chen010189
New member
../images/Emo124.gif תגיבו!
[כי זו תהיה פעם שלישית שאני פותחת נושא והוא עובר לדף השני בלי שליש תגובה
] עכשיו זה לא לעניין, כי יש מפגש וגם ככה לוקח זמן לארגן (מנסיון) כשהייתי בפורום השמינייה[זה יפה
, הכי מצחיק שדווקא בעונה שהשתתפתי בה נמאס לי לראות את זה והפסקתי] אירגנתי פיקניק היו קטעים ש...היה קשה בטירוף, כמעט הרמתי ידיים אבל בסוף זה קרה. כמובן גם באותו היום דברים התפקששו והיו כאלה ששכחו להביא דברים והיה צריך לקנות וכו' אבל לא לעניין
שאלתי היא ידידיי-הלא-מוכרים-כי-אני-מבריזה-ממפגשים אם בא לכם לארגן במהלך החודשיים הקרובים (עם התחשבות סופר מוחלטת במתגייסים) פיקניק. בפורום השמינייה אחרי הצעה של 5 מקומות, פתיחת שרשורי ויכוחים, ריבים (קורה, אבל אתם תעברו אותם יפה) והצבעות הוחלט על פארק הירקון. דווקא Nice שם. (הפעם בואו ניקח בחשבון שמהקיץ הקודם עד הקיץ הזה הרחבתם את חור האוזון עד כדי כך שאני מוצאת את עצמי מתקלחת לפחות 3 פעמים ביום, מקללת את השמש ובוכה שאמא ויתרה על מזגן כשהגענו לדירה הזאת) קיצקץ... אני לא הולכת לארגן את זה לבד אם תחליטו שבא לכם. כי רציני, זה מעצבן. התנאי לקיום פיקניק - אחריות וביצוע! אם יש פה את שני אלה (בעצם, אם בחרתם לדבב, אני נטולת ספק שיש) אז אולי נצליח לגרום לפיקניק שלנו להיערך גם יותר מ10 דקות (מה שקרה בפורום השמינייה כתוצאה מאנשים ששכחו להביא מוצרים, וכולי. מצאנו את עצמינו מתפצלים, חלק למפגש אחר בעזריאלי וחלק יושבים על הדשא וסופרים זבובים) תזכרו שזה גם מפגש בעצם, זה יכול להיות במקום המפגש הבא והרגיל בעזריאלי שיתקיים בטח מאוחר יותר הקיץ. מיותר להתחיל להזיז עניינים עכשיו, יש לכם כבר מפגש בשישי. אבל זה היה חשוב לדעת כבר עכשיו אם אנשים פה בקטע, כי הארגון לוקח זמן. מנסיון בארגון פיקניק צריך לפחות שבועיים מראש במקרה הטוב לארגן בעיקר כי הארגון נעשה על גבי הפורום והאנשים מפוזרים בערים שונות, שלא כמו לארגן פיקניק בין המשפוחה או החברים הטובים שגרים 2 מטר מהבית שלכם והאירגון יכול להתבצע תוך כמה ימים. דרך אגב, אני מהמתחשבים בארנקים, ויצא שגם בפורום ההוא כל אחד קנה 2-3 מוצרים (למשל: חבילת פיתות, בקבוק שתיה, חטיף. לא מדובר פה על הוצאות היסטריות) בכל אופן, אחרי הדוואח-ראס שעשיתי לכם, אתם מוזמנים להגיב (ולהגיד שאתם רוצים כי דייייייייי זה פשוט שווה!
) מלש"בים תכתבו פה תאריכי גיוס בבקשה, מי שמתגייס אחרי אוגוסט לא עקרוני כי במילא הפיקניק יתקיים בחופש. אם כן, תתארגנו פה ככה שכמה מתנדבים יעזרו לי לארגן.
[כי זו תהיה פעם שלישית שאני פותחת נושא והוא עובר לדף השני בלי שליש תגובה