שימו לב- Particles of Truth

ofrikit

New member
טלי שלחתי מכתב

אני לא יודעת אם זה מה שרצית אבל אני מאוד מקווה שזה מספיק טוב,אם יש לי טעויות בכתיבה פשוט תגידי לי ואני יישלח לך מכתב חדש ומתוקן
ותהנווו לכול מי שהולכת לפסטיבל:)

tulchi

New member
אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!

הרגע קיבלתי אימייל מג'ניפר! היא אומרת שהיא שולחת את הסרט לפסטיבל!!! בבקשה! כל מי שלא כתב לי על זה שהוא מענוין לראות את הסרט שיעשה את זה עכשיו! כלום עוד לא סגור והיא ציינה שהיא מאוד רוצה לראות את התגובות ואת ההתענינות אז קדימה!!!!!!!!!!!!!

רינת4

New member
זה יקרה!!!!!!!!!!

רק תשלחו מייל!! וזה בטוח יקרה. ואז נוכל להגיד שאנחנו עשינו שינוי. ותראו שאם רוצים זה אפשרי. אני רק מקווה שלא מאוחר מדי. טלי..?

tulchi

New member
אנשים יקרים!

קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שתרם ושלח לי אימייל. דבר שני אני רוצה להודיע לכם שג'ניפר מודה לכולם על ההתענינות ועל המילים החמות ושהיא מבקשת להודיע שהיא יצרה קשר עם הפסטיבל והכניסה את הסרט. כל שנותר הוא לקוות שהסרט יתקבל על ידי אותם גורמים שבוחרים את הסרטים שיכנסו לתוכניה. כל עידכון אני אביא בפניכם. שוב תודה רבה לכולם!

ofrikit

New member
אז צריך לקוות שהם יכניסו אותו-

לפסטיבל. ולפחות עשינו משו!

ayaliar

Well-known member
טלו'ש!../images/Emo24.gif

תודה שלא התייאשת! אני חייבת לציין שאני הייתי ממש פסימית בעניין אבל כל הכבוד לך! אם הסרט יגיע לכאן את יכולה להגיד שהבאת אותו בעצמך!

netaK

New member
../images/Emo4.gif כאילו שאני לא עשיתי כלום בזה

שכחתם אותי לגמרי

ayaliar

Well-known member
לא שכחנו

ברור שהרעיון מלכתחילה היה שלך וכבר אמרתי לך כמה שזה רעיון ענק. פשוט באיזשהו שלב היה נדמה לי שג'ניפר, סליחה על הניסוח, מזיינת לכן את השכל לגמרי. זה כנראה מה שהיא באמת עשתה. בגלל שטלי זיינה לה את השכל בחזרה היא נכנעה בסוף. אז כל הכבוד לטלי שלא התייאשה. אני לא ממעיטה בחלק שלך בעניין.

netaK

New member
נו ברור שהיא זיינה את השכל ../images/Emo6.gif

אף פעם לא היינו 100% בטוחות שהיא רוצה רוב הזמן ידענו שהיא בטח סתם עושה אבל עובדה

הילה ר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifתודה לטלי, איה ונטע|נ

שבזכותכן ייכן שנראה את הסרט הזה בפסטיבל! תודה מיוחדת לחברת האקדמיה טולי שלא ויתרה כשהמצב נראה אבוד!

למעלה