New member
אממ

עוד לא הצלחתי להשיג את השיר אביעד אם אתה מצליח תיצור איתי קשר בבקשה בפרטי או אם מישהו מכם מצליח להשיג את השיר...

yassu1

New member
איזה פרק יפה היה היום!

אני כל פרק מתחילה לאהוב יותר את ברוק... היום לוקאס ליכלך....החזקתי ממנו בכך שהוא מאוד שונה מנייתן ושהוא בחיים לא יבגוד בחברה שלו אבל מה שקרה היום פייטון... ונכון שהוא הפסיק אבל עדיין.... נייתן היה חמוד היום...אני אוהבת את ההשפעה של היילי עליו...

אהלן לכולם!!!

לדעתי הסידרה פשוט מצוינת!!!! סוחפת, מרגשת, מרתקת, וישבה דיאלוגים וקונפליקטים מדהימים!!!!(מזכירה במשהו את דוסון קריק לא????))) מומלץ בחום לראות!!!! אני אישית מתה על ניית'ן...הוא מדהים!!!!!!

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק

הפרק היה ממש יפה... כמעט התחלתי לבכות בקטע שפייטון אמרה שהתקשרו אליה ואמרו שמצאו גופה.. הדמות שלה טרגית כזאת..בכלל המוות של אמא שלה והכל... ועוד זה.ץ..אבל הוא לא מת =] ושפייטון ולוקאס התנשקו ..התחלתי לצעוק כמו משוגעת "אל תעשה את זה!" ובסוף לא קרהכ כלום... ושמחתי בגלל זה=] ונמנמ..ממש רואים שרויאל (ככה קוראים לו?) סקוט קשוח כזה... מוזר שדווקאט עם קית' הוא לא התנהג ככה..הכוונה שהוא לא גרם לו גם כן להיות פריק של כדורסל... וסופסוף אמרו את האמת על הברך של דן או יותר נכון דני =]

dalida1988

New member
יואו שהם התנשקווו הייתי בהלם

איזה מזל שהם עצרו את זה מסכנה ברוק...

tazit

New member
פרק מעולההההההה ../images/Emo127.gif

וואו, מה הלך בארוחת הערב ביום ההולדת של דן, חבל על הזמן. נהניתי מכל רגע ורגע מהגילוי שגם דן פרש בגלל אבא שלו ושיחק אותה, ממזר. ידעתי שניית'ן יחזור לשחק, רק שלא ידעתי שזה יהיה יותר מדי מהר. והקטע עם לוק ופייטון, כ"כ צפוי. וזה איכזב אותי. אבל הם מנסים להראות שלוק הוא לא מושלם כמו שהוא הצטייר בתחילת הסדרה. מעניין מתי ברוק תגלה את זה????? מחכה לשבוע הבא.

macabit5

New member
היי לכולם אני חדשה פה...../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

בהתחלה לא ממש אהבתי ת'סדרה כי היא הייתה נראית ממש שטחית (במיוחד ביחס לאו סי..) אבל האמת המשכתי לראות ויש שם דווקא קטעים אמיתיים, מהחיים, כל הקטע של הכדורסל
למשל.....יש עוד הרבה ילדים שההורים שלהם דוחפים אותם לספורט בקטע מטורף...וזה עצוב... ובקשר לפרק האחרון: לא מסכימה עם מה שרובכם אמרתם. נכון, לבגוד זה רע, אפילו רע מאד, אבל כאן זה כ"כ דורש שפייטון ולוקאס יהיו ביחד...
יש ביניהם כימיה מטורפת.....

למעלה