1x08

Yassi K

New member
חחחח כנ"ל..

אבא שלי ראה איתי את הפרק ואמר שזאת קוקו מתהילה. לא ראיתי תהילה אבל טוב.. :)

גמלי לי היא מוכרת.... אני חושבת ש..

זאת אחת ששחקה בעונות הראשונות של אי.אר וגם יש לה סדרה ששודרה בערוץ 3- "נעדרים". קוראים לה, אם אני לא טועה, גלוריה גינור. היא חמודה.

יכול להיות שטעיתי, כי אומרים שזו

קוקו, אבל אני לא בטוחה... אני לא זוכרת אותה ב"תהילה", מישהו יכול להזכיר לי מי היא היתה שם?

היא היתה קוקו

שהיא הדמות הנשית הבערך הכי חשובה בסידרה. היא היתה ידידה של ברונו, הפסנתרן המתולתל החמוד
והיא ניסתה לשכנע אותו להקים להקה ביחד.

Yassi K

New member
חחחחח גם אני חשבתי שהיא מ"נעדרים"

אבל השחקנית ב"נעדרים" היא יותר צעירה וגם שונה במבנה... למרות שיש בהחלט דימיון

Miss Kitty

New member
וואו.

איזה פרק טוב. אהבתי כל רגע.
הקטע עם מאק, הבחורה של המחשבים באמת הפתיעה אותי בסוף, עם המכונית החדשה שלה. למרות שבטח הייתי צריכה לנחש מראש שהיא זאת שעשתה את כל השאלון הזה.
נורא אהבתי את המשחק של אלונה.. המבטא שלה היה ממש טוב, ולא שמעו זכר למבטא ישראלי. מסתבר שהיא כן יודעת לעשות עוד דברים חוץ מלשחק בפיג'מות.
קונץ' נורא.. ממ.. הפריע לי. פעם ראשונה שאנחנו רואים אותו ככה מקרוב, עם שיחה וכל, לא? הוא הפחיד אותי קצת.. עם הכובע שלו, וצורת הדיבור שלו.. ואז כשהוא אמר בסוף לורוניקה לחשוב קצת, על מי זה באמת אבא שלה.. וואו!! זה היה קטע טוב. ואז כשהיא בכתה באוטו.. היה נורא יפה
(עזבו, יש לי קטע עם אנשים בוכים..) אממ.. מה עוד.. אה, קית' היה נורא משעשע כשהוא העיף את הדייר של אמא של וואלס מהבית.
כשהוא נבח עליו, והבחור נפל על הרצפה, מת מפחד.. פשוט קטע טוב.
אה, ומעניין אותי מי אמר לפאם (?) והפוסטמה השניה שדאנקן עדיין אוהב את ורוניקה.. כאילו, מאיפה הן הביאו את זה? לפחות זה הוביל לעוד קטע יפה בסוף, במגרש חניה.

וווואאווו!!!!!

איזה פרק יפה, כרגיל!!! עכשו זה כבר בטוח שגי'ק הוא אבא של ורוניקה! אבל מסכנה ורוניקה, איך כאב לי עליה כשהיא בכתה בסוף....
היה גם יפה הקטע של קית' עם הדייר הזה של אימא של וואלס. ואלונה טל שיחקה מזה יפה, לדעתי. ווווייי, אני פשוט מתה על הסדרה הזו!!!!!!! אין אין, היא פשוט נהית טובה יותר מפרק לפרק, וזה מאוד קשה להתעלות על מה שעושים! אני לא מבינה איך הסדרה הזו לא הפכה ללהיט בארה"ב... רק חסר להם שהם יורידו אותה!

Yassi K

New member
בקשר למה שאמרת "הסידרה הזאת נהיית..

נהיית טובה מיום ליום" אני לא זוכר איפה קראתי, קרוב לוודאי שפה קראתי, שמישהו רשם שהוא ראה במחשב מלא פרקים ועד פרק 12 הסידרה יפה וטובה אבל מפרק 12 ובהמשך היא תהפוך לחרא.. אני דואג.

אני ראיתי

עד פרק 15 והסדרה עדיין מצויינת, אז אל תדאג :) הדבר היחיד שאני לא מבינה בסדרה הזו זה שהיא לא עקבית פרק אחד הם מגלים משהו על הרצח של לילי פרק אחריי, אין בכלל זכר לאירוע, כאילו לא קרה

רציני!?!?!

ווווי, זה באמת מדאיג, אבל קשה לי להאמין שזה נכון, אני מקווה שהוא טועה, פשוט קשה לחשוב שדבר כזה יקרה בורוניקה, אז בנתיים נהנה ונקווה לטוב. להנות מהרגע.....

ונקווה שהרגע הזה יהיה ארוך ככל

שאפשר, ולעולם לא ייגמר...................................................

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifאוקיי כל מה שיש לי להגיד זה

וואו פשוט וואו
הפרק הכי טוב בינתיים [לדעתי] וגרר הקטע עם דאנקן..רציתי להרביץ לה על זה
והרוצח הזה..אמא
ואלונה

אני חדשה..ד"א-

ורק רציתי לומר שאלונה משחקת מדהים והיא תשחק בעוד כמה פרקים שם, יש לה כישרון זאתי

binen

New member
אלונה טל....שיחקה אותה

שיחקה ממש לא רע, רק חבל שהיא מסתובבת עם שרשרת של צלב על הצוואר...אני מניח שככה זה בשואו ביזנס האמת היה פרק מפתיע, רק חבל שיש תסריטאים שונים לכל הפרקים, אז הם בונים את הדמויות בצורה לא אחידה. דאנקן מזגזג..... אחלה סידרה, אחלה פרק.

DARTHME

New member
../images/Emo27.gif

איזה פרק! אני לא מאמין! אלונה הייתה מצוינת, סוף סוך היה לה הזדמנות להראות את כישורי המשחק שלה. אני יודע שהרוצח אמר את זה בבירור אבל עדיין יש לי איזה ספק קטן, עד עכשיו לסדרה יש טוויסטים לא קטנים וזה רק אני או שהמחשביסטית דומה לאלקסיס בלדל (רורי מבנות גילמור)?

DARTHME

New member
אה ועוד משהו

שמתם לב מה היה הכינוי של ורוניקה כשהיא דיברה עם FROGGY? "Life's A Beach" והיה תמונה של חוף LOL

Sweet Misery

New member
לא כל כך. ../images/Emo9.gif

היא דווקא הזכירה לי מישהי אחרת, אני לא זוכרת מי אבל... והיא מדברת קצת כמו וילו מבאפי.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני חושבת שזו הילדה

מהסרט- אנדריי.. [כלב הים]..

למעלה