Por Siempre Naama
New member
../images/Emo124.gifשרשור מפגש
טוב, אז בהמשך לשרשור הקודם שסיון פתחה ביום שני, ספרתי את ההצבעות ונראה לי שהתאריך הכי רלוונטי למפגש הוא יום ראשון ה-5.12. אני יוצאת מנקודת הנחה שהמפגש יתחיל בשעה 4+ מאחר והרבה מהחברים מגיעים אחרי העבודה כמו למשל עידן, יונתן, ואל, מיקי ואני מקווה שעוד אחרים שלא הצביעו ואני מקווה לראות אותם
עכשיו מה שנשאר זה לבחור מקום, לדעתי עדיף מקום סגור מאחר ואי אפשר לדעת אם פתאום באותו יום יתחשק לגשם לרדת, וגם אם לא יירד גשם, נראה לי שבסביבות 5 כבר נעשה די קריר ולא יהיה נעים במיוחד להיות במקום פתוח וחשוך כמו פארק. אני מבינה את אי הנוחות בקניון אבל בכל מקום יש את היתרונות והחסרונות שלו ולדעתי צריך לחשוב טוב מה עדיף, להיות בחוץ בקור ובחושך או בקניון עמוס ורועש... אחרי שאמרתי את כל זה, אני לא כ"כ מכירה את ת"א, אז אם יש כאן המלצות למקומות כלשהם, בין אם פתוחים או סגורים, נא להמליץ, ונערוך הצבעה בהתאם. בקשה אחרונה, כל מי שבאמת יכול ומתכוון להגיע ביום ראשון נא לשרשר
שנדע למי לצפות, מקווה לראות כמה שיותר מכם, המפגש האחרון היה מבדר ביותר ואשמח לש.ח.
טוב, אז בהמשך לשרשור הקודם שסיון פתחה ביום שני, ספרתי את ההצבעות ונראה לי שהתאריך הכי רלוונטי למפגש הוא יום ראשון ה-5.12. אני יוצאת מנקודת הנחה שהמפגש יתחיל בשעה 4+ מאחר והרבה מהחברים מגיעים אחרי העבודה כמו למשל עידן, יונתן, ואל, מיקי ואני מקווה שעוד אחרים שלא הצביעו ואני מקווה לראות אותם