שיר השבוע שיר(י) השבוע של ג'ניפר: שיר(י) השבוע לא של ג'ניפר:
Q QueIronia New member 19/11/05 #1 ../images/Emo124.gifשיר השבוע../images/Emo26.gif שיר(י) השבוע של ג'ניפר: שיר(י) השבוע לא של ג'ניפר:
Q QueIronia New member 19/11/05 #2 שלי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif שבוע נטול ג'ניפר, למרבה הפלא... השבוע חרשתי בצורה מטורפת על 3 יצירות מופת של אנסטסיה Pieces Of A Dream In Your Eyes I Belong To You feat. Eros Ramazzotti
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif שבוע נטול ג'ניפר, למרבה הפלא... השבוע חרשתי בצורה מטורפת על 3 יצירות מופת של אנסטסיה Pieces Of A Dream In Your Eyes I Belong To You feat. Eros Ramazzotti
O oren456 New member 19/11/05 #3 שלי גם אצלי השבוע בכלל לא שמעתי ג'ניפר ושישים לא של ג'ניפר חרשתי המון , אבל השיר שהכ שמעתי כל השבוע זה השיר של הלקת שפתיים - אלהן וסהלן.
שלי גם אצלי השבוע בכלל לא שמעתי ג'ניפר ושישים לא של ג'ניפר חרשתי המון , אבל השיר שהכ שמעתי כל השבוע זה השיר של הלקת שפתיים - אלהן וסהלן.
ח חדש123 New member 20/11/05 #7 שלי ../images/Emo26.gif שירים של ג'ניפר: Let's get loud no me ames Ain't It Funny שירים לא של ג'ניפר: Shakira - Don't Bother מאיה בוסקילה-רק אותך רוצה
שלי ../images/Emo26.gif שירים של ג'ניפר: Let's get loud no me ames Ain't It Funny שירים לא של ג'ניפר: Shakira - Don't Bother מאיה בוסקילה-רק אותך רוצה
מ מיסטר זנגביל New member 20/11/05 #8 אממ שלי ../images/Emo27.gif של ג'נוש: LDCAT (כי הוא השיר האהוב עלי ביותר שלה אבל עדיין נראה לי שלא רשמתי אותו כאן בפינה) לא של ג'ני: ניתן שיר ישראלי הפעם- ריקי גל- הנה פתחתי חלון (איזה 30 שנה אחרי שהשיר הזה יצא נזכרתי להתאהב בו חח)
אממ שלי ../images/Emo27.gif של ג'נוש: LDCAT (כי הוא השיר האהוב עלי ביותר שלה אבל עדיין נראה לי שלא רשמתי אותו כאן בפינה) לא של ג'ני: ניתן שיר ישראלי הפעם- ריקי גל- הנה פתחתי חלון (איזה 30 שנה אחרי שהשיר הזה יצא נזכרתי להתאהב בו חח)
י יונתן1988 New member 20/11/05 #9 ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif רבע ל-2 (בלילה?) ולא מצליח לישון ממ... לא שמעתי ג'ן השבוע אבל כן שמעתי הרבה 2פאק- changes ghetto gospel עם אלטון ג'ון כמובן
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif רבע ל-2 (בלילה?) ולא מצליח לישון ממ... לא שמעתי ג'ן השבוע אבל כן שמעתי הרבה 2פאק- changes ghetto gospel עם אלטון ג'ון כמובן
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 20/11/05 #10 לא ממש יצא לי לשמוע מוזיקה השבוע אבל אמממ... על הדיסק החדש של ווסטלייף ו so little time של ממש לא זוכרת מי
לא ממש יצא לי לשמוע מוזיקה השבוע אבל אמממ... על הדיסק החדש של ווסטלייף ו so little time של ממש לא זוכרת מי