1x08

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif1x08../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif../images/Emo66.gif

כן, סוף סוף זה קורה, אחרי כל השאלות...אלונה טל ב"ורוניקה מארס"
תהנו ושרשרו את תגובותיכם על הפרק לכאן.

גם אני

היא שרה ממש יפה! ובכלל היתה מצוינת. וח"ח לCharmed Gal, על זה שהסקר כל הזמן מתחלף ולא נשאר אותו אחד שנים, כמו שזה בהרבה פורומים אחרים

Charmed Gal

New member
תודה רבה.../images/Emo9.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אבל הקרדיט לא מגיע לי, הוא מגיע לסידרה שמספקת לנו מספיק נושאים "לסקר" כל שבוע.

Sweet Misery

New member
הצבעתי לשנייה,

אבל לא בגלל אלונה. היא לא התבלטה באופן יוצא דופן, אבל היא הייתה טובה והיא שרה מקסים. פשוט הפרק לא היה הכי טוב שהיה בסדרה.

Adidush888

New member
וואי איזה פרק!!

אמאלה ה"רוצח" (שכחתי ת'שם שלו) הזה הפחיד אותי לגמרי!!!! איזה מטורף!! וואי זה בטוח עכשיו שהיא הבת של ג'ייק קיין נכון? וואי איזה פרק יפה!!!

גם אותי הוא הפחיד...!!!!

הוא ממש מפחיד הבן אדם הזה. ולפי דעתי הוא משקר. אני חושבת שאבא של ורוניקה זה הבלש. ולא גייק קיין. ורוניקה מספיק חכמה כדי לגלות את האמת בעצמה,ולא שמישהו אחר יגלה לה. אני לא יודעת אם אני צודקת אבל..זאת הדיעה שלי.

../images/Emo58.gif

היא תעשה בדיקה
אבל לא יהיה לה אומץ לראות את התוצאה, אז היא תגרוס את התשובה בגורס ניירות :)

איזה פרק!!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אחד הטובים!! אלונה טל שיחקה מעולה. לא היה שום רמז לישראליות
ואני אשמח לראות אותה בעוד פרקים
העלילה המשנית של קית' ואמא של וואלס הייתה נחמדה, אבל הקטע בכלא- וואו. קודם כל, השחקן הזה מעולה. הוא הפחיד אותי ברמות. קטע מצוין. וזה רק די מוכיח את מה שהבנו מקודם, שורוניקה היא הבת של ליאן וג'ק, לא? אז חייב להיות גם משהו עם דנקן! אין מצב שהם יהיו אחים! זה מעוות מדי! אני עדיין בהיי מהפרק. היה כ"כ טוב יאללה, שיעבור כבר שבוע

Charmed Gal

New member
אחלה פרק

היה נחמד מאד סוף סוף לגלות קצת יותר על וולס ועל המשפחה שלו. אמא שלו מוכרת לי מאיפשהו.
שוב לא זכינו לראות את וויבל וגם ג'ק בקושי היה, אבל האמת? לא הרגשתי כל כך בחסרונם. היה לי קצת מוזר בסוף הפרק הקטע שורוניקה דיברה עם דנקן והם כזה היו נורא מיודדים. זה קצת מוזר פתאום.
אלונה טל, שכל הזמן שאלו אותנו פה עליה, האמת - עד היום בחיים לא ראיתי אותה משחקת כי לא צפיתי בשניה אחת של הפיג'מות אז לא ממש הכרתי אותה או את כישרון המשחק שלה ודווקא הופתעתי לטובה. היא הייתה חביבה ביותר והקטע שירה שלה דווקא מצא חן בעייני!

דנקן בכלל מוזר.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

פרק אחד הוא שיא האדישות, שקט, ביישן, לא מחליף מילה עם ורוניקה ובפרק שאחרי זה הוא מוקף בחברים, מריץ בדיחות על בנות, צוחק עם ורוניקה וכולו מלא ביטחון... הלו, מה קרה לקווי דמות שלו?

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gifדוגרי.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

גם אני חשבתי על זה. זה ממש הזוי. זו ממש דמות שונה כל שבוע. זה לא טוב. :-\ למרות שאישית, העדפתי את דנקן של השבוע כי שהוא היה סגור הוא היה פשוט מפגר ומוזר.

האמא מוכרת לך מהסדרה פרופיילר

שמשודרת בערוץ שלוש בשידור חוזר ביום שישי ב-4 בערך בבוקר.שזה כבר שבת.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifוואי נכוןןןןןןןן

זאת אנג'ל!!! יוווווווו.... לקח לי נצח להזכר מאיפה היא מוכרת לייי פרופיילר רולז. [עונה ראשונה]

חחח כן!!../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

וחשבתי שאני המטורפת היחידה שזיהתה אותה

Sweet Misery

New member
האמת שמעולם לא ראיתי "תהילה" ../images/Emo9.gif

אבל אבא שלי ראה איתי את הפרק ואמר שנדמה לו שהיא משם אז בדקתי בשבילו.

למעלה