תחרות דוליז!!!

אין לי כוח להגיב על דוליז../images/Emo15.gif

אבל את שירשרת-ומגיע לך! הדוליז ממש יפות! אבל אני מציעה לך לשנות את שילובי הצבעים של העיניים והאיפור מעליהן,הם לא ממש מצאו חן בעיניי.. העיניים הצהובות,מזכירות חתול,ועם האיפור האדום.. זה פשוט קיצוני מדי
ו..זה הכל.. נראה לי..

שחררי את הבאג! הוא שלי! (בבקשה)

ואני דווקא אוהבת את האיפור והעיניים ככה. אבל אני אנסה גם איך שאת אמרת...

הא.. הנה הודעה שצריכה להספיק ../images/Emo15.gif

תלחצי כאן זה יוביל אותך לאחד העמודים הקודמים של הפורום,לכי כמה הודעות למטה ותראי הודעה של אודין נראה לי שאומרת שכל אחת תכתוב איזה אייקון שלה כדי שנדע..

בקשר לאייקונים ולשירשורים... ../images/Emo15.gif

זאת היתה תגובה להודעה של שלומית.. אז זו לא תגובה אישית לפיבי תראי,לי אין בעיה שישתמשו באייקון שלי השתמשתי ב
ואז פיבי הגיעה,ותמצאי הודעה אחת שאמרתי לה לא להשתמש בו,או התלוננתי על זה בכלל. לא תמצאי אחת כזאת. כי לא אכפת לי,ואין לי בעיה להתחלק. אבל בקשר לשרשור.. תראי,אם כל פעם שמישהי (כבר צריך לכתוב מישהו?) רוצה להראות לנו דוליז שלה,תכתוב הודעה חדשה ותחשוב שבגלל זה יענו לה,ואם באמת יענו לה,אז הפורום יתמלא בשירשורים כאלה:
הודעה חדשה
תגובה ללא תוכן
תראו את הדוליז החדשה שלי
יפה!
איזה י-ו-פ-י!
מקסים
מהמם
איזה כישרונית!
לא,את כשרונית!
לא,את יותר!
יפה מאוד
דורש שיפור
חמוד
נחמד...
אהבתי!
א-ה-ב-ת-י
אהבתי גם
וזה עוד נמשך ונמשך... אז תרשי לי לציין,שאם הייתי באה בתור חדשה כאן לפורום,ורואה את העמוד הראשון וכל ההודעות בו הן כאלה,הייתי יוצאת מהפורום עוד לפני שהייתי כותבת,ולא חוזרת בחיים
אז.. למה לא לשרשר? זה עולה כסף? זה מעייף יותר? צריך ללחוץ פעם אחת יותר על העכבר? גט ריל
די כבר לבכות שאנחנו משתלטות,אולי זה נכון אבל בלי ההשתלטות שלנו הפורום יהיה יבש,משעמם,יבש,נידח,יבש,מרתיע מדוליז וכבר הזכרתי יבש ומשעמם? אני לא אומרת לך את זה בטון כועס,אני מבקשת ממך ומכל מי שלא משרשר... בבקשה.. תעזרו לנו להפוך את הפורום שבו אנחנו נמצאים, וגם אתם למקום מעניין יותר! וזה לא כזה קשה! ורק אנחנו,כולנו,גם את ואת ואת ואתה,נרוויח מזה. כבר כל כך קשה לעשות דברים נחמדים היום
...
.

תדעי שאני למשל שאני רואה שרשור אז../images/Emo95.gif

אין לי כוח לקרוא את כל התגובות שכתבו.... וזה חבל... אני מאמינה שלעוד זה קורה... ובבקשה בבקשה אל תשתלטו על הפורום כי ככה פחות כיף כי אתן כאילו מחליטות מי יהיה חלק ומי לא כי אני למשל פה כבר חודש בערך ועדיין לא הצלחתי להשתלב רק בגלל כאלה דברים!!

../images/Emo95.gifסתאומרת=

אתן כאילו לא מגיבות על ההודעות שלי בכלל!! למשל לכולן אתן מגיבות ורק לי... לא! אתן כמו מועדון סגור שיש בו סלקטור! וכולן פה חברות ומכירות אחת את השנייה ואני לא מכירה פה אף אחד כי גם אף אחת לא שמה עלי פה!!!

תראי,אני יחסית חדשה כאן..

כאילו,נראה לי שאני כאן איזה שבוע-שבועיים.. לא יודעת,אבל ממש לא הרבה זמן. וכשבאתי,לא הכרתי פה אף אחת וגם עכשיו אני לא מכירה כמעט,אבל אני כבר יודעת מי וותיקה ומי חדשה ומי משתמשת באיזה אייקון וכל זה.. ואם אף אחת לא שמה עלייך,אז איך זה שאני עכשיו כותבת לך? לפחות כאן בפורום,יחס גורר יחס. רוצה יחס? עד כמה שזה נשמע לא הגיוני,תשרשרי. תגיבי. ותאמיני לי שיאהבו אותך הרבה יותר.
.

Diva Star

New member
Tink got a point

תראי... את באה הנה ואת עשית כאן הודעה חדשה עם כל האייקונים גם אלו שכביכול תפוסים בכוונה כדי לעצבן וכדי להוכיח שאת לא שואלת אף אחת מה לעשות! מה ציפית שנבוא ונגיד וואי איזו חמודה את! את פותחת הודעה חדשה בכוונה ~רק בשבילנו~ ועוד משתמשת בכל האייקונים שלנו! איזה מאמי! שתינו יודעות שזה לא היה קורה וגם לא יקרה... אם את רוצה שיהיו נחמדים אלייך את צריכה להיות נחמדה אל אחרים... גם כשטינק רק באה אנה היא לא שרשרה... ~תקני אותי אם אני טועה~ אבל היא למדה לשרשר והיום ~אוי אני כל כך גאה~ היא צועקת על כולם שישרשרו!! אניוואי לי אישית אין שום בעיה איתך רק אל תצפי שיתייחסו אלייך ויאהבו אותך אם את עושה דווקא... ~מגילה או לא מגילה?!~

ההודעה הראשונה שלי...

הייתה תגובה לאיזשהו שירשור,כתבתי קצת על עצמי וכתבת לי שאני מזכירה לי אותך,ואז הגבתי לך ואז אמרת שיש אנשים שיודעים לשרשר.. נראה לי.. אבל-זה לא משנה
ואני מסכימה איתך,זה שהיא באה ובכוונה להראות שהיא לא שמה על האייקונים שאנחנו משתמשות בהם זו לא התחלה ממש טובה.. אבל העניין הוא לא לא לעשות את זה,אלא לא לחזור על זה! אפשר להתחיל בלי לשרשר,ולהשתנות! ואם התחלת רע,אבל עכשיו תתחילי לשרשר וקצת להוריד לחץ בעניין האייקונים תראי שיהיה לך הרבה יותר כיף כאן כי לשתינו אין בעיות איתך ובטח גם לאחרים..

ChocolateGirl

New member
אני...

תמיד שולחת תגובות על דולי יפה...
החלפתי אייקון כדי שלא יכעסו עלי אפילו שרציתי את ה
אני (חושבת) מתנהגת די יפה לכולם... ובכל זאת בקושי שמים עלי... נ
עה נ.ב. אני מנצלת הודעה זאת כדי להראות דולי שלי... תגיבו בבקשה....

Diva Star

New member
אני בעיקרון...

קוראת את כל ההודעות ולא רק כדי שזה יהיה מסומן בוי.. אבל אתן לא באמת מצפות שאני יגיב על כל ההודעות נכון
אני מגיבה על מה שבא לי....
הדולי שלך ממש יפה

ChocolateGirl

New member
תודה...

אבל זאת הפעם הראשונה שאת אומרת אלי משהו
לא משנה את נישמעת מאוד נחמדה גם בשביל אחת שרק מסתכלת מהצד... נ
עה

למעלה