תמיכה...

viviti

New member
../images/Emo13.gif

אני צריכה לבדוק בלו"ז העמוס שלי
פחחחחחחח

Amir33

New member
מי קבע 10 נשים?????

אולי 100 אולי 1000 אולי 10000 אולי .. וכו´ ... ואולי רק אחת זה יותר מדי ????

פלסטיק

New member
האם הומואים נהנים יותר?

הרי ידוע שהם רוקדים הרבה יותר טוב מסטרייטים אם התשובה היא כן, אז בנות כנראה שיש פה מקרה קיצוני של צחוק הגורל

russo1

New member
נהנים יותר ממי

יותר מן הנשים? אולי, למרות שמלבד הריקוד קיים גם עניין הציוד ובכל זאת להומו חסר דגדגן כדי להנות עד הסוף מן הריקוד. יותר מן הגברים הסטרייטים? בודאי שלא שהרי השאלה היא לא אם ההומואים רוקדים טוב יותר מסטרייטים אלא אם הם רוקדים טוב יותר מבחורות. אם הפרטנרית שלך היא רקדנית טובה זכית היא אולי אכלה אותה אבל אתה זכית ובגדול.

אתה מוכן להירגע????????.

מה הבורדל הזה שפתחת לנו כאן???
שיו. איפ´שר להעלות דיון בלי שישר הסרדין הזה מנסה לשחות לנו מתחת לחצאית.. פסי <שלא לובשת חצאיות..>

russo1

New member
הוא לא מנסה לשחות מתחת לחצאית

הוא דוקא עומד לו בחלק הצר של הנהר ומחכה שכולכן תשחו אליו

מייקי69

New member
שמישו יגיד לי מה המטרה????

מהי מטרת הניסוי??? צריכה להיות מטרה לכל ניסוי. מה? מה? מה יצא לי מזה שאני אדע מי מזיין יותר טוב??? (נעזוב זה שאני כבר יודעת מי מזיין הכי טוב ואני גם יודעת את מספר הטלפון שלו.) נו, אז.... אה.... אני בעצם צריכה להבין מי מבין דניאל וארז מזיין יותר טוב? הממממ..... אני חושבת שגם את זה אני כבר יודעת (פחחחחח תתיבשו לכם מאיפה אני יודעת. נו, נו.....) ובכלל, מי אמר שזה הכי מעניין בעולם? אותי דווקא מעניינים דברים אחרים. מעניין אותי דווקא לרקוד עם ארז - ואת זה גם עשינו והיה כייף לאללה. עם דניאל הייתי רוצה להעביר ערב על הבר - לתקוע עיניים ולחסל סיגריות. להזדיין דווקא בא לי נורא עם ההוא - שיש לי את מספר הטלפון שלו, אבל שבחיים אני לא אתקשר אליו יותר. ואני עדיין מחפשת פרטנר הולם לארוחת שרימפסים, עם ליקוק אצבעות וצחוקים ויין ובדיחות. אפשרי גם פרטנרית, האמת. אז מה זה הניסוי הזה? לשם מה הוא נועד? למה א-נ-י צריכה אותו? דניאל.... אתה בטוח שאתה רוצה לעבור את כל 10 הבנות מפה? בטוח? כאילו.... בטוח בטוח?????

russo1

New member
ראש לעסקים

פשוט אין לך את זה את יודעת מה יכול לעשות מחקר כזה אם רק יוצאות התוצאות הנכונות אני מיד מקים רשת בתי ספר לריקוד הלאה כל הקליניקות רשת ריקוד מושחת תפתור את כל בעיותיך ותהפוך אותך למאהב/ת המושלם/ת את יודעת כמה מרשרשים אני יכול להרוויח כך? זה בוחטה לא זה סטפה לא זה בוחטה לא זה סטפה יאללה די!!

השרימפסים-הכי הדליקו אותי והיין

אבל בנתיים אני תוהה ומהרהרת הרהור של קפה,עם הרבה קפאין. מה זה מי מזיין יותר טוב? קודם כל מעצבן אותי, למרות הקופאין המינוח "מזיין יותר טוב" יעני-זה בכלל ג´וב של גבר. ובכלל המינוח הזה אי אפשר לעשות אותו בשורש התפעל-כלומר להזדיין? כי אחרת "הוא" מיסכן, מזיין כל הזמן, והיא בתפקיד פלטת שיש במטבח. בכלל המילים של לזיין ולדפוק, לתקוע, מה עוד יש שם? הן מעידות על כל כך מעט סימפטיה למעשי אהבים. ואני לא מדברת על סמנטיקה מילולית אלא על העמדה הבסיסית שמאחורי המילים. נ.ב. "אין סודות בחברה"-תגלי כבר ,נו,אל תהיי כזו

מייקי69

New member
טוב, נו, תורמת סוד קטן

המממממ..... לא בטוחה שאת הסוד שרצית, אבל מה ´כפת לך? סוד זה סוד. אז.... שנים על גבי שנים - עשיתי אהבה. לא בטוחה מה אחרים עשו שם איתי. אני - עשיתי אהבה. אחרי שנים התחלתי להזדיין, לזיין, להיות מזויינת וכל הטייה שתחפצי בה. האמת? יותר עדיף. בשבילי ה"מילה" האיומה הזאת לא מבטלת את הרגש שבמעשה. אלא רק מוסיפה לו ... הנאה ! ובכלל לא משנה מי המזיין. הוא או אני. אני או הוא. ה"מילה" לא עושה את האקט. ממש לא. היא רק גורמת לאמא שלי להתהפך קצת. היא שחינכה אותי לא "לעשות את זה" בלי להרגיש. איפה היא היום שאני יגיד לה: אמא, למה לא אמרת לי "לא לעשות את זה" בלי ל-ה-נ-ו-ת !!!!

כי האמהות היו כאלו ששכבו במיטה

בתנוחה הפנסיונרית הידועה וידעו כבר להגיד לא לעשות "את זה" בלי לאהוב. כי האמהות של האמהות שלהן שכבו במיטה בתנוחה הפנסיונרית הידועה+מרפקים ויידעו כבר להגיד לאמהות לעשות "את זה" אם מוכרחים ממש, ולטובת המדינה. והאמהות של האמהות של האמהות שלהן אמרו ש"על זה" לא מדברים בכלל. תהליך אבולוציה מתקדם. את יכולה לנחש מה יקרה עם הבת של הבן שלך? אגב, אני בכלל לא התייחסתי לעניין הרגשי,אלא לחד צדדיות המילולית בהטיית הפועל(אחותו חוזרת לשיעורי דקדוק לדקה)

אני זוכר כילד, שלפעמים כתבו בעיתון

שבית דין רבני פסק על שלום בית, במסגרתו האשה חייבת לשכב עם בעלה פעם ב... אני מנחש שלא היתה שם אהבה וגם לא זיון. רק תשמיש.

מייקי69

New member
פעם ראשונה בחיים

ראשונה בחיים פעם ראשונה ראשונה פעם הכי ראשונה בחיים-יים-יים שמישהו רוצה לטרוף אותי.... כי אני ש-פ-ו-י-ה !!!!!! איך אומרת דינה שאומרת מייקי?............. אני ברצפה!!!!!!

../images/Emo124.gif תוצאות הפרויקט

להלן רשימות המסקנות 1) אין קשר בין ריקוד לדיון. 2) אין קשר בין דיון לסקרים. 3) נמצא שיש יותר מתנדבים ממתנדבות. 4) לזאת ששואלת ושואלת - ארז ואני לא מוכנים ביחד. נקודה. 5) מייקי רוצה לרקוד, לתקוע עיניים ולהתדיין בלי סוף. לבריאות. 6) הקהל בחר לדבר ולזיין את המוח על זיונים. 7) נמצא שהשפן מזיין הכי טוב. אם פסי מעלה שאלה על הקשר, מתאם, בין ריקוד לסקס האם זאת לא השאלה מי מזיין יותר טוב? וכנראה שהשפן. דניאל מסכם ומנסה להבין איך תוקעים עיניים...למייקי..

../images/Emo124.gif תוצאה נוספת

אחרי קריאת הודעות הגברים. רוסו נבחר כמחליף ירקרק ושלוםלום. רוסו בוא רגע... תתקרב אמרתי.... תסתכל לי בלבן של העיניים.. מה אתה רואה?.... תסתכל טוב.... יופי, אז קדימה, תחזור לעבודה..<אתה עובד?>... ותפסיק לזיין את המוח. דניאל

עיניים

New member
../images/Emo141.gif עיניים???

אין לך תחליף טוב יותר מאשר להשתמש בי??? ובכלל, תמיד כשאני כבר מגיעה למחשב, הדיונים מגיעים לקיצם,,,, אז קשה לעקוב אחר כל התגובות, והדיעות, ובכל זאת - יש גם לי משהו לומר על הקשר שבין ריקוד וסקס. ריקוד - זה תנועה, שפת גוף. בריקוד, גם כשהוא מתבצע ע"י זוג שאין בינהם קשר רומנטי - עוברים זרמים, יש תנועה, ישנה התאמה בין אם בצעדים, ובין אם בתנועות הגוף. כשרוקדים - יש מן אירוטיקה באוויר, וככל שהגבר יודע טוב יותר להתנועע, להוביל, להתאים את צעדיו לצעדי האשה, ככל שהוא קשוב יותר לזרימה והנטיה של הגוף שהוא אוחז בין ידיו - כך יש סיכוי רב יותר שיהיה טוב יותר במיטה,,,,, ועכשיו רק תשאל את עצמך - מדוע לא שאלה פסי על הקשר, או המתאם, שבין האבקות חופשית - לסקס,,,,, ואגב - "סקס" אינו בהכרח רק האקט של החדירה (מה שנקרא בפיך - "זיון"). "סקס טוב" זה כל ה"מסביב", כולל התנועה,,,, ובוא נגיד שאם אתה יודע לעשות סקס טוב - סביר להניח שתהיה גם רקדן מעולה

אטיוד5

Active member
משחק מילים נחמד

מאיין לך שהוא רק דן? אולי הוא שוחה לא רע בתור דג?

למעלה