שרשור היכרות

PopPy

New member
אז תורי?../images/Emo13.gif

שם: אתי גיל: 17 (וחצי) מקום מגורים: איזור ת"א דמות אהובה בא"נה: קשה לבחור.. כנראה שחלי הנצחית, אבל אני גם מאוד אוהבת את הדמויות של אורנה. דמות אהובה ברב"י: לימור, לימור, לימור.
אתם פה בגלל א"נה או רב"י?: גם וגם, אלא מה
המערכון האהוב עליכם: בלתי אפשרי לבחור. עבר גם הרבה זמן, אני מחכה לפייבוריט מהעונה הנוכחית.

limors2

Well-known member
עונה. כנראה../images/Emo54.gif

שם: ליאורה גיל: 19 מקום מגורים:י-ם דמות אהובה בא"נה: כל הדמויות של אורנה ועלמה דמות אהובה ברב"י: לימור
אתם פה בגלל א"נה או רב"י? : לימור
המערכון האהוב עליכם: לימור
אמממ לודת לוזוכרת מערכונים...

שרית חדד

שם:שירלי. גיל: 16 מקום מגורים: נס ציונה דמות אהובה בא"נה: אומלטה וחלי. דמות אהובה ברב"י: לימור! אתם פה בגלל א"נה או רב"י? :ארץ נהדרת. המערכון האהוב עליכם: הקאמבק של אבי טולדנו ויגאל בשן.

rom852

New member
../images/Emo9.gif

שם: מור גיל: 16 מקום מגורים: ת"א דמות אהובה בא"נה: כריסטיאנה{למרות שהיא חדשה} דמות אהובה ברב"י: שמעון אתם פה בגלל א"נה או רב"י? : שניהם המערכון האהוב עליכם: יש הרבה...

../images/Emo24.gifגם אני מתקאמבקת../images/Emo3.gif

שם:סקייטי
גיל: 17.5 מקום מגורים:ת''א או במילים אחרות עזריאלי דמות אהובה בא"נה:מרגול וחלי דמות אהובה ברב"י:פאק כ''כ הרבה!נורא אהבתי את כבוד השר
אתם פה בגלל א"נה או רב"י? :רב''י כמובן
המערכון האהוב עליכם:קשה לבחור

coral60

New member
עונה+שאלה

שם:קורל גיל:14 מקום מגורים:רשל"צ דמות אהובה בא"נה:כולם! דמות אהובה ברב"י: אתם פה בגלל א"נה או רב"י? :לימור המערכון האהוב עליכם: כל המערכונים!! אממ יש אפשרות עוד לספר על עצמי?! אז ככה כל יום שישי אני מחכה לתוכנית הכי אהובה בטלווזיה ארץ נהדרתת!!! תוכנית קורעת ולדעתי כולם עושים עבודה נהדרת!! מקווה להשתלב ויש לי שאלה....האם פעם אחת אחד מכוכבי התוכנית התארח בפורום אם כן אפשר קישור?

עונה...

שם: מאיה גיל: 13 מקום מגורים: צפון דמות אהובה בא"נה: חלי הנשמה!!! דמות אהובה ברב"י: לימור העוד יותר נשמה!!! חח... אתם פה בגלל א"נה או רב"י?: גם וגם המערכון האהוב עליכם: המערכון בפרק האחרון של העונה הראשונה "סקס והסטטיסטיקה"!!!
אני יודעת את כולו בעל פה מילה במילה!!

Mastoolit

New member
ובכן.../images/Emo9.gif

שם: מיטל גיל: 15 מקום מגורים: איפשהו שם. דמות אהובה בא"נה: חלי. דמות אהובה ברב"י: לימור [?] אתם פה בגלל א"נה או רב"י? : אנ"ה. המערכון האהוב עליכם: מהתוכנית החדשה עדיין אין, אבל מהעונות הקודמות הביקור של המלכה אליזבת קרע אותי
"לבריאות לפקיד שהתעטש בבית מלון בטבריה"

brit18

New member
עונה(-:

שם:רעות גיל: 19 מקום מגורים: בגליל דמות אהובה בא"נה:????? דמות אהובה ברב"י:??????? אתם פה בגלל א"נה או רב"י? : אנ"ה (ארץ נהדרת ?) המערכון האהוב עליכם: מרקוס תעשה לי גשם :)

ברית ד

New member
עונה

שם:ברית גיל: 15 מקום מגורים:נהריה דמות אהובה :מרגול המערכון האהוב עליכם:יש מלאא בעיקר המערכונים של מרגול קורעים מצחוק

למעלה