תקשיבו,

inbal287

New member
../images/Emo124.gifתקשיבו,

מת פה. וזה לא טוב. ואין סיבה לזה. בונג' היא להקה פעילה, שכרגע נמצאת בסיבוב הופעות וכמעט כל יום יש חדשות עליהם. שהפורום נפתח, חילקנו תפקידים והעלנו רעיונות לפינות. הרבה כאן לקחו על עצמם להיות אחראים לפינה כלשהי, אבל לא מתמידים [אם בכלל]. המנהלת היא לא היחידה שאחראית לפעילות בפורום, בשביל זה יש בו גולשים. אתם טוענים שאתם מעריצים של בונג', נכון? אז למה אתם כמעט לא מדברים עליהם? למה אין פה טופיקים שקשורים אליהם? חסר לכם משהו? אתם צריכים משהו? בשביל זה אני פה, בשביל לדאוג לכם ולגרום לכם להרגיש הכי בנוח ולתת לכם את הכלים המתאימים כדי שהפורום יהיה פעיל. זה לא יכול להיות חד צדדי, אני חייבת את שיתוף הפעולה שלכם.
אכפת לכם? אתם רוצים לשנות משהו? אתם מוזמנים להגיב כאן, כל תגובה תתקבל בברכה גם אם היא מבקרת אותי או משהו כזה.

keroit

New member
צודקת ../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

אם יש לכם פינה כלשהו או משהו שאין מי שינהל אותה, אני כאן
אני ממש לא טובה בלמצוא רעיונות וכאלו

inbal287

New member
יש רשימה של פינות שאנשים שכחו

מהן קצת... למשל: החוליה החלשה [של השירים, לא של התמונות] שיר השבוע [שאני לא סגורה אם אתי עדיין עושה] שאלון שבועי הכר את הפורום מצעד שיר עפ"י הפורום [שאני לא סגורה אם שני עדיין עושה] ניתוח שיר שרשור חיובי [שאני לא סגורה אם שני עדיין עושה] בבקשה, הנה יש פה מספיק פינות... פשוט תבחרי אחת ותבחרי יום ותודיעי לי.

Eti No Name

New member
ואי אני ממש מצטערת! ../images/Emo14.gif

בקושי יש לי זמן לקרוא פה.
אם מישי רוצה לעשות במקומי אני אשמח, כי אני ממלא לא פותחת כל שבוע.

keroit

New member
"הכר את הפורום"../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo109.gif

אשמח לקחת את זה על עצמי
אני אוכל לשים בימי חמישי/שישי (אני לא רוצה להתחייב להיום אחד כדי שלא יצא מצב לא נעים...)

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אני רוצה חוליה חלשה!

בשירים
אבל נראה לי שאתחיל מSWW..

corala

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo31.gif

מאוד פעיל פה. יש פה פינות שבועיות, דיונים, אוףטופיקים, שרשורים שהתקפלו, מאמרים, כתבות,ומשחקים ככה שהפורום שלנו בהחלט פעיל ~^^. אולי הוא פחות פעיל מאחרים, אבל זה קשור למס' התגובות שהאנשים בפורום הזה מגיבים לכל כתום.

inbal287

New member
"מאוד פעיל פה"?../images/Emo122.gif

"פעיל" זה לא שיש בעמוד הראשון שרשורים מלפני שבוע. "פעיל", זה לא שלכל שרשור יש ארבע-חמש תגובות. "פעיל", זה לא שרוב השרשורים הם
ואין כמעט דברים שקשורים ישירות ללהקה. רוצה לראות פורום פעיל? לכי לפורום השני שלי, לכי לפורום MTV.. אלה פורומים פעילים. ועד שמישהו שם פה כבר משהו שאשכרה קשור לבונג', מספר התגובות שהוא מקבל הוא מעליב ביותר או שמסתכם ב"תודה רבה" בלי פירוט, בלי ניסיון לפתוח דיון כלשהו או משהו. אני לא חושבת שככה פורום צריך להראות, אבל אם את חושבת ככה... מה כבר אני יכולה לעשות?

corala

New member
../images/Emo103.gif ככה;

פעיל פה מבחינת כתומים של אנשים. כי האנשים בפורום כן משקיעים וכן מנסים, אבל, התגובות דיי מצומצמות. אני לא חושבת שאפשר לעשות אם זה משהו, כי כל אחד מגיב ברמת התדירות שלו, ז"א עד כמה שהוא יכול/רוצה.

inbal287

New member
"כתומים"../images/Emo6.gif...

ומותק, כתום חדש ביומיים זה לא נקרא פעיל
...

corala

New member
../images/Emo103.gif נמ... יש שם יותר אנשים~

ויותר היפראקטיבים~ ;;

inbal287

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!

corala

New member
../images/Emo103.gif אני רגילה לדבר ככה XD

נו, ככה כולם מדברים~
זה אתם מנותקים אומשו ._. ~שורקת~ ~בורחת~ O:

inbal287

New member
חח.. רק את מדברת ככה../images/Emo3.gif

אבל נעזוב את זה
זה חמוד

למעלה