שיר השבוע

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo124.gifשיר השבוע../images/Emo124.gif

אז ככה, עוד פינה חדשה שתהיה קבועה לימי ראשון - שיר השבוע! בכל יום ראשון יוצג בפינה זו שיר אחר של דודו ותצטרכו לענות על מס' שאלות קבועות בקשר לשיר.. ולפינה הראשונה השיר הראשון הוא: זוזי! נא לענות על שאלות אלה: השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
שיר השבוע!?

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אם יהיה לי קר אף אחד לא יעטוף אותי בטח לא אני דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר טוב. מדבר אליי ועליי המון! על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- ברגעים שאני ממש מרגישה שאם יהיה לי קר אף אחד לא יעטוף אותי אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא הוא מושלם כמו שהוא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לדעתי לא ממש אבל טובבבב רגש שהשיר מעורר בך- עצבות סיפור אישי שלך שקשור בשיר- הוא מזכיר לי כל מיני תקופות שהרגשתי ששאם יהיה לי קר אף אחד לא יעטוף אותי השירשור טוב!?

זוזי זוזי, נו תזוזי זוזייייי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "ואם יהיה לי קר אף אחד לא יעטוף אותי, בטח לא אני, בטח לא את, אולי אמא, אמא, אמאאאאאאאאא.." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר גרר לחלוטין
על מה לדעתך השיר מדבר?- על... על... על תמר
סתם, לא יודעת
. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני עצבנית
<זה קורה המון, תשאלו את חברה שלי
המבין יבין> אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- אופקורס נוט. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש וזה אחלה קליפ
רגש שהשיר מעורר בך- הממ, מרגיע אותי
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין
הא וארתור, כל פעם תיתן קישור למילים של השיר, כי אולי יש כאלה שלא מכירים, מה שלא נראה לי
, אבל ליתר ביטחון
.

סבבה! אני עונה!!!

הנה ארתור הלחץ שלך עובד! חחחחחחחחחחחחחח... שלום לכולם נעים מאוד. אני מאוד אוהבת את דודו טסה אבל אני צריכה קצת עזרה בהשלמת הפער. אני סומכת עליכם! והנה התשובות שלי: השורה האהובה:אף אחד לא יעטוף אותי אולי אמא דעתי הכללית:שיר מהמם. שילוב של קצת רוק והרבה סלסולים שהולכים מצויין ביחד! על מה השיר מדבר:אכזבה מאהבה?! אולי... רגעים מיוחדים בהם אני אוהבת לשמוע את השיר:אין,בעיקר שמתחשק לי לשמוע משהו יפה. ואני לא משנה כלום בשיר! אני אוהבת אותו! לא יודעת אם יש קליפ... (סורי...) זה שיר שעושה משהו בלב. אי אפשר להגדיר את זה במדוייק.

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "ואם יהיה לי קר אף אחד לא יעטוף אותי" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- לחן מאגניב.. המילים בטוח טובות אבל אני לא יודע מה הרעיון שעומד מאחוריהן חח על מה לדעתך השיר מדבר?- ^ רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש קליפ, הקליפ ממש מאגניב ולדעתי מתאים לשיר רגש שהשיר מעורר בך- שמחה/צחוק סיפור אישי שלך שקשור בשיר- שרתי את השיר הזה בבצפר חח

hadaroshh

New member
עונה ../images/Emo9.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "זוזי זוזי נו ת'זוזי זוזי" (יאללה שתזוז כבר חחח) דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר מעעוללה
על מה לדעתך השיר מדבר?- אמ לא יודעת אולי בחלקו על מרחב אישי רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- ברגעי עיצבון קשים אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-נדה
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא. רגש שהשיר מעורר בך- שמחה סיפור אישי שלך שקשור בשיר-חחח אממ זה הרינגטון השולט שלי

Or f

New member
זוזי!

זוזי! השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- ואם יהיה לי קר אף אחד לא יעטוף אותי.. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- גאוני.. על מה לדעתך השיר מדבר?-בנאדם מתוסכל ומאוכזב רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-תמיד... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- הייתי מוסיף סולו במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-הקליפ בסדר אבל במדינה שלנו תמיד אפשר לעשות יותר אבל יחסית זה אחד הקליפים היות מעניינים.. רגש שהשיר מעורר בך- כיף סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין משהו מיוחד חוץ מכונפות

למעלה