שרשור סגידות!

נעמקה19

New member
../images/Emo124.gifשרשור סגידות!

כן, כן רבותי, חיכינו לזה זמן רב! (או שלא...אבל לא חשוב...) שרשור סגידות! כל מי שסוגד ל... מיכאל דון אדית שירה עדי או כל מישהו אחר... מוזמן לשרשר את אהבתו, סגידתו, הערצתו וכ'ו... וכמובן, בלי שיקבל הערות מגעילות. זה שרשור מיוחד. כמובן שבשירשור מותר לחלוק על דעת הכותב ההודעה (שיו אני כל כך מטומטמת איזה עברית יש לי
) נגיד מישהו כותב שאיה מושלמת, אז מישהו יכול לכתוב "מה פאתום!! ניני הרבה יותר" טוב מספיק זיבלתי לכם בשכל, יאללה תשרשרו לכם בהנאה

KiShKooSh

New member
../images/Emo9.gifמוטיייייייייי!!!!!!!!!!1

כפרעליך
מושלמון שלי תעשה לי ילד תפוזי כתום וחייכן *לא רציתי להרגיש פה בודדה בין כל המעריצות
*

KiShKooSh

New member
נצל"ש-כולם לצאט....

מתישהו צריכה להיות פה שיחת צאט מי שלא בא מרובע

נעמקה19

New member
אדית חצור ../images/Emo13.gif

טוב, היא באמת מושלמת. אני יודעת שאתם שונאים לשמוע על מישהו שהוא מושלם. ואולי במיוחד אם הבנאדם בן שלושים...
אבל מה לעשות. אני חושבת שהיא פשוט מושלמת. אני סוגדת לה. אני מתפללת אליה כשאני צריכה עזרה, ואני כל יום בערך עושה מרתון דגנית. שזה לראות כמה פרקים, רק את הקטעים של דגנית. זה כייף
... אני כל כך בכיתי בסוף פרק 41....שדדי ודגנית סוף סוף השלימו בנשיקה רומנטית כל כך ועוד עם השיר oh darling...והקלטת, ואיך היא צחקה שם!!! אויששששששששש איזה פשושית היא היתה שם!!!
ולדעתי דגנית היא הדמות הכי יפה בשמיניה. וגם מלבישים אותה (ואת רוני ונטשה) הכי יפה. ויש לה את האופי הכי מקסים, ואני כל כך מתחברת לדמות שלה, ופעם ראשונה בסדרת טלויזיה אני מבינה איך שני אנשים התאהבו. בדר"כ בסדרות לא מראים ממש איך הם מתאהבים...אני באמת לא יודעת איך להסביר את זה. כאילו האהבה שלהם לא מתבססת כמו בסדרות בדר"כ על נשיקות ו "מאמי אני חולה עלייך" וכאלה... טוב נו אתם בטח לא מבינים מה אני רוצה מכם..חחחח
לדגנית גם יש תלתלים מאד דומים לשלי. אז על הפעם הראשונה שראיתי את הסדרה ישר הסתכלתי עליה... כל פעם כשהחברות שלי (כדי לעצבן אותי
) יורדות על דגנית\אדית חצור אני מגנה עליה כל כך...באמת שהיא היתה יכולה לשלם לי!
בכל האירוחים בשני הפורומים של השמיניה, אני תמיד שואלת שאלות על אדית חצור...והיא הדמות שהיא מעניין אותי מה יקרה איתה בשמיניה. כל פעם שהיא בוכה, אני בוכה גם. וכל פעם שהיא צוחקת אני צוחקת גם. אני גם מצטטת משפטים מהטקסטים שלה וכל דבר מזכיר לי אותה. אני יודעת את כל השיחה שלה ושל דדי בפרק 31 בע"פ, כולל תנועות הגוף, הבעות הפנים וטון הדיבור. עקיצר- מעריצה. :) נעם. (ראו חתימתי
)

נעמקה19

New member
ושכחתי להגיד..

אני הולכת לטעום בקרוב בולונז (למרות שפעם טעמתי וראיתי שזה מגעיל) אך ורק בזכותה...

MoRaN SaShA

New member
קצת Over אובססיה, את לא חושבת?

אני מבינה מה זה להעריץ..אבל להגן עליה כשחברות שלך "יורדות" עלייה? חמודה זה לא שאת זה היא.. את לא צריכה להגן עליה. כל פעם שהיא בוכה ואת בוכה, למה? את יכולה להזדהות עם הדמות אבל מפה ועד לבכות? לזכור את הטקסטים שלה בעל פה? טוב אני לפחות לא הייתי אומרת את זה.. קורה שאני רואה משהו כמה פעמים ואז אני יכולה לזכור בעל פה.. אבל מפה ועד לשנן את זה, כולל תנועות הגוף , הבעות הפנים וטון הדיבור.. לא יודעת קצת מוגזם.

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifסשאית? מה את עושה פה?

ממתי את בפורום? לא משנהה.. העיקר שאת פה
מווואהההה

MoRaN SaShA

New member
חחחח חמודה ../images/Emo13.gif

אני פה מדיי פעם, השמיניה זו סדרה חמודה

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifנאכון :]

אבל סעדו יותר חמודד.. מוהעהעהעהעה

../images/Emo152.gifנכון../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifסליחה סבתא../images/Emo5.gif

אבל מזרחי זה פשוט מזעזע אותי

KiShKooSh

New member
מורן../images/Emo12.gif?

את
? חח סתם מותק
... האמת כפי שאני מכירה את נעם, היא נשמעת יותר פנאטית ממה שהיא באמת, אני לא יכולה להגדיר הרבה אנשים כמעריצים אמיתיים אבל את נעם כן... ובכל מקרה, ידעת שאורלי פתחה פורום למשחק החיים(כי מדובר שם על לירון וייסמן) זה אומר, עוד מישהו הקים השטלות על המשפט הזה

MoRaN SaShA

New member
רגע רגע לא הבנתי

1. מי זו אורלי? חחח איזה פורום? חחחח טוב נראה לי ממש עשיתי פה "היסטוריה"
(אוח אני חולה על היסטוריה
וזה לא בציניות!!)

למעלה