שירקוש קומי !~!~!~!~!

../images/Emo124.gifשירקוש קומי !~!~!~!~!

נו מחכים לעדכונים מה קורה? עדיין ישנה?????? באדי

s h i r k u s h

New member
קמתי ../images/Emo3.gif

והתשובה לא ממש חיובית... נראה לי
נסענו לפארק לשבת על הדשא ולדבר שם ובהתחלה דיברנו על הכל חוץ מעל זה. ואז הוא סיפר לי על המערכות יחסים האחרונות שלו ואמר שהוא צריך את החופש שלו כי הוא לא חושב שהוא מסוגל להעניק 100% בקשר רומנטי כרגע כי הוא צריך את הלבד שלו וזה משהו שיכול להשתנות. היה ממש קר ואיכשהו שכבנו <מבחינת מצב הגוף, להירגע בבקשה
> על השמיכה מכורבלים אפשר לומר והוא מיוזמתו ליטף אותי כזה וניסה לחמם אותי, ונשבעת לכם שהייתי ממש קרובה לנשק אותו כי היינו פנים מול פנים ממש. האמת שאני די מאוכזבת
כי למרות שאמרתם לי ואני יודעת שאסור לבוא עם ציפיות זה לא משהו ששולטים עליו במיוחד.

ענתי 10

New member
שירקוש חמודה ../images/Emo24.gif

תראי, מכל מה שאת מתארת נראה בכל זאת שהוא מחבב אותך. אז תזרמי איתו בנתיים. תהיה קרובה אליו, תהיו ידידים הכי טובים שבעולם, אולי יצא מזה משהו!

s h i r k u s h

New member
אני לא מאמינה בדברים כאלה...

האמת שאני לא חושבת שאפשר לשמור על ידידות כשיש רגשות מסויימים לפחות לאחד מהצדדים וכרגע אני חושבת שאני אוריד קצת פרופיל מבחינתי- פחות להתקשר,פחות יוזמה למפגשים ממני וכו'. אני לא רוצה להיכנס שוב למצב של ציפיות... נשבר לי כבר מהכל!!

ענתי 10

New member
נכון, את לא צריכה לפתח ציפיות!

אבל גם לא צריכה ישר לשלול הכל.

s h i r k u s h

New member
אבל אם אני לא אשלול...

אני אהיה מלאת ציפיות כל פעם כשאני אהיה בקרבתו שיגיד לי שהוא כן מעוניין.

ענתי 10

New member
אז תעשי סוויץ' בראש

ובנתיים תהיה ידידה שלו. תצאי איתו, תבלי איתו, כמו עם חברה טובה, ואל תחשבי על כלום. פשוט תזרמי אם מה שהוא רוצה.

s h i r k u s h

New member
זה מהדברים...

שקל לומר קשה לבצע באמת, כי הרי אי אפשר לווסת את הציפיות שלא יהיו לי כאלה, כי הרי כל פעם שניפגש אני אהיה במתח מסויים שאולי כן יקרה ביננו משהו מבחינה רומנטית...

זה לא בדיוק לשמור על

ידידות כשיש רגשות זה להמשיך להיות בקשר ולאט לאט הוא ירגיש שהוא מתגעגע אליך ונקשר אליך, קשר לא נבנה ביום אחד וגם לא בשבוע אני מאמינה בקשרים איטיים שהופכים לדבר הטוב ביותר. היו לי שני ידידים טובים שהפכנו את הקשר למחייב וזה היה נפלא כי הכרנו אחד את השני גם כאנשים שהיו להם מערכות יחסים בזמן שהיינו בקשר ואז את יודעת איך הם מתנהגים כשהם איתך ולא כמשחק וכו'... תני לזה צ'אנס ואל תראי לו תשומת לב תמיד תהיה עסוקה בכל מיני דברים והוא "ידיד" זה מה שהוא רצה נכון אז או.קי.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

הלוואי ואוכל לעמוד בזה, כשיש מצד אחד את הרגשות שלי אליו ומצד שני את הפחד בסוף להישאר קירחת. בכל מקרה החלטתי לנקוט בגישה מסויימת: אני פשוט אזרום עם מה שקורה, ובנתיים אם ייצא שמישהו יהיה מעוניין בי וזה יהיה הדדי אני אלך על זה ולא אחכה שהבחור ההוא יאותת שהוא מעוניין ו... מה שיהיה יהיה.

../images/Emo133.gifתני לזה זמן ממי

אל תפסלי ואל תתאכזבי תני לזה זמן ותראי איך זה מתקדם וגם אם לא זה לא סוף העולם יש ים של גברים בעולם...... מקווה שזה יסתדר כמו שאת רוצה באדי

s h i r k u s h

New member
תודה...

בספק אם הוא מעוניין בי, זה היה רגע<טוב נו... הרבה רגעים...> של קירבה והאמת שאיפשהו בלב למרות שידעתי שזה לא יקרה כל כך רציתי שינשק אותי.

pilpelet4u

New member
שירקוש ../images/Emo24.gif

אני בדעה איתך - לא מאמינה בידידות... אבל מוזר שהוא כן נפגש וכן מתקשר אם הוא לא רוצה משהו... (ואני לא רומזת על סטוץ או משהו)... אולי באמת הוא במצב של פחד ממערכות יחסים וטוב שהוא לא נכנס איתך סתם למערכת יחסים ולא משקיע - כי אז זה באמת היה כואב... אני מבינה את האכזבה שלך... וזה לגיטימי לחלוטין... ואני גם מסכימה איתך שאם תמשיכי להיפגש איתו אז יהיו לך צפיות וככה גם תיפגעי יותר... אבל מצד שני אני לא מאמינה שתוכלי להתרחק - כי הרי את רוצה, וקל להגיד שלא תתקשרי וכו' אבל קשה לעשות... אני חושבת שפשוט תנסי כמה שיותר לא לחפש אותו... אם תצליחי מה טוב ואם לא אז אולי בכל זאת הוא יגיע למצב שהוא כן ירצה... זה גם משהו שיכול להתפתח עם הזמן... בכל אופן את יודעת שהרי בסוף יהיה בסדר איתו או עם מישהו אחר
נכון

s h i r k u s h

New member
נקווה ../images/Emo13.gif

תקראי בבקשה מה שכתבתי לגבי השינוי גישה לניקוי ראש.

Nataly A

New member
זה לא שאני לא מאמינה בידידות

אבל במקרה הזה - לא יודעת, זה נשמע לי מוכר מדי. לפי איך שאני קוראת את שירקוש, היא לא יכולה לעשות סוויץ' בראש. גם אני לא הייתי יכולה. את העצה הזו שמעתי המון פעמים, אבל בינתיים כל מי שהכרתי שעמד במצב הזה מצא את עצמו נכשל בכיבוי המתג המהולל. בקיצור, הבחור לא מעוניין עכשיו והוא מנסה להשאיר לעצמו מרווח תימרון. בחיית, שירקוש היא לא שיחת טלפון - לא שמים אותה בהמתנה. אני בעד לקרר את היחסים איתו כמה שיותר, ולהפנות את מקסימותך לאפיקים קצת יותר רציניים ממר אני-לא-יכול-לתת-100%-אבל-אני-אשב-פה-ואלטף-אותך-כמו-מניאק-כי-אני-יודע-שיש-לך-משהו-אלי. חחח...שם קצת ארוך יצא לו. שירקוש אהובתי! הגברים צריכים לעמוד אצלך בתור, ולא להיפך! נשיקות!

ענתי 10

New member
../images/Emo45.gif שירקוש, לא משנה מה תחליטי

מה שרציתי להעביר לך, אם זה לא היה ברור עד עכשיו - בדיוק מה שנטלי אמרה - הגברים צריכים לעמוד בתור אצלך, ולא ההפך. אז תורידי את ההילוך עם הבחור, חפשי משהו יותר נורמלי, אבל את לא חייבת לנתק איתו את הקשר (אולי הוא עוד יהיה שמיש מתישהו
)

s h i r k u s h

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי, מצחיקולה
נראה לי שפה הוא היה רציני בקשר לקטע שהוא לא מרגיש 100% בשל למערכת יחסים כי הוא לא מאלה שאומרים סתם דברים, אני מכירה אותו מספיק טוב כדי לדעת את זה ואני לא כזאת תמימה, מסוגלת להבין ישר אם משקרים לי ופה לדעתי הוא לא שיקר. לגבי הקטע של "ההתכרבלות" זה לדעתי היה משהו לא מתוכנן, לא נראה לי שהוא התכוון למשהו.

Miss פטל

New member
זה דווקא טוב!../images/Emo41.gifתקראי, חשוב!!../images/Emo8.gif

אצל כל החברות שלי הקשר התחיל ככה!! בנים אומרים דברים רבים..לא צריך להיתעמק בהכל
..עובדה שהוא משדר משהו אחר לגמריי- מזמין אותך לצאת איתו, מחבק ומלטף אותך.. צריך לקלוט את הדברים הקטנים ולזרום עם זה ולא לשלול על סמך מה שהוא אמר. אני גם לא מאמינה בידידות בין
ו
ואין בינכם שום ידידות. מה שהוא בעצם אומר זה :תני לי עוד כמה זמן להרגיש קצת רווק ואז נוכל להיתקדם. זה פשוט כל כך מוכר לי..לכל חברה שלי הבחור בהתחלה אמר ככה ואז בעצמו התחיל איתה אחרי קצת זמן. הכי חשוב! תני לו לייזום הכל, אל תשללי אותו ותזרמי איתו "כאילו ידידים טובים" שירגיש שיש לו את החופש ואת הבחירה לבחור להיות איתך
אל תלחצי ואל תתבאסי ותראי שזה יוביל למשהו טוב

maybesure

New member
../images/Emo45.gif

מאממינה מאוד בידידות, משום שהיא נותנת מרחב נפלא להכרות. וגם אם אין נשיקות בתחילתה-בהחלט יכול לצמוח ממנה משהו יציב. לדעתי הוא פשוט חושש מהתחייבות, לא לנאמנות אליך בלבד כי הוא כבר שהוא ONE WOMAN'S MAN, אלא יותר בקטע של ההתחייבות להפגש תמיד מתי שאת תרצי, ואולי זה יותר מידי יעיק עליו, אז לאט לאט ובלי ללחוץ עליו, ולא לשכוח לתת לו מרחב להנות גם מחברים/ות קודמים. ואולי... האמירה הזו שלו בעצם היא מן טסט כזה לראות עד כמה את מעוניינת באמת להשקיע. קחו עוד זמן ותני לזה צ'אנס

למעלה