תגיבו!

chen010189

New member
../images/Emo124.gif תגיבו!

[כי זו תהיה פעם שלישית שאני פותחת נושא והוא עובר לדף השני בלי שליש תגובה
] עכשיו זה לא לעניין, כי יש מפגש וגם ככה לוקח זמן לארגן (מנסיון) כשהייתי בפורום השמינייה[זה יפה
, הכי מצחיק שדווקא בעונה שהשתתפתי בה נמאס לי לראות את זה והפסקתי] אירגנתי פיקניק היו קטעים ש...היה קשה בטירוף, כמעט הרמתי ידיים אבל בסוף זה קרה. כמובן גם באותו היום דברים התפקששו והיו כאלה ששכחו להביא דברים והיה צריך לקנות וכו' אבל לא לעניין
שאלתי היא ידידיי-הלא-מוכרים-כי-אני-מבריזה-ממפגשים אם בא לכם לארגן במהלך החודשיים הקרובים (עם התחשבות סופר מוחלטת במתגייסים) פיקניק. בפורום השמינייה אחרי הצעה של 5 מקומות, פתיחת שרשורי ויכוחים, ריבים (קורה, אבל אתם תעברו אותם יפה) והצבעות הוחלט על פארק הירקון. דווקא Nice שם. (הפעם בואו ניקח בחשבון שמהקיץ הקודם עד הקיץ הזה הרחבתם את חור האוזון עד כדי כך שאני מוצאת את עצמי מתקלחת לפחות 3 פעמים ביום, מקללת את השמש ובוכה שאמא ויתרה על מזגן כשהגענו לדירה הזאת) קיצקץ... אני לא הולכת לארגן את זה לבד אם תחליטו שבא לכם. כי רציני, זה מעצבן. התנאי לקיום פיקניק - אחריות וביצוע! אם יש פה את שני אלה (בעצם, אם בחרתם לדבב, אני נטולת ספק שיש) אז אולי נצליח לגרום לפיקניק שלנו להיערך גם יותר מ10 דקות (מה שקרה בפורום השמינייה כתוצאה מאנשים ששכחו להביא מוצרים, וכולי. מצאנו את עצמינו מתפצלים, חלק למפגש אחר בעזריאלי וחלק יושבים על הדשא וסופרים זבובים) תזכרו שזה גם מפגש בעצם, זה יכול להיות במקום המפגש הבא והרגיל בעזריאלי שיתקיים בטח מאוחר יותר הקיץ. מיותר להתחיל להזיז עניינים עכשיו, יש לכם כבר מפגש בשישי. אבל זה היה חשוב לדעת כבר עכשיו אם אנשים פה בקטע, כי הארגון לוקח זמן. מנסיון בארגון פיקניק צריך לפחות שבועיים מראש במקרה הטוב לארגן בעיקר כי הארגון נעשה על גבי הפורום והאנשים מפוזרים בערים שונות, שלא כמו לארגן פיקניק בין המשפוחה או החברים הטובים שגרים 2 מטר מהבית שלכם והאירגון יכול להתבצע תוך כמה ימים. דרך אגב, אני מהמתחשבים בארנקים, ויצא שגם בפורום ההוא כל אחד קנה 2-3 מוצרים (למשל: חבילת פיתות, בקבוק שתיה, חטיף. לא מדובר פה על הוצאות היסטריות) בכל אופן, אחרי הדוואח-ראס שעשיתי לכם, אתם מוזמנים להגיב (ולהגיד שאתם רוצים כי דייייייייי זה פשוט שווה!
) מלש"בים תכתבו פה תאריכי גיוס בבקשה, מי שמתגייס אחרי אוגוסט לא עקרוני כי במילא הפיקניק יתקיים בחופש. אם כן, תתארגנו פה ככה שכמה מתנדבים יעזרו לי לארגן.

סבבה פיקניק

אני בעד. אני אשתף פעולה בכל מה שתחליטו. כי בלארגן אני לא טובה.. פחחח...

MorraniChan

New member
../images/Emo31.gif...נגד

זה יכול היות באמת נחמד^^ אבל 1) הקיץ הזה והשבוע בכלל הוא מאוווד חם ולא נשרוד 5 דקות בצל
במיוחד לקראת 12 בצהריים 2)למצא את המיקום בפארק זה כמו למצוא מחט בערימה של שחט 3) אנחנו רוצים מקדונלס! XDD 4) הייתי במפגש אנימה כזה בל"ג בעומר.. נאמ... לא כ"כ מומלץ

nimix

New member
אפשר גם לעשות משהו אחר

באולינג אבל אז אם יש יותר מידי אנשים אז מסלול אחד לא יספיק .. נראה לי..

MorraniChan

New member
אפשר D: אתם יכולים לבוא ל"בולה באולינג" DDD:

הבעייה היחידה שביום שישי להיות בבואולינג זה קצת הרבה צפוף :S

chen010189

New member
לא דיברתי על יום שישי, הפיקניק לא היה קשור

אלא אם התכוונת ליום שישי בכללי ואז אני לא מבינה למה אתם רוצים לקיים מפגשים בימי שישי (הרי ברור שאם כן יהיה פיקניק, או באולינג, או מה שלא יהיה. זה לא ייקרה ביום שישי כי נהיה בהגבלת זמן לוחצת)

MorraniChan

New member
אהההה בכללי פיקניק של הפורום?! סבבה DDD::::

זה משהו אחר^^ חשבתי שאתם מתכוונים לעשות את זה במקום המפגש בעזריאלי... [פלייייז אל תעשו את זה במקום, אחרת אני לא באה :X] יש מצב שאני הוזה דברים.. מתי שיחקת בשמינייה? O____O

chen010189

New member
הדגשתי שזה לא במקום המפגש בעזריאלי

גם כתבתי שפיקניק צריך לארגן כמה זמן מראש ומהיום ליום שישי בטח שלא היה אפשר
ולא שיחקתי שם, הופעתי בפרק אחד בתור תלמידה בכיתה של אדם. לא כל כך יודעת מה היה הסיפור בעונה הזאת.. אבל מהסצינה הבנתי שהם לומדים בכיתה רגילה עם עוד ילדים. וגם באיזה קטע של רוני ועוד כמה קטעים שפשוט עברתי\עמדתי וזהו

MorraniChan

New member
יאא תפקיד ניצב D: מגניייב!!

אני עם העייפות שלי לא קולטת מילים. גם אם הן מודגשות XD

Takuto

New member
למה באמת יום שישי? אני ממש לא מבין את זה

ואני מניח שאם תעשו פיקניק ואוכל לבוא אז אבוא... זה לא שיש לי משהו טוב יותר לעשות XD

chen010189

New member
ממ..

1) פיקניק לא עושים בחורף, ועובדה שהדבר הזה קיים
נשרוד גם נשרוד! אנחנו גם יכולים לא לצאת מהבית בכלל בחודשים הקרובים והנה אנשים יוצאים. חוזרים מתים אבל יוצאים. 2) ממש לא, עובדה שמצאנו. לא חסרים מקומות, הקושי הוא בהסכמת כל האנשים על אותו מקום. 3) אתם יכולים ללכת למקדונלד'ס תמיד, ניסיתי למצוא איפה כתבתי "אם אנחנו עושים פיקניק, אתם לא יכולים ללכת יותר בחיים לאכול במקדונלד'ס"
4) יש פורומים שמצליח ויש שלא. יש כמה הוכחות שזה כן הולך.. הכל תלוי באנשים לפי דעתי אבל איך שבא לכם נראה מה הרוב פה ירצו

Hawkgirl

New member
האמת שפיקניק כן עושים בחורף O:

החורף של ישראל נמשך יומיים וחצי ^_^ יום אחד גשם, ויום אחד קריר ^_^ גם בחורף יש ימים יפים ולא גשומים, ובגלל שלא חם כל כך כמו הקיץ, נוח יותר לצאת לפיקניק ^_^ תסלחו לי, אבל אני פשוט מתעבת את הקיץ X: גם אם "נשרוד" לכאורה את החום, התחושה(לפחות אצלי) תיהיה נוראית. לא יהיה כוח לכלום, כל הזמן נתלונן ונזכיר את החום המזוויע, והריחות שיעלו לא יהיו מענגים ^_^ האוויה לא תיהיה נעימה, בקיצור(וזה איך שאני רואה את העניין).

Hawkgirl

New member
הא, ושכחתי את החצי יום!

וחצי יום נשאר לברקים והרעמים שתמיד דואגים להגיע ולהזכיר לכולם מי שולט אבל שוכחים להוריד את הגשם ^_^ אז השמיים סתם עושים רעש באמצע הלילה ומדליקים מדי פעם את האור לשירותים אבל שוכחים להוריד את המים P:

MorraniChan

New member
הפורום ההוא TT--TT זה היה רעיון כ"כ רע! ):

מה שהלך שם זה פשוט הזוי.. אני לא אספר לכם עכשיו, נשמור את הדברים המעניינים למפגש D:

mikeys barking

New member
D=

רעיון מעולה! אני אשמח לעזור לך לארגן ^^ סוף סוף אני יכולה לארגן משהו בפורום הזה P: אההה ובית בלי מזגן? אני לא מבינה איך את שורדת
ואגב, מאוד אהבתי את סגנון הכתיבה של ההודעה, פשוט נהנתי לקרוא אותה ^_____^"

chen010189

New member
זו הייתה המטרה ../images/Emo6.gif

ולכי תביני את אמא שלי יש לנו מאוורר קטן אבל אני לא רוצה לעשות את הטעות של קיץ שעבר.. הייתי מתמכרת אליו והייתי מגיעה למצב שאני לא יכולה דקה בלעדיו וגם זה נהיה מציק

mikeys barking

New member
אני מכורה לשניהם P:

בבוקר מזגן בלילה מאוורר. אהה אם את רוצה שאני יעזור לך בארגון אני אשמח. דברי איתי במסנג'ר ^^

מאיוש33

New member
בגדול אני די בעד ../images/Emo13.gif

אבל ממש לא בזמן הקרוב .. אם כבר בסתיו או בחגים של תחילת השנה כי: 1. יותר נעים ולא חם o__O 2. אפילו לא עשינו את המפגש הזה.. וזהו

למעלה