שרשור היכרות

PopPy

New member
../images/Emo124.gifשרשור היכרות

הרבה אנשים חדשים הצטרפו אלינו, אז זו ההזדמנות להכיר את כולם קצת יותר טוב.
שרשרו לכאן: שם: גיל: מקום מגורים: דמות אהובה בא"נה: דמות אהובה ברב"י: אתם פה בגלל א"נה או רב"י? : המערכון האהוב עליכם:

אני עונה...

שם?-כינוי,שנבחר בחצות הלילה,בפזיזות.רציתי שזה יהיה 'אמא של שירה' (זה היה עבור פורום הורים) אבל הכינוי היה תפוס,אז נאלצתי להוסיף את התואר הסנובי 'היחידה'. גיל: בקרוב 35 מגורים:אירופה.קולטת ערוץ 2 דרך האינטרנט. דמות אהובה:דמות לא יודעת לבחור,עלמה זק היא מוכשרת בצורה לא נורמאלית.גם השאר מצויינים,אבל היא כשרון יוצא מן הכלל לדעתי. אני פה בגלל ארץ נהדרת...-ולא כדי לדבר על קטעים ששודרו,אלא כדי להביא לכם קטעים ש 'טרם צולמו'... מערכון אהוב:אני הכי אוהבת את שוקי ודורית.

noname202

New member
אני אני אני...../images/Emo3.gif

שם:גלי גיל: 14 מקום מגורים:קרית מוצקין דמות אהובה בא"נה:אייל וחלי דמות אהובה ברב"י:שמעון אתם פה בגלל א"נה או רב"י? :שניהם המערכון האהוב עליכם:אממ...תמיד אהבתי את זה של בוגי יעלון...וחוץ מזה תוכנית סיום העונה

yaelh8

New member
עונה

שם: יעל גיל: 25 מקום מגורים: תמרת דמות אהובה באנ"ה: ציפי שביט פה בגלל אנ"ה מערכון אהוב: ציפי שביט ועזאם עזאם

תורי?

גיל. 21 מגורים. ת"א דמות מוערצת עוזי כהן אני פה בגלל ארץ נהדרת מה זה ר"ת רב.י? מערכון אהוב שוקי ודורית בחתונה ואם גבעת חלפון נקרא מערכון זה יותר ענק מהנ"ל

wissenly

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: ניצן גיל: 14 מקום מגורים: רעננה דמות אהובה בא"נה: מממ חלי דמות אהובה ברב"י: וואו אני כבר לא זוכר אתם פה בגלל א"נה או רב"י? : בעיקר בגלל אנ"ה... בסה"כ אין פה הרבה שיחות על רב"י המערכון האהוב עליכם: אין לי כרגע...

oneheart1

New member
עונה

שם: גיל: 19 מקום מגורים: דרום דמות אהובה בא"נה: חלי דמות אהובה ברב"י: לימור אתם פה בגלל א"נה או רב"י? : א"נה המערכון האהוב עליכם: הקטע עם שוקי ודורית בחתונה ב'רסיטל'

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif אני אענה

שם:גילי גיל:- מקום מגורים:ת"א דמות אהובה בא"נה:נו שמץ דמות אהובה ברב"י:את הראשיות.. אורנה(לימור) ארז(שמעון) ו.. שוקי וסיגליתוש... אתם פה בגלל א"נה או רב"י? :התחלתי מימי רב"י ונשארתי גם לאנ"ה (ומשהו שקורה פה עם השם של הפורום... מאוד מעציב אותי
) המערכון האהוב עליכם: אין לי מושג.. אני אחפש משהו..

limors2

Well-known member
אהההה לא שמתי לב לשם../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

איזה עצוב

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif אני חושבת שצריך, אם כבר,

לקרוא לפורום "ארץ נהדרת ורק בישראל"...

the king 2oo6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

שם: ענבל(בן) גיל: 10 וחצי מקום מגורים: איזור השרון דמות אהובה בא"נה: חלי
דמות אהובה ברב"י: שוקי
אתם פה בגלל א"נה או רב"י? : גם וגם... המערכון האהוב עליכם: הממ... נראה לי הפעם הראשונה של לובה אומשו כזה מהעונה הראשונה של אנ"ה ענבל

1 6

New member
../images/Emo27.gif

שם: גיל: מקום מגורים: דרום דמות אהובה בארץ נהדרת: פנינה ובומבילה דמות אהובה ברק בישראל: שוקי
אני פה בגלל ארץ נהדרת כמובן מערכון אהוב: החתונה חח והמאבטח הרוסי

chen010189

New member
שלום אני מצטרפת../images/Emo9.gif...

שם:חן גיל: 17 מקום מגורים:חיפה דמות אהובה בא"נה:חלי דמות אהובה ברב"י:חח....אני לא כל כך זוכרת ת'דמויות חוץ משמעון ולימור אתם פה בגלל א"נה או רב"י? :אנ"ה המערכון האהוב עליכם:אממ אין אחד שהוא הכי אהוב, כולם קורעים!

גם אני מצטרף חדש, אגב

יש לך שם יפה. אני אוהב אותו. זה נכון שהשם שלך זה שם של ילדה מפונקת ?

לא חדש, מתקאמבק../images/Emo22.gif

שם: שקד. גיל: 17 בקרוב
מקום מגורים: ראשל"צ דמות אהובה בא"נה: פעם לובה, היום הכל פתוח לעונה החדשה
. דמות אהובה ברב"י: נו באמת צריך לציין
אתם פה בגלל א"נה או רב"י? : פעם רב"י. היום אנ"ה. המערכון האהוב עליכם: המערכונים הראשונים של לובה.

למעלה