שירקוש קומי !~!~!~!~!

s h i r k u s h

New member
אולי את צודקת...

זה בדיוק נוגע לגישה החדשה שלי- מה שכתבתי לניקוי ראש...

s h i r k u s h

New member
הממ...

נתת לי גישה שונה להסתכל על זה... תסתכלי בבקשה מה כתבתי לניקוי ראש, נראה לי שאני אנקוט בגישה שכתבתי שם.

הולכת לכתוב לך משהו לא נחמד

אבל רק בגלל שאכפת לי ממך
מכל מה שכתבת לי יש תחושה שונה ממה שהרוב כתבו. תחושה של מישהו שהריח בחורה נואשת לאהבה ושמנצל את הקטע. יכול להיות כמובן שאני מאוד טועה כי אני לא מדברת איתו ורק קוראת חלקים ממה שקורה ביניכם. אבל כמה דברים גורמים לי להרגיש ככה. דברים קטנים כמו שהוא ביקש ממך להביא שמיכה ואפילו שתיה. זה יכול להראות על מישהו שלא רוצה להשקיע אפילו את המינימום כי בטוח שהיא כל כך רוצה אותו שתעשה הכל. הקטע של הידידות בינתיים נשמע לי מזוייף כשבו זמנית הוא מנסה לגעת בך. שירי היקרה, פעם הייתי במצב די דומה לשלך וכשהתבגרתי ורכשתי נסיון חיים הבנתי שהנואשות גורמת לצרות ומושכת מחזרים לא רצויים. פעם גם הייתי בסיטואציה מאוד דומה כשמישהו אמר לי שהוא רוצה ידידות בלבד (וזה היה בסדר גמור מבחינתי כי לא הייתי מאוהבת בו) ובו בזמן ובלי בושה ניסה להכניס אותי למיטה (כידידים בלבד כמובן). אז תמשיכי בכיוון שמרגיש לך נכון, אבל בו בזמן תשמרי על חושים ערים לגלות מתי מישהו מנצל אותך. והכי חשוב - אל תשכחי לרגע מה את שווה ושמגיע לך מישהו שירצה אותך ויהיה מוכן להשקיע בך.

s h i r k u s h

New member
הממ...

לומר את האמת, קצת הכעיסה אותי ההודעה שלך, ההתחלה שלה אבל אני יודעת שזה בא ממקום של אהבה ושאת פשוט לא רוצה שאיפגע. הוא מאוד משקיע דווקא בקשר הידידותי- מתקשר הרבה, הוא זה שלוקח אותי תמיד כשיכל לומר שאולי אני אבקש שיקפיצו אותי חצי דרך או משהו כזה, כמעט תמיד מתעקש לשלם עליי למרות שאני בד"כ לא מסכימה... הצגת אותי כנואשת לאהבה, והאמת שאולי פעם הייתי ככה, עכשיו- ממש לא. אולי זה לא נראה ככה בגלל ההתרגשות והלחץ שלי אתמול וכו' ואולי בגלל כל השאלות שתמיד כותבת ועל כך שהנושא של אהבה מעסיק אותי הרבה אבל זה לא מראה על נואשות בכלל לדעתי.

למעלה