1x08

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifעולם המים! משם היא מוכרת

לי.... היא שיחקה את הילדה עם המפה על הגבבבב אוי איך אהבתי את הסרט הזה...!!!

SpinZ

New member
Evil Or Pure? i'm Evil../images/Emo70.gif

פרק מעולה, אהבתי את הקטע עם המבחן הזה, ואלונה שיחקה מעולה! אין לה אפילו את המבטא העברי עם הח' וע'
, אהבתי את המיסתורין החדש שנוסף עם אייבל קונץ, ועם מאק שהיא בעצמה פתחה את האתר הזה, וכל השאלות, מי, מה והתחבולה של ורוניקה, I LOVE HER
, בסה"כ פרק מעולה ומדהים, וגו אלונה!

אבל היא שיחקה דמות../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

לא ישראלית וכמו שאמרו פה קודם, בטח להוסיף לתדמית הילדה הטובה, שמו לה צלב

יכול להיות

אבל יכלו גם לשים לה תלוין של לב.. לדעתי זה עניין של עקרוןף...אולי אין לה כאלו..(אין לי משהו נגדה..)

Charmed Gal

New member
לא ישראלית, יהודיה.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

יש הבדל עצום, אתם יודעים.
וכמו שנאמר, זו דמות ואלונה כנראה לא דתיה הדוקה ולא אכפת לה. גם לי בתור שחקן(ובכלל) לא הייתה בעיה לשים צלב. גם הסמל של מכושפות, למשל, הוא סמל נוצרי במקור ואין לי בעיה ללכת איתו על הצוואר.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif ../images/Emo99.gif

פרק מצוייןןןןןןןןןן. אני לא מאמינה שלקח לי כל כך הרבה זמן לקלוט שאבא של ורוניקה זה השחקן ששיחק את אליוט בתהרוג אותי וזהו... סילי מי ^^" סוף סוך הפרק המיוחד! ואלונה טל בו! איזה "אירוני" היה השיר שהיא הייתה צריכה לשיר באודישן... שהוא ממש דיבר עליה כפי שהיא בשמועות... שמתם לב שעבר נצח ועדיין מרכלים על ורוניקה? כאילו תחשבו אצלכם בשכבה/ביצפר יש מישהו שמרכלים עליו הרבה אבל כמה זמן כבר אפשר לרכל עליו?! ולדבר עליו... הם הגזימו קצת... הקטע הכי טוב בפרק [חוץ מהעובדה שאלונה בו] היה עם הרוצח!! הוא כל כך הזכיר לי את ג'ק מפרופיילר! [ג'ק=הרוצח של הסדרה] פשוט מעלה צמרמורות... בדיוק כמו שג'ק היה עושה לי! אני מתה על רוצחים שכאלה... למרות שלא בטוח שבורוניקה הוא באמת רוצח ... והבכי של ורוניקה באוטו היה כל כך אמיתי! איזו שחקנית מעולה!!!

Phoebe D best

New member
פרק ממש ממש יפה!!!!!!!!1

אהבתי שחבל על הזמן!!!! גם הסיפור וגם כל הקטע עם אלונה!!!! זה היה כל כך ברור שגם יתנו לה שם איזה קטע שירה וחוצמזה היא שיחקה שם ממש טוב!!!! אין לא שום מילה חוץ מאהבתי!! אהבתי!! אהבתי!!1 מקווה של העונה תהיה כזאת ע סיפורים מעניינים וקטעים מרגים כמו שהיה בסוף שהוא (הזה ש"רצח" את לילי) שהיא בכלל לא הבת של אבא שלה (עד כמה שזה נשמע מוזר.... והיא פרצה בבכי באוטו... סדרה מעולה

M5RLZ

New member
../images/Emo83.gifוואוו

אני יודעת שיש לי הצתה מאוחרת אבל מה לעשות כשיש ממיר אחד וחמישה אחים מעצבנים
.... וואוו.....פרק מ-ע-ו-ל-ה-!(כמה מקורי....) פשוט ישבתי מרותקת למסך..... אלונה שיחקה מעולה!!! וקית' פשוט שחקן טוב!! והקטע עם דאנקן היה נחמד.... שמתם לב ש"החליפו" את לוגן בפרק הזה בדיק המטומטם...... ועוד משו.....באימייל המזויף...... הרי ורוניקה ודאנקן לא שכבו! אז מה זה משנה אם היה לה מחלת מין?? לא הבנתי את זה..... זהו בעצם.....

למעלה