שרשור מפגש

../images/Emo124.gifשרשור מפגש

טוב, אז בהמשך לשרשור הקודם שסיון פתחה ביום שני, ספרתי את ההצבעות ונראה לי שהתאריך הכי רלוונטי למפגש הוא יום ראשון ה-5.12. אני יוצאת מנקודת הנחה שהמפגש יתחיל בשעה 4+ מאחר והרבה מהחברים מגיעים אחרי העבודה כמו למשל עידן, יונתן, ואל, מיקי ואני מקווה שעוד אחרים שלא הצביעו ואני מקווה לראות אותם
עכשיו מה שנשאר זה לבחור מקום, לדעתי עדיף מקום סגור מאחר ואי אפשר לדעת אם פתאום באותו יום יתחשק לגשם לרדת, וגם אם לא יירד גשם, נראה לי שבסביבות 5 כבר נעשה די קריר ולא יהיה נעים במיוחד להיות במקום פתוח וחשוך כמו פארק. אני מבינה את אי הנוחות בקניון אבל בכל מקום יש את היתרונות והחסרונות שלו ולדעתי צריך לחשוב טוב מה עדיף, להיות בחוץ בקור ובחושך או בקניון עמוס ורועש... אחרי שאמרתי את כל זה, אני לא כ"כ מכירה את ת"א, אז אם יש כאן המלצות למקומות כלשהם, בין אם פתוחים או סגורים, נא להמליץ, ונערוך הצבעה בהתאם. בקשה אחרונה, כל מי שבאמת יכול ומתכוון להגיע ביום ראשון נא לשרשר
שנדע למי לצפות, מקווה לראות כמה שיותר מכם, המפגש האחרון היה מבדר ביותר ואשמח לש.ח.

Blazefreezer

New member
אני כנראה גם אבוא

צריך לוודא שאני עובד משמרת בוקר ביום ראשון אבל אחרי זה אני אקח אוטובוס לת"א. לי ספציפית עדיף כמה שיותר בסביבות אחר הצהריים-ערב. למרות שאין לי בעיה פשוט להצטרף למפגש אם הוא התחיל יותר מוקדם.

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif

קצת קשה לי להמליץ על מקום.... אני אישית נגד קניונים אבל אבוא לאן שהרוב יחליט.

Guid

New member
../images/Emo45.gif

האמת שגם אני לא מתמצא בתל אביב בכלל, אז באמת שאין לי מושג איפה יהיה כדאי להיות...

yonVata

New member
מאוד סביר ש../images/Emo45.gif

לגבי מקומות סגורים?.... סביר שכל קניון יהיה מפוצץ... ככה ש... תלוי בכמות האנשים אולי אפשר לעשות אתזה באיזה בית-קפה כמו שאז עשינו בארומה....

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif תלוי כמובן כמה נהייה

אבל אני כמו שאמרתי זורמת... תקבעו מקום ואגיע..

../images/Emo209.gif../images/Emo45.gifאבל 4 זה ממש מאוחר לא?\:

אני יכולה הרבה יותר מוקדם, וייצא שאני אהיה רק שעה וחצי ואז אלך להקרנה של הארי פוטר (צריכה עוד לבדוק שעות) יש כאן מישהו שיכול יותר מוקדם? ולגבי מקום, יש את עזריאלי ויש גם את איילון, ודיזנגוף ועוד כל מיני אבל את אלה אני מכירה די טוב

yonVata

New member
זה ב4 כי...

מי שעובד מסיים בשעה הזו
וכמו שבטח הבנת מהודעות קודמות, לדעתי בערך 4-5 מפגשים אחרונים (רשמיים יותר ופחות) היו בעזריאלי, ככה שהמקום דיי מיצה את עצמו, שלא לדבר עלזה שבפעם האחרונה גם לא ממש מצאנו מקום לאכלס את עצמנו...

אני לקחתי יום חופש

אני יכולה להגיע בכל שעה, כך גם בתאלה שבאה איתי מאצלי
ניר בד"כ גם מגיע יותר מוקדם, אבל כל השאר עובדים ומגיעים מהעבודה כך שזה קצת בעייתי... אגב, איפה את הולכת לראות את הסרט, עד כמה שידוע לי יש רק את יס פלנט בקניון איילון לא

אני הולכת ליס פלאנט באיילון

או לדיזנגוף, תלוי מה יהיה יותר קרוב למקום המפגש אבל רוב הסיכויים שאיילון קניון חמוד בהחלט
ואשמח להיפגש עם עוד אנשים שיבואו לפני 4 ^^ כי אני רוצה להספיק לראות את הסרט ולחזור לפנימייה, וגם להיות במפגש P:

Guid

New member
וואי, כ"כ בא לי הקרנה של הארי פוטר עכשיו...

ראיתי אותו בבכורה. סרט אדיר...
בא לי עוד!!

למעלה