שמועות!

PopPy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

זה יהיה דבילי לחלוטין, מישהו שמע על חיים נורמליים והתבגרות
תמיד טענתי שבאפי זו סידרה.. אהם. אוקיי אני אשתוק, אני רוצה לחיות כדי לראות את ג´וליאן
ואת צודקת, גם מכושפת וגם האף וויט לייט... אתי

PopPy

New member
אבל אבל אבל../images/Emo85.gif

אבל פייפר תהפוך ליותר גרועה עם תינוק וההיסטריה שלה!!! *חושבת על סיטואציה בה ליאו מחזיק את התינוק ונקרא לעזרה, אורב אווט והתינוק נופל על הרצפה*
לא יודעת, זה פשוט נראה לי משהו שיכול להרוס את הסידרה... אתי

Ophel McNeil

New member
מה אמרתי על ספוילרים?!!?!?!?!?!?!?

אתם פשוט לא קולטים
אחרי זה לין הורגת -א-ו-ת-י- בביה"ס!!!! די עם הספוילרים הלא מסומנים האלה!!!! זהו, הרסתם את העונה הרביעית, גיליתם אותה לכולם!!!!!! די!!!
ספוילרים דווקא עכשיו כשנגמר כל הקטע עם המקור תינוק יכול להיות תוספת נפלא, בעיקר לפייפר, שהיא גם ככה חולת מצבי רוח, ולדמיין אותה בהריון
ליאו המסכן... חוץ מזה, בזמן האחרון, לפחות על פי מה שאני ראיתי (אולי זה משתנה), הם ממש קרים אחד כלפי השני... אני אשמח אם הם יחזרו לנורמל...
פייפר גם ככה לא כזאת בועטת (תקנו אותי עם אני טועה), ולראות אותה מנסה להיות אמא, אמור להרוג מצחוק!!!

PopPy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

ארג... הם לא קרים, הם פשוט גמרו עם הקוציניו מוציניו, משהו שאני מאוד מקווה שפיבי וקול לא יגמרו לעולם *ממשיכה לצפות לסצינת מיטה*
אהם. חוצמיזה, פייפר תמיד תוכל להקפיא את התינוקת כשהוא תצרח
{כן אני יודעת שהיא לא תעשה את זה וכן אני יודעת שאי אפשר להקפיא מכשפה..} וליאו... מחזיק את הילדה, שומע מישהי קוראת לו, אורב אווט והילדה נופלת על הספה או משהו...
אגב אופל, היום כשראיתי את צ´ארמד אגין פארט 2 כשקול אמר לליאו לבוא אית {"פרטנד לייק ווי האב סאמט´ינג בטר טו דה"} וסימן לו על הראש- בגללך חשבתי על דברים קינקיים ביותר...
אתי

Woogyman

New member
ספויילרים בקשר לליאו וקול

יש פרק שהם נראים כמו זוג שזה מפחיד... ב"Black As Cole". ליאו עם התינוק צעצוע והוא וקול מסתובבים ביחד כל הפרק. זה ענק.

As I Am

New member
Oooooo! ../images/Emo103.gif

*מקפצת באושר* Cole & Leo are sitting on a tree and - - - |צנזורה| אהמ... כן... זה כבר לא לפורום הזה... ~.^ ד"א - אני חושבת שרוב השרשור הזה יימחק. אתם שולפים ספוילרים על ימין ועל שמאל - חופשי! אנשים, תשאלו את אופל כמה קטלנית אני מסוגלת להיות... כך שתמורת מחיר פעוט - לשים
לפני כל ספוילר, אולי אני גם אהיה מוכנה לתת לכם לחיות... ^_^ נכון שאני מותק? אזהו, שלא. אבל ברצינות - תסמנו, כי חבל לי למחוק ככה שרשורים עצומים עד שיש לנו כבר משהו בפורום... לאב (אור נוט), לין

Ophel McNeil

New member
לין, אל תמחקי את השרשור הזה.

הוא בינתיים השרשור הכי חי באתר, וכבר ברור לכולם שהוא -מ-ל-א- בספוילרים. אז פשוט עזבי, אני חושבת שהם למדו את הלקח... נכון? נכון?!

PopPy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

Ophel McNeil

New member
הם כן קרים אחד לשני. ספוילר

לפחות בתחילת העונה הרביעית. הדוגמה הכי טובה היא הפרק "הכנס את השד". פייפר וליאו עומדים קרוב אחד לשני ליד ספר הצללים, אבל אין בניהם שום מגע, שום מגע
היא לא נשענת עליו, הוא לא שם עליו את היד.... ככה מתנהג זוג נשוי טרי?!
אבל זה מאוד אשמת הבמאי של הפרק, שבכלל היה גרוע (הוא גם לא אמר לאליסה מילאנו להפסיק לשחק כמו תינוקת בת חמש!! וזה הדבר שהכי הרס את הפרק). לאלה שראו את המשך העונה הרביעית- זה משתנה? ותענו לי!!! אתם לא עונים לי!! אופל.

Woogyman

New member
אממ כן, פחות או יותר ../images/Emo58.gif

זה משתנה, פחות או יותר. במיוחד בפרק 13, כשליאו נורה ע"י אור שחור.

Paige

New member
מאוד משתנה!

לפי דעתי... איזה חמוד זה ב-4x09 שהם מאכילים אחד את השני בתותים... (בקרוב אצלך, אופל!) ומה עוד מה עוד... הויש! ראיתי היום 4x16... הסצינה של פייפר וליאו במועדון? כל כך מצחיקה שזה כבר דוחה!

Ophel McNeil

New member
האאא...... *מזילה ריר*

מתי אני אקבל כבר את הפרקים? מתי...? אני ... רוצה ... אאאא .... *בכי* וואו, מה מחכה ללין האומללה מחר בביה"ס....

Paige

New member
הממממ...

כמה זמן לוקח לחבילה להישלח? מקסימום שבוע :)

למעלה