1x03.

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif1x03.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

הפרק השבועי בארץ. שם הפרק: Are You True? תקציר מאתר ה-WB: Frustrated by Lucas' (Chad Michael Murray) growing popularity at school, Nathan (James Lafferty) searches for Lucas' weak spot, and finds it in Haley (Bethany Joy Lenz). Meanwhile, Peyton (Hilarie Burton) is furious with Lucas for submitting her drawings to the local newspaper without her knowledge. תרגום חופשי: מתוסכל מהפופלריות הגוברת של לוקאס בבית ספר, ניית'ן מחפש את הנקודות הרגישות של לוקאס, ומוצא אותן בדמותה של היילי. בינתיים, פייטון רותחת מכעס על לוקאס שמסר את הציורים שלה לעיתון בלי ידיעתה. גלריית תמונות. תהנו.
אני אישית זוכר שאהבתי את הפרק הזה. הוא שיעשע אותי.
אהבתי את כל הדברים המניאקים שניית'ן עשה ללוקאס, במיוחד שהוא העיף אותו לשלולית.
אני אוהב מריבות אחים, זה מצחיק.

Aviad1987

New member
לא ראיתי את הסוף ../images/Emo10.gif

אני אראה את השידור חוזר מחר אבל פרק חמוד ביותר שונא את החוסר צדק הזה, אבל מה אפשר לעשות

ראיתם את הפרק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ייאיי הרג אותי הקטע עם 2 כדורי הכדורסל... חחח כשהוא היה ערום... איזה חמוודד.. אהבתי גם את הקטעים שלו עם ברוק, עם החזייה וה"תנוחה" זה היה מגניב...
איזה חמודים הם בתמונה

sweet fairy

New member
פיספסתי

את הפרק השבועי אתמול אז אני אראה אותו היום (בתקווה שאני לא אפספס עוד הפעם) בנוסף פיספסתי את הפרק הראשון אז מישהו יכול לספר לי מה קרה? התחלתי לראות את זה מהפרק השני.

הפרק.

וואי, איזה מסכן לוקאס היה בפרק של היום...... בחיי - אבל הוא יצא גבר על זה שהוא לא ויתר. מסכן, הם אשכרה אמללו לו את החיים. הכי עצבנה אותי אבל זה האמא של הטים הזה והחברות שלה, עלק "הבנים שלנו הם הטובים בסיפור הזה". לדעתי קארן לא הייתה צריכה להתנצל אלא לסיים את הסיפור הזה בצורה אחרת, כמו למשל ללכת לאחת הפגישות ולהראות להם מה זה! היילי נראית לי מה זה חמודה, גם רואים שהיא שחקנית טובה - המשחק שלה מצוין לטעמי. ואיך היא השאירה את הצמיד על היד שלה, איזו חמודה... וניית'ן היה תכלס מה זה מאמי איתה! אויייייייי איזו סדרה. והסוף לא היה משהו, כאילו לא חזק כמו פרק שעבר. ד"א שמתם לב שהפרק היה המשך רציף של הפרק הקודם? ענק

הפרק ה1...

טוב אני חדשה פה אז שלום!!!!! התחלתי לראות את הסדרה מהפרק ה2 אז מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה קרה??? מה היה??

למעלה