לא הגזמנו קצת
אין כאן נושא שהעליתי שלא הועלה בעבר על ידי הגולשות כאן. נושא המהימנות של פדיוס הועלה בימים אלו ממש בעמוד זה של הפורום. גם הכתבות על רומניה וקייב. על יושרם של הרופאים המתווכים אף אחד לא "פיזר" אף מילה, למרות שיש לא מעט מילים לפזר. אני חייבת לומר שהייתי במקום שבו את נמצאת. במסגרת טיפולי הפוריות הרבים שעברתי כבלתי מוסברת ניסיתי ללא הצלחה גם תרומת זרע וגם תרומת ביצית. לפני כל אחד מהנסיונות עמדתי בפני החששות וההתלבטויות שמלוות כאן את כולם, התגברתי עליהם
כי לא היתה לי אופציה אחרת והמשכתי הלאה. אז נכון, כפי שכותב מלח, נושא תרומת הביצית לא נוגע לי היום. המאבק הוא מאבק שלנו עבורכן. הנושאים שמועלים במסגרת המאבק הם נושאים שגולשי הפורום הזה אמורים להעלות. הנושאים שמטרידים את כולם הם הנושאים שצריכים להפתר במסגרת הזו. אני כבר לא מדברת על מספר הגולשים מהפורום הזה שהיו מוכנים לתת ידם למאבק הזה
. לכן אני, בהריון מתקדם ולא קל בכלל, ועוד שי, שגם הוא אב לארבעה ותרומת הביצית לא מעניינו כלל, מכתתים רגלינו לכנסת גם על חשבון שעות עבודה וכשמאוד לא נוח, מקיימים מפגשים בנושא תרומת הביצית בזמננו החופשי, נפגשים עם עיתונאים, ושוברים את הראש מדי יום מה עוד אפשר לעשות עבורכן. לכן רחל 5, מטופלת בשני ילדים בבית, יושבת עם ילד בוכה על הידיים ומשוחחת בטלפון עם חברי כנסת לקראת ההצבעה. אני צריכה להמשיך? אני ממש מתנצלת שאני "מטיחה" בפניך את הבעיות הקיימות, שאת בעצמך העלית כאן לא אחת. לתשומת ליבך - עשיתי זאת רק בתגובה לטענות שהועלו כאן למקרא הצעת החוק, אשר הינם טמינת ראש בחול ביחס למצב הקיים. אולי אם מישהו מכם היה מתעורר ומתחיל לחשוש מהבעיות
הקיימות לא היינו נאלצים לפעול לבד במערכה. זה קל מאוד לבוא לפורום הזה ולבכות שאין פתרונות זמינים בארץ. קל מאוד לקטר כשצריך להוציא אלפי דולרים בכל מחזור טיפול. קצת יותר קשה לעשות משהו בנדון