תושבי ונקובר!

alon114

New member
../images/Emo124.gif תושבי ונקובר!

ראיתם היום את התוספת הלבנה בראשי ההרים בצפון ונקובר? לפחות מלמטה, מסלולי הסקי של הר גראוז נראים מוכנים!!!

drz400e

New member
../images/Emo186.gifאני בדרך!!!../images/Emo113.gif

השנה...השנה אנחנו נפגשים שם אצלכם. נשבע שבועת צופה!

alon114

New member
דרך אגב

בגלל היוקרה היחסית של המקום (אולימפיאדה וכו') מחירי הגלישה עולים לצערי. מי שלא קנה סקי פס עד שבוע שעבר, לפחות בהרי צפון ונקובר, יצטרך לשלם מחירים גבוהים בהרבה. ולסטודנטים התפרנים בינינו... אולי נרשה לעצמנו חתול שלג..
.

Maple Leaf

New member
ובינתיים בחוף המזרחי

טמפרטורות מעל לאפס, אין זכר לשלג בינתיים. רוב אתרי הסקי באונטריו מתוכננים להיפתח ביום שישי הבא, 28 לנובמבר אבל זה כמובן מותנה במזג האויר - אז קצת סבלנות. נקודת אור - בוורמונט כבר ירדו 15 אינץ' שלג ובקויבק השכנה העונה נפתחת כבר ביום שישי הקרוב.

drz400e

New member
אבל קילינגטון כבר פתחו

כמו כל שנה קילינגטון ורמונט חייבים להיות האתר הראשון בחוף המזרחי שפותח, ולכן הם משקיעים המום בשלג מלאכותי.בכל אופן, כבר יש אתר פתוח בחוף המזרחי!

noa0912

New member
אלון

למרות שאני תקועה בצד המאפן יותר של קנדה, הייתי רוצה לשאול אותך על מחירים... כמה עולה סקי פס עונתי לוויסטלר? כמה לשבוע? כמה עולה ליום? הבנתי שוויסטלר בכמה רמות מעל שאר האתרים באיזור, זה נכון??? עשית סקי במקומות אחרים? תודה נועה

weinnir

New member
סקי במערב קנדה

אויש, כתבתי כאן איזו תגובה של עמוד וחצי, והכל נמחק! לכן אני רק אתמצת את מה שרציתי לומר: וויסטלר הוא אתר נפלא, אבל לא צריך להנעל על האתרים המפורסמים - אתרים רבים במרכז בריטיש קולומביה מהווים תחליף זול, ואף יותר מאתגר. so in a nutshell, here's a small list of some of the greatest ski resorts in BC and Alberta Marmot Basin (Jasper, AB) Lake Louise (Banff, AB) Sunshine Village (Banff, AB) Norquay, Red Mountain, Whitewater, Big White, Kicking Horse, Fernie, and lots lots more אבל בכל אלו הייתי, והם נפלאים! (כמובן שגם וויסטלר נפלא, בכל אופן צירפתי טבלת מחירים)

Call911

New member
מעניין במיוחד Sunshine Village

נראה לי גם הכי זול (טיסה לקלגרי עולה בערך חצי מטיסה לונקובר).. Drop של 1070 מטר ומעל 10 מטר שלג בשנה.. WOW !
כרגע יש שם בסיס של 60 ס"מ שלג טבעי, מתוך זה 25 ס"מ ביממה האחרונה - יש יותר טוב מזה?

רשף כשף

New member
בקלגרי

יש חברת נסיעות ישראלית בעלת החברה- יפה דטנר. קוראים להם Sunworld tours, והמחירים שלהם מאוד זולים במיוחד לגיחות לעיירות הסקי באזור- באנף ולייק לואיז שהוזכרו בשרשור. אשמח לתת פרטים לגביהם במסרים אישיים.

Call911

New member
תודה, אבל אין שום זכר

לקלגרי בלינק, רק למזרח התיכון.

רשף כשף

New member
נכון, צודק

בכל מקרה שווה ליצור איתם קשר כי כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, הם זולים במיוחד! ולמרות שלא כתוב, הם בכל זאת מתעסקים גם עם קנדה בדילים שלהם.

noa0912

New member
וגם המחירים, לא כל כך נוראים...!

כאן, באתרים ממש גרועים, משלמים לא הרבה פחות מזה... שווה! נראה לי שאני אבוא לאיזה חופשונת בסוף קריסטמס! ושוב, תודה רבה!

alon114

New member
דרך אגב

יש לי רושם שבוויסלר אתה משלם יותר רק בגלל השם "וויסלר", בעוד שבאתרי סקי אחרים לא פחות טובים אתה מוצא מחירים יותר סבירים. ובאותו עניין, גם סייפרס וסימור בונקובר אוטוטו מוכנים לגלישה. המסלול הדרומי של סייפרס כבר מכוסה, ובתחזית יש עוד שלג! עכשיו כל מה שאני צריך זה זמן להנות מכל אלו.... אה כן, וכסף

alon114

New member
נראה לי שניר הוא המומחה פה

אני יותר פותר בעיות בפיזיקה על גולשי סקי וחיכוך עם השלג ותאוצה וגרביטציה והתנגדות אויר , מאשר בודק אותן באופן מעשי. חיי סטודנט להנדסה!

weinnir

New member
סקי למתחילים

הו הו, אמנם נכונה השמועה, אבל השנה לצערי הרב, זמן לא נמצא בין המותרויות שלי - לכן סקי שבועי כמו בשנים שעברות לא עומד על הפרק השנה
אבל, כמו שהבטחתי לדודו, אני כן אכתוב בפירוט על מספר אתרים (יותר, אבל בעיקר, פחות מוכרים) באלברטה ובי סי. יום שבת נראה תאריך טוב. עד אז...

למעלה