שמועות!

As I Am

New member
או פאק... ../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

הסקר - בע - איכס. *שונאת את עצמי* *יותר מהרגיל, אני מתכוונת* אררמממ... אולי אני אחליף את הסקר? כלומר - אוסיף את האפשרות וההצבעה תתחיל אז אוטומטית מחדש?
גהה.... סליירס. לא משנה. וזו רק אני או שהסימני קריאה הירוקים האלו נראים כמו איזה חומר זרחני מוזר (ירוק צומי ~.~) שימיס את העור ברגע שיגעו בו? אר, אני מניחה שזה רק המוח (מוח?) החולני שלי, הא? אני אעלה את הקטע עם הסקר באחד הסיכומים... *מפהקת* כי הודעות חדשות סתם ככה זה רע!!! (קראו, למדו והפנימו, אנשימים רעים!). מעניין אותי לראות איך זה יצא מחר... אין לך מושג מה מצפה לך, אופל דיר... *חיוך מרושע* לין ^^Life Sucks^^

לין, מה אמרתי לך על החתימה?!!?!?

גררר..... ודי כבר עם כל הרמזים האלה בהודעות, די!
חוץ מזה, עזבי ת´סקר. מימלא מי היה מצביע לפייפר ודן? (דרך אגב, עכשיו ברוב גדול, מובילים ליאו וקול בסקר... אימאל´ה
) וירוק צומי? בסדר... מה שתגידי.... אני איתך.... וגם האנשים בחלוקים הלבנים, באמת. דרך אגב, שימו לב ללינקים החדשים שהוספתי לפרטים האישיים שלי. אחד מהם גם ממש... אמיתי!

Woogyman

New member
אם כבר את מעדכנת את הסקר

עדיף לדעתי לשנות אותו. פייפר ודן זה בעע גם ככה

p3

New member
ספויילרים רצחניים!!!!!!!!../images/Emo19.gif

לפרק 22, לא לקרוא אם אתם לא רוצים לקלקל לכם יותר משכבר קלקלתם. אז- מסתבר שכל השדים ה"מושמדים" הולכים למן עולם מקביל, שהוא מדבר שומם כזה, ובו מסתובבת חיה מפלצתית שמשמידה אותם סופית, בכך שמפוצצת אותם ואת כוחותיהם. אז כשפיבי מטילה כישוף למציאאת אהבה אבודה, או משהו כזה, היא מגיעה לשם ומוצאת את קול. הם מתחבאים מהמפלצת ובלה בלה בלה, יאדה יאדה יאדה, פיבי קרועה, קול נחוש...בקיצור הדרך היחידה להציל את קול היא להשתמש בגרימויר, שהוא ספר הצללים האפל, ופיבי (והמפיקים ממש אומללים בעניין הזה) לא מוכנה להשתמש בקסם אפל בשביל להציל אותו, ועוזבת. קול, מיואש, מאבד רצון לחיות ויוצא ממקום המחבוא שלו, צועק למפלצת שתבוא לקחת אותו, בדיוק כשהמפלצת מפוצצת שד רב עוצמה. קול עומד מתחת לניצוצות הנופלים מהפיצוץ של השד, בתקווה שזה יסיח את דעת המפלצת, אבל מסתבר שזה כוחות שדיים, ועכשיו הוא חזק מתמיד. הוא חוזר לפיבי, ונראה לי מציל את חייה... אני לא בטוח בפרטים, יכול להיות שטעיתי בכמה דברים, אבל סה"כ זה מה שהולך לקרות. אני אשים ת´לינק ברגע שאני אוכל :)

שאלה ../images/Emo58.gif קטן

ס פ ו י ל ר ס פ י י ס (מתחנף ללין - :)) ה"ראוה בעתיד" של המקור זאת קריסטה אלן שהופיעה בצ´רמד אגיין או שמדובר בדמויות שונות?

SaberTooth

New member
זה לא אתר, זו מישהי

מישהי שאני מארה"ב שאני מתכתב איתה סיפרה לי שהיא קרה בפורום באנגלית את המידע הזה, מי שכתב את הקטע הזה באנגלית (אני תרגמתי אותו) טען שהוא בכיר בהפקה של הסידרה, לכו תדעו! אני אומר שוב שהמידע לא אושר ע"י מפיקי ובמאי הסידרה! SABERTOOTH

Woogyman

New member
אבל כמה כוחות אפשר לתת לפיבי כבר?

כל עונה כוח חדש? תנו קצת לפייפר. הכוחות שהיא מקבלת בדרך כלל הכי מגניבים. מעניין אם פייג´ תלמד להזיז דברים כבר בלי לקרוא להם. ואם כבר כוח לפיבי - מה עם הכוח חשמל המ-ג-נ-י-ב שראינו בפרק של העתיד? ואולי אחת האחיות תקבל את הכוח נשיפת קרח שהיה לגילגול הקודם של פרו? זה היה ללא ספק אחד הכוחות המגניבים של הסדרה. ואולי הילדה של פייפר תקבל כוח מיוחד? כוח אחר של מכשפות מעורבב עם כוח של אור לבן. ואולי... אני אשתוק סוף סוף?

PopPy

New member
ארר...../images/Emo85.gif

אז בעצם נקבל עוד כוח מעורבב, משהו בסגנון של פייג´.. חוצמיזה שיש לי הרגשה שהתינוק הזה לא ישאר בסידרה... מכושפות עם תינוק? פייפר עם תינוק? לא מסתדר לי... אתי

Paige

New member
ישאר גם ישאר

הם לא יתנו לעוד אחות לאבד תינוק. חוץ מזה, צריך להתאים את ההווה לעתיד P:

Woogyman

New member
הם ישאירו אותו לדעתי

בטח יעשו על זה סיפורים של שדים חוטפים את התינוק וכל זה... או שלחילופין, יבגרו את הילדה מהר (כתוצאה של איזה כישוף) והיא תעזור לאחיות להילחם. מה שעמיין אותי לדעת זה מה קורה לדור שאחרי המכושפות מבחינת החוזק. המשפחה שלהן התחזקה והתחזקה וזה הגיע לשיא עם האחיות. אז מה עכשיו? הם יחלשו שוב? זה ישאר אותו דבר? יהיו מכשפות טובות יותר חזקות מהמכושפות (ימשיך להתחזק)?

PopPy

New member
אוו קאם און../images/Emo85.gif

יבגרו את הילדה מהר
נסחפת... ובאמת מעניין מה יהיה בהמשך... אתי

Woogyman

New member
ב"אנג´ל" עשו את זה

"אנג´ל" (סדרת הבת של "באפי", למי שנחת הרגע) - נולד שם לאנג´ל בן, ואחרי כמה פרקים הוא התבגר כבר והפך לנער והצופים לא שנאו את הקטע הזה. זה משהו שאם מסבירים טוב יכול להיות דיי הגיוני כשכישוף מעורב. אל תשכחי שאף פעם לא ראינו מכשפה גודל בסדרה. כל האחיות גדלו בלי הכוחות שלהן, ובטח שלא היה מעורב אור לבן בגנים שלהם. הילדה הזאת שונה לגמרי, הכל יכול להיות.

Ophel McNeil

New member
כל הפתיל הזה מלא ספוילרים.

וגם ההודעה הזאת. בליינד תשאר, אין סיכוי שמלינדה לא תוולד (גם ככה פייפר סובלת מיותר מדי מוות, היא לא תתגבר על אובדן תינוק). חוץ מזה, אם יבגרו את מלינדה אני ארצח אותם. לא רק שזה לא מתאים לעתיד, זה טיפשי בטירוף, ואני שונאת שעושים את זה! דרך אגב, לדעתי יוצרי מכושפות, כרגיל יצרו עוד פאקים בתסריט, ויעשו שמלינדה תהיה חזקה לפחות כמעט כמו האחיות. בעיקר בגלל שהיא הבת של אחת מהמכושפות ו*אור לבן*, היא אמור להיות דופר חזקה!!

Woogyman

New member
כן נכון

עכשיו רק מעניין מה יהיה הכוח שאיתו היא תוולד (איזה כוחות שהבוסים של ליאו יתנו לה אחרי זה, זה פחות מעניין אותי). עשרות סוגים של כוחות מסתובבים במשפחה, מעניין מה היא תקבל. (אני מזכיר שילדים לא תמיד מקבלים את הכוחות של האמא - כוחות לפעמים מתערבבים ביניהם, וגם כאן יש לנו אור לבן).

Paige

New member
הכוחות העתידיים של מלינדה...

זה אולי קצת טיפשי, אבל אני משתתפת בRPG של "מכושפות" ובאחד מהם אני משחקת את מלינדה, ושם יש לה לביטציה (שיש גם למכשפות וגם לאורות לבנים), הקפאה בעזרת כוח המחשבה ו"ניצנוץ" ;) (AKA אורבינג :)). מה אתם אומרים? זה לא מיוחד או משהו, אבל זה עדייך שווה!

למעלה