שרשור סגידות!

נעמקה19

New member
אובר...? יכול להיות...

אבל אני לא יודעת אחרת כשזה קשור לאדית חצור

hilasapir

New member
בוא נפתח שרשור מושפעים....

למשל כמו שרשמת : "כל פעם שהיא בוכה, אני בוכה גם. וכל פעם שהיא צוחקת אני צוחקת גם. אני גם מצטטת משפטים מהטקסטים שלה וכל דבר מזכיר לי אותה. אני יודעת את כל השיחה שלה ושל דדי בפרק 31 בע"פ, כולל תנועות הגוף, הבעות הפנים וטון הדיבור." זה מתאים לשרשור מושפעים...אני מושפעת מהשירים של הביטלס חחח.....

ממ.. אני לא סוגדת לאפ'חד... =|

אבל אני מאוד מעריכה את ידידיה ויטל!! אני באמת חושבת שהוא שחקן מעולה!.. =]

דון../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

וכמה קטנים לניני ודגנית כי הם שחקנים מצויינים ואבי ומיקה כי מישהי לידי מבקשת

ידידיה ויטל...

ידידיה ויטל שחקן ע-נ-ק..... וגם דון לני גבאי ע-נ-ק-י-ת.... הם היו הזוג הכי מושלם שלי השמיניה.... אוף חבל שהם נפרדו....

מיכאללללללללללללללללללללללללללללללל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היום כל היום הייתי עסוקה רק בלכתוב את השם שלו בענקבכל דף אפשרי חחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo152.gifאני סוגדת לרוחל'ה ואבנר.../images/Emo96.gif

אין לי כמעט כלום למיקי קם ~.~; ולדור צוינגבוים גם כמעט כלום (אבל שלומקה רולז!!) ~.~;; אני אוהבת את רוחל'ה ואת אבנר, ומהשמינייה- איה. לא הילי. איה. וזיו- אני לא פקאצה
זה הכינוי הכי טוב שמצאתי
חן

את כן פאקצה../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

(אני מגיב להודעה הזאת כי אמרתי שאני לא מגיב להודעות של הכינוי ההוא) אוףף תמצאי כינוי יותר טוב
תני לי זמן לחשוב על זה אולי אני אצליח להתרגל

לדון ולידידיה

כי שלמות היא לא מילה גסה..... הם פשוט מושלמים.............. ידידיה חמוד ודון יפה......... זה פטוש משתלב יפה............ (וסילחה על כל הנקודות.......)

סגידה לה'..

אולי במקום לכתוב הודעות לכוכבים בטלוויזיה,למה לא לכתוב לה' ?!!, תשמעו ה' יצר את כולנו, את הכל, הם לא יותר טובים מאיתנו אלא שווים לנו, לכן אם את רוצים לסגוד למישהו, אז תדברו לה', ואם את רוצים לכתוב כאן שירשורי אהבות לכוכבים שלכם- תשנו ת'כותרת....

נעמקה19

New member
במקום מסוים אתה צודק

אבל אני לא מאמינה באלוהים. אז אני לא ממש סוגדת לו. כמובן שאתה יכול לסגוד לה'. כי זה באמת נקרא "שרשור סגידות" אבל הכוונה היתה כמובן לשחקני השמיניה כדי למנוע שירשורים מעצבנים של מעריצים... או ליתר דיוק...מעריצות.

למעלה