תמיכה...

../images/Emo124.gif תמיכה...

כל אלו ששלחו לי הודעות אישיות... לא מדובר על דיון וזהו. מדובר על יום שלם שאולי בסוף יגיע הדיון. ועוד משהו. לא ניתן לבחור מראש בין הרקדן לפסיכי. לשם המבדק יש לשהות עם שניהם כמובן בימים נפרדים (לזאת ששאלה..) וכמובן שמדובר לר רק על דיון. מדובר על יום שלם ... ועוד נקודה. לכל המתנדבים...מיותר.. אז מה ביקשתי? נשים שאכפת להם מהשאלות המעמיקות שעולות פה ורוצות תשובה... אז קדימה עשר נשים לדיון דניאל

רגע רגע רגע...

איזה מן מדגם זה? למה לגברים אין ייצוג בקבוצת הניסוי? נא לחפש גם 10 מועמדים.
זו שבעיקר שואלת

מובן וברור

אני דניאל מתנדב למדגם ומקווה שרבים אחרים יבואו אחרי. דניאל למען הפורום ולגילוי האמת.

russo1

New member
בתור קבוצת ביקורת

תוכלי להשתמש בויברטור לא מי יודע מה מוסיקלי לא כל כך יודע לרקוד ובכל זאת עושה את העבודה

Amir33

New member
10 נשים??

אתה חושב ש 10 נשים יתנו לך סטטיסטקה נכונה ??? אני חושב יותר על 10 נשים מכל אזור. הרי אנו לא רוצים לתת מדע שגוי!!! AMIR FOR CORRECT SCIENCE

neuron

New member
אכן...

...דרוש מדגם מייצג של כלל אוכלוסיית הנשים- גילאי 12 עד 65, מכל מוצא אתני. ישר כוח דן וארז!!!

viviti

New member
אם כבר........

אז רצוי לקחת כמה רקדנים וכמה שאינם רקדנים..... בגילאים שונים ממוצא שונה...... שני גברים ... זה לא מספיק...... וכמובן יש צורך לבחור מספר מקומות שונים... אולי המקום גם הוא משפיע..... ויויטי שמוחה על השימוש בגיל 12 אפילו בצחוק...... מוחה קשות......

Amir33

New member
אני מתפלא!!

את חושבת ששני גברים יוכלו לספק כמות אדירה של נשים?? הרי צריך כמה שנות אדם שלא לדבר על חשק!!!

neuron

New member
עוד לא התחלתם בניסוי...

...וכבר אתה צריך תמיכה. מה יהיה אחרי עשר נשים?!

פלסטיק

New member
שני דברים....

1. מי אחראי להזמין ניידת של נט"ן? לחידוש רשיון צלילה בגיל 36 נדרש כבר א.ק.ג. אז אני מניח שמתנדבנו היקרים קבר בקבוצת סיכון (דרך אגב כל הכבוד על ההקרבה למען המדע). 2. ולהיא שהציעה לתרום את הגברים מהפורום הזה...אני חושב שיש פורום אחר שישמחו להשתתף (והם גם רקדנים טובים יותר)

נראה שלא הסברתי עצמי כראוי...

הסקר אמור לשפוך לנו אור על הסוגיה האם סקס עם רקדנים דגולים טוב יותר מסקס עם רקדנים גרועים. את הקבוצה הראשונה ייצג דניאל ואת השניה ארז36 לשיטתי, השניים הנ"ל צריכים להוכיח כישוריהם לא רק עם נשים, אלא גם עם גברים (וזאת על מנת שקבוצת הניסוי תהווה מדגם נאמן ומייצג). לפיכך ביקשתי לגייס גם 10 גברים לקבוצת הניסוי. עקב מיעוט הגברים בפורום ניתן לפנות לפורומים אחרים לצורך גיוס מתנדבים. משוכנעת שימצאו!!! אגב, רוסו, בהיותי קשת הבנה ידועה, לא הצלחתי להבין את רעיון קבוצת הבקרה. נסה להסביר לי שוב, טוב?
זו שבעיקר שואלת

russo1

New member
כנראה שאני הוא קשה ההבנה

חשבתי לתומי שאת עומדת על זכותך לבדוק את העניין עם 10 גברים ולכן לטובת הדיוק המדעי הצעתי לך קבוצת ביקורת

ארזזז36

New member
אתה רואה דניאל איך הפכתי לרקדן גרוע

בהנף מקלדת.. כבר זותי מקלקלת לנו את הניסוי:)

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סל...

בילבלתי את היוצרות... קבל נא התנצלותי אזזז36
זו שבעיקר שואלת

viviti

New member
לזה אתה צריך תמיכה?

אני צריכה תמיכה ...... דחוף....... יש לי ציפור מפוזרת במטבח........ החתולה שבעה לפני שנגמרה הציפור......

מתכון למרק ציפור

קחי את הכנף במרינדה במקרר בלילה למחרת .... או בעזרת שקית להרים את חלקים המפוזרים - ולפח. אח"כ לשתוף (רצוי עם חומר חיטוי).. פתרתי? עכשיו את מתנדבת? דניאל

למעלה