תקשיבו,

טוב אמ...

בסה"כ אנחנו לא פורום נטול אנשים. יש פה הרבה אנשים, אבל הם לא כותבים בקביעות. אני מנסה לכתוב כמה שיותר... אני חושבת שאנחנו צריכים (יש פה גם בנים, נכון?
) לגבש את הפורום קצת. כשפורום מגובש - הוא פעיל. (קחי דוגמא מהפורום השני שאת מנהלת או מפורום בקסטריט בויז או MTV אפילו.) וצריך לעשות משהו כדי לפרסם אותנו קצת ^^. נגיד המשפט בחתימה זה רעיון מעולה.. אבל לא מספיק.

inbal287

New member
נו יפה,

אז מדי פעם, שימו שאלון או משו. היה את "הכר את הפורום", אבל דני כבר לא כותבת פה אז זה הלך [ומישהו רוצה לחדש את זה?]. הפורום לא יתגבש מעצמו, צריך שיתוף פעולה... על זה אני מדברת. אין לי ים של רעיונות בראש לפעילויות... אז תעזרו לי עם זה.

neurotica

New member
מה זה "הכר את הפורום"?

קצת מידע ואולי אני אקח את זה על עצמי.

msh196

New member
טוב אולי לא ממש

חי פה אבל לא מת אני כמעט כל יום פה כמו כן הוספתי השבוע מלא תמונות בגלריות אני המשיך בסוף שבוע כי יש לי עבודה להגיש מחר כמו כן יש לי תחרות טריוויה על בון ג'ובי כך שהספתי מלא שאלות אני עדיין עובדת על זה כנראה אני אתחיל בשבת או ראשון ואפשר לפרסם את זה בפורומים אחרים שישתתפו

inbal287

New member
הו, הנה למשל דברים כאלה

אם יש לך רעיון כזה, הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות זה לפנות אליי. אני יכולה לדאוג שזה יפורסם בהודעה הגורפת של תפוז ואולי לארגן פרסים. מבינה? זה מרגיש כאילו יש איזה נתק ביני לבין הגולשים. למשל את, שבאמת משקיעה [וכל הכבוד לך על זה
] ויש לך רעיונות כאלה, תפני אליי. קודם כל, אני אוהבת לדעת מה קורה בפורום שלי, מה אנשים מתכננים וגם לפעמים אני יכולה לעזור ברעיון ולייעל אותו. *שולחת לך מסר בקשר לטריוויה*

למעלה